Bildirim
FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR) (7517. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cobretti81
quote:
Orijinalden alıntı: furkanfc
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenal FC
quote:
Orijinalden alıntı: furkanfc
çok merak ediyorum daha alt liglerde 7-8 division da ama kadroyu süper yıldızlarla donatmış belliki coins satın almış emek vermeden süper kadro yapmış elemanlar var..genelde bu tipler türkler..merak ediyorum bundan nasıl zevk veriyorsunuz bastır parayı başarı bekle..bu nasıl beyindir...
Aklıma Arap-Rus sermayesinin eline geçmiş takımlar geldi. City, PSG, Chelsea vs.
kesinlikle...bana çok garip geliyor coins alıp emek harcamadan başarı beklemek hayır yani adı oyun zevk almak işin özü...
Fifa 14 te bahsettiginiz gibi coins alarak dustugum ibretlik durumu yeri gelmisken soylemek istiyorum. Kendi durumumu analatacagim icin kimseyi rencide etmeyecegimi dusunuyorum. Ama aksi fikirlere de saygim sonsuz bunu da belirtmek isterim. Gecen sene ben de hemen guclu bir kadrom olsun diye bol bol coins aldim. Ama su an fifa 14 ten hic bir sekilde zevk almiyorum. Renkli olanlar dahil almadigim oyuncu kalmadi. Ve 150 milyon belki daha fazla coins yatiyor oyunda. Ne oldu? Ama fifa 15 te su anda paket bile acmiyorum. Kontrat satmaktan kazandigim 100 coins bile o kadar zevk veriyor ki bana. Oyundan simdi daha cok zevk aliyorum ve fifa 14 teyken harcadigim paraya ve zamana pismanlik duyuyorum. Bana katilmayanlar olabilir ama benim hissetliklerim yasayan birisi olarak bu. Sadece paylasmak istedim. Herkese iyi oyunlar...
1 kişiyi kurtarmış oldukaman inan daha çok zevk alırsın normaldir...emek ile başka bi zevki var umarım ea sports bu coins işini kaldırır....dicemmm ama deli gibi para akıyor onlarada..hiç bulaşmayın arkadaşlar bırakın az para kazanın orta halli kadro kurmak için uğraşın messi ronaldo hayali kurun hatta hiç çıkmasın bile...ama onun heyecanı zevki yeter de artar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: jelabale
Beyler bana türkiye-bpl silver hybrid kurabilecek olan var mı?
http://www.futhead.com/15/squads/3318906/ -
böyle bir ingiltere kurdum fikirlerinizi merak ediyorum. Platform PC hiç coins kalmadı.
http://www.futhead.com/15/squads/3208473/ -
Yapma ya peki hocam fifa 14 ultimate team de 1 milyon coins ve çok değerli oyuncular var napmam lazım ? Bu kadar güzel emek boşamı gidicek şimdi ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: M u c K
quote:
Orijinalden alıntı: İSA_1
quote:
Orijinalden alıntı: kursunnkalem
quote:
Orijinalden alıntı: İSA_1
quote:
Orijinalden alıntı: kursunnkalem
Kaleci ve defans için önerisi olan var mı? Bir de Fellani nasıl olmuş oyunda
http://www.futhead.com/15/squads/3239322/
İtalya kurmayı düşünmüyorum, arayışlardan sonra kadroyu en son şu hale getirdim. Aurierin yerine Alvesi koyacağım. Fikirleriniz nedir?
güzel kadro alves almazsan kaleye courtois de olur.
matuidi cm oynayamıyor bence taktiği 442-2 yap yaya cdm oynar.
ve son bence lm schurle yada hazard.
Hocam merhabalar ;
20-25 Binlik Emenike'li STSL'den daha başarılı olabilecek bir kadro kurulabilir mi sizce ? Kurulabilirse CAM ve CDM li mümkünse çift forvet bir takım rica etsem sizden zahmet olmazsa :)
Platform : XBOX
istediğin şartlarda zor dostum coins az 100k üzeri olsa bakardık.
-
bu kadromla div 2'ye cıktım.
rakiplerde aguerolar falan var ama takım çok iyi gidiyor.
bi momentum olmazsa div1'e rahat cıkarım gibi.
http://www.futhead.com/15/squads/791000/
not: Sabriyi daha yeni aldım deneyemedim. Beğenirsem G.Gönül yerine sürekli oynatırım.
sürekli pack açıyorum artık çünkü kadro oturdu tam. şu zamana kadar en az 15 kadro denedim en cok zevk aldıgım ve en iyi oynadıgım takım bu. ne bpl'ler serie a'lar bundesliga'lar ligue 1'ler denedim. yok hepsi boş.
-
Div 4 yükseldik nalet olsun nasıl yapıyorlarsa dnf midir programmidir moral bırakmadı..3 kagitciyi yendim istatistik ekrani geldi kolu bıraktım mutfağa gittim
Geldim ut'dan atmış...tekrar girdim hoop yenilmisim...bunun gibi 2 oldu yoksa yazmicaktim...worldde piştik ilk kez fulunu oynuyorum ama böyle giderse ki gidecek gibi sıkıntı....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sipaly
bu kadromla div 2'ye cıktım.
rakiplerde aguerolar falan var ama takım çok iyi gidiyor.
bi momentum olmazsa div1'e rahat cıkarım gibi.
http://www.futhead.com/15/squads/791000/
not: Sabriyi daha yeni aldım deneyemedim. Beğenirsem G.Gönül yerine sürekli oynatırım.
sürekli pack açıyorum artık çünkü kadro oturdu tam. şu zamana kadar en az 15 kadro denedim en cok zevk aldıgım ve en iyi oynadıgım takım bu. ne bpl'ler serie a'lar bundesliga'lar ligue 1'ler denedim. yok hepsi boş.
Hocam oyunu 2. gün aldım bundan önce web app den adamlar almıştım kadroya kerim frei falan sonra bütün en iyileri aldım süperligden div2 ye geldim karşıma bi bundesliga geldi sinirden çıkmasam 8-10 yerdim,deli dehşet uçuyor forvetleri semihte öyle bakıyor.Bu kadro iyi doğrudur ama tsl'yi bi italya ile birleştirmelisiniz benim şahsi görüşüm budur iyi oyunlar hocam
-
biraz önce ps4 platformunda bilaly98 diye yeni doğmuş bi çocukla oynadım işi çözmüş doumbia ilerde maç başladı oyunu durdurdu bale aldı oyuna koşa koşa oynuyo başka hiç paslaşma falan yok uzuuuun pas atıyo önce bale ye atmaya çalışıyo olmazsa doumbia ya veriyo topu koştur Allah koştur bide sus sevinci falan yapıyo böyleleriyle oynamak üzücü daha çocuk bide :) -
Ben mi oynayamıyorum, momentum mu yedim bilmiyorum. Ucuz süper lig kadrosuyla div 6'ya çok rahat geldim ama bu ligde neredeyse her maç yeniliyorum, ligde zor kalıyorum.
14'te defansı çok iyi yapardım 15'te hiçbir şey yapamıyorum.
Topu kapıyorum zırt faul düdüğü, yerden kayarak da almıyorum halbuki.
10 rakip geliyorsa 9'u santradan kaleye gidiyor ve çoğu gol oluyor. Hele dün bir adam dümdüz gitti, defans oyuncularım hiçbir şey yapamadı. 14'te omuz atma vardı bunda hiçbir şey yapılmıyor veya ben yapamıyorum.
Bu defans için belli bir ayar yapmak gerekiyor mu, şut tuşuyla adamı dürtüyorum bana mısın demiyor.
Adamlar arkasına motor takmış gibi, buz pistinde kayar gibi akıp gidiyor saha üstünde. Defans oyuncularım yetişemiyor. Bunu nasıl yapıyorlar? Ben de gamepadle oynuyorum ama hiç yapamadım.
Tek dileğim güncelleme ile şu sorunları ortadan kaldırmaları, yoksa zevk adına hiçbir şey yok. Ancak sinir.
Ekleme: defans konusunda şu konu çok güzel olmuş, tavsiye ederim:http://forum.donanimhaber.com/m_97973053/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 7 Ekim 2014; 14:40:26 >
-
PLAYSTATION
için coin satıyorum ilgilenen arkadaslar ozel mesaj atabilirler
Fifa 14 için 30 milyondan fazla coin satılmıstır referanslar ozel mesajda soylenır merak edenler ıcın -
defans konusunda madem yazılmış ben de biraz yardımcı olmaya çalışıyım. fifa ultimate e bu sene başladım yani tecrübeli değilim ama bir kaç youtube videosu izleyerek uyguladığım taktik genelde başarılı olmaya başladı. gerçi kıvrıla kıvrıla gelenlerle bu yeni taktikten sonra henüz karşılaşmadım , tecrübe etmek lazım.
ilk etap şu : defansı ai ye bırakıp presi cdm veya cm ler ile yapmak ama benim burada uyguladığım yanlış A tuşuna (xbox gamepad) basılı tutuyordum. yapmam gereken ise topa en yakın cm veya cdm yi (uzak ise manual seçip yaklaştırıyorum) a tuşuna bir kere hızlıca basıp tekrar a tuşuna basılı tutuyorum. böyle yaptığımda neden bilmiyorum ama kontrol ettiğim oyuncu ayağını yere daha sağlam basıyor ve diğer defans oyuncum rakibin pas verebileceği en yakın rakip oyuncu ile top ayağında olan rakip oyuncunun arasına gidiyor.
ayrıca zaman zaman (özellikle rakip kanatlardan geliyorsa) rb tuşuna yine bir kere basıp ve yine basılı tuttuktan sonra defansım daha etkili oluyor.
ben bunu yaparken araya güzel bir pas atılırsa (biliyorsunuzdur ama) omuz omuza koşulurken b tuşuna basıp tekrar b tuşuna basık tutarsam topu alabiliyorum. her zaman olmasa da :)
sliding tackle hemen hemen hiç kullanmıyorum.
bahsettiğim şekilde defans yardımlaşma ve pozisyon alma daha önceki pozisyonlara göre iki katı arttı.
gerçi çoğu kişi biliyordur ama bilmeyen varsa paylaşıyım dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 7 Ekim 2014; 15:00:59 >
-
200-250k lık bundesliga yapabilcek varmı bana -
Bu sene FUT'un içine edilmiştir. İbretlik maçlar oynuyorum. Pace iyi olan kazanır diye bişi olmuş. Adam uçarak kalenin içine giriyor öyle gol atıyor. Uzaktan şut ne yedim ne attım. Orta kafa gol yok olmuş tamam 14'te çok fazlaydı ama bu nedir ya. Defansa iyi adam almaya inan gerek yok çünkü savunma sistemi yerlerde. Yapay zeka diye birşey kalmamış. Pinpon maçı gibi oluyor maçlar. Birde piyasa o kadar pahalı ki sorma gitsin. Emeğiyle coins kasmak imkansız. Gideceksin tonla coins alacaksın ki seninde onlar gibi uçan adamların olacak. Güya EA bunun önüne geçecekti yalan. Keşke bu sene hiç almasaydım dedim. -
o değilde ben futta kendi evimde en fazla 1 defa falan oynuyom bu ne iş ya? sürekli deplasman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 7 Ekim 2014; 15:10:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cobretti81
quote:
Orijinalden alıntı: dorukhanilhan
Bana gıcık olabilirsiniz ama ben sizi seviyorum ihtiyacı olan arkadaşlar yazsın burdan coin boost hediye ediyim hemen çok coin kazanın mac başı
Yazdiklarindan senin kotu niyetli birisi olmadigini hissediyorum. Arkadaslara yardim etme istegini gercekten cok takdir ediyorum. Yasini bilmiyorum ama sana kardesin ya da abin olarak sunu soylemeyi bi borc olarak hissettim. Insanlar aslinda sana kizmiyorlar. Sadece sunu soyle super yapiyorum tarzindaki ifadelerine kiziyorlar. Bu tur ifadelerini kullanmazsan inan bu forumda fikrine en cok danisilan kisi olabilecegini dusuniyorum. O zaman hak ettiğini dusundugun sevgiyi kazanacagini dusunuyorum. Forumun yeni bir Isa hocasi olabilirsin ya da ismini simdi hatirlayamadigim degerli bir uyesi.
Teşekkürler önerileriniz için.Saygı duydum keşke herkes sizin gibi olsa. 21 yaşındayım.
-
Playstationdan ekleyip coin boost ve kiralik oyuncu gondericek var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar forumdan çok mesaj atan oldu , elimde bir program yok hileyle alakalı.Olsada burdan pazarlamam çünkü yasak.Lütfen ne soracaksınız originden ekleyip o şekilde sorun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X