Şimdi Ara

FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR) (5626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
166.652
Cevap
270
Favori
4.454.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56245625562656275628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • turan1999 T kullanıcısına yanıt
    oww kadroya bak. ya boş ver ronaldoyla gördün yerden vur ne taktiği. :D
  • dün akşam belki 10 defa hileci geldi karşıma oyuna girmeden alt+tab diyip oyundan çıkayım dedim yetişemedim 3 defa dnf yedim arka arakaya bence de bu oyunun cılkı çıktı ea yerinde sayıyor
  • blackmille kullanıcısına yanıt
    Kendim kullandığım kadro
    ikinci yarı Yedeklerden wellitonu alıp taktiği 4-2-2-2 şeklinde değiştirebilirsin.
    Çok faydasını göreceksin bu şekilde.



    http://www.futhead.com/14/squads/4864178/

    ikinci yarı http://www.futhead.com/14/squads/4864332/




  • Oyunu alalı 1 ay oldu.3.lige zor bela çıktım.Arkadaş hep mi aynı golden yenir.Defansa Kompany'i aldım.Yanına Ramos.Yine aynı!.Kanatlardan orta kafa gol.Bir çaresi yok mu şu işin .Gelen her ortada defans mala bağlıyor.Hele kornerler .....Adam korner kullanıyor.Adamda Gomez var .Gomez'i tutan adamım asley cole.Kompany'i oraya çekiyip derken hemen kullandı Gomez attı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barley

    arkadaslar bırısı ne olur yol gostersın buraya yazmak zorunda kaldım hepınızden ozur dılıyorum 2 3 saattır ugrasıyorum bulamadım bır turlu.. pc format attım oyunu bastan kurdum hersey sorunsuz ama oyunu acınca messılı ekran gelıyo ve oyundan atıyo bunun cozumu nedır luten bırısı yol gostersın

    directx dosyasını indirip kur. directx i yenile. bendede aynı sorunlar oluyordu directx ile düzeldi
  • Arkadaşlar 1200k para var toty de iyi bi kadro kurabilir miyim bundesliga için
  • musab63 kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeş sağolasında yanlız ben anlamadım. kadromu dağıtıyım. bu önerdiğin kadrolarımı kurayım. yoksa kendi kadroma wellitonu alıp 4222 yemi döneyim.
  • ya bu yaya toure parasının adamımı acaba bana aşırı yüksek geldi ya tırsıyorum almaya :)

    bide şu if bronze larda gold pack tenmi çıkıyor yoksa sadece bronze packtemi ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bianconero


    quote:

    Orijinalden alıntı: Brandt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bianconero

    quote:

    Orijinalden alıntı: yunus107

    Usta arkadaşların dikkatine ;

    Bi süre önce D1 de title almaya kadar yaklaştım . Şu an D4 e deyim bişeyler oluyor ama çözemiyorum . Rakibim öyle bi yapışıyor ki bana sanırsınız legacy defans oynuyor . Fakat ben yapamıyorum x e basınca hamle yapıyor r2 ve kareye basınca da iki adam pres yapıp top kapmaya çalışıyor . Bunlar normal de rakibin yaptığı presi anlayamıyorum . Bu konuda fikri olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim ... Yoksa soğudum fifa dan yeminle :S Birde şu pas olayı var istediğim yere %60 doğrulukla pas atıyorum ya yanlış yere atıyorum yada rakibe . Bende mi sıkıntı yoksa rakip mi çok akıllı ? Bu oyuna bugün başlamadım 3 senedir oynuyorum ilk defa bu kadar tıkandım lütfen yardım edin ustalar ...
    oyunda momentum denen bişey var.ne kadar iyi olursan ol oyun seni çoluk çocuğa maskara ediyor. sırf orta-kafa şeklinde oynayıp div1e çıkanlar var, kafa şutlarının %90ı isabetli olur mu arkadaş ya bu kadar kolay mı bu işler?

    single maç yaparken ince ayarlar yapabiliyoruz settingste, işte o onlineda kafasına göre değişiyor. eğer sen iyiysen oyun hep seni ....! bende div1 deyim 3te3 başladım 9 puan aldım ve ne zaman momentum girecek diye bekliyordum ki bi girdi tam girdi 5 maç kazanamadım. oyuncular birbirine çarpar,pas atarsın rakibe gider, arkaya kaçan adama atarsın hiç alakası olmayan yere verir, defansın salaklaşır sürekli açık vermeye başlar, tek kale oynarsın rakip 1 defa gelir saçma sapan bi gol atar, aguero 1,95lik adamın üstünden kafa vurur, benzema bütün kafa toplarına vurup seni deli eder, sen türlü türlü pozisyon yaratırsın ama oyun sana o golü attırmaz. hazard gibi çelimsiz adamlar fizikli oyunculara omuz atıp top kapar, rakibin forvetleri senin defanstan daha iyi top çalar, 45 ile 90. dakikalarda defanslar aşırı salaklaşır, rakibin kalecisi pirlo olur, hatta pirlonun atamadığı parsları atar tek topla adamı atağa sokar...gibi saçmalıklar. ben daha önce de çok söyledim yine söylüyorum;

    fifayı keyif almak için istiyorsanız ALMAYIN
    ben iyi futbol oyunu oynar herkesi yenerim diyorsanız ALMAYIN
    akşamları oynar stres atarım diyorsanız ALMAYIN
    ama ben daha çocuğum mahallede orta kafa oynardık biz, bunu da o şekilde oynarım derseniz ALABİLİRSİNİZ.

    ama şunu unutmayın ki fifada iyi oyuncu kötü oyuncu diye bişey yok.herkes herkesi yenebiliyor.sağolsun momentum zırvalığı. eskiden sadece yetenekliler oynayabilirdi, şimdi ise kolu tutmasını bilen ve az buçuk oyun oynamış herkes bu oyunda bişeyler yapabilir. zaten oynarken hissediyorsun çocuk 2 pas yapamıyor şut atamıyor ne çalım ne bişey ama oyun ona öyle şeyler katıyor ki kalesine top gitmiyor ve son dakikada bi kafa golü aldı maçı. maç sonu istatistikler : benim şutlar 25 kaleci bulan 10 , onu şutlar 1 kaleyi bulan 1 ve o da gol. gel de çıldırma.

    YAV HE HE BİLİNCSİZ OYUNCU, DAHA DUN BASLAMİS FIFAYA, HERKESE YENİLİNCE ZORUNA GİDİYOR. MOMENTUM YOK, SCRIPT YALAN. İNANMAYİN BOYLE SEYLERE, KOTU FUTBOL, KOTU OYUNCU VAR.

    İNSANLARİ YANLİS YONLENDİRMEYİN

    istatistiklerim buradaki herkesten daha iyi çıkar merak etme çocuk.en azından senden. fifa 11de 3 sene yenilmedim ben çocuk. script yokmuş ha git yat uyu sen.

    yazdıklarının %100üne katılıyorum ve %100üne adımı koyarım ki oyun aynen anlattığın gibidir. yaşım 27 senelerdir pes oynadık durduk ancak fifa 11 de gördükki adamlar çığır açmışlar bir aç açıp bir çağ kapatmışlar ve hemen o çocuk oyunu olan pesi bırakıp fifa 11 ile yepyeni bir oyuna başladık. Yıllardır futbol oyunu oynayan biriyim az biraz nasıl oynadığımı kendimce bilirim çevrede oynadıklarımla ve fifa 12 fifa 13 de nette oynadıklarımla bilirim nasıl oyanayabildiğimi. fifa 12 13 ün gözünü seviyim yaa onlar çok başkaydı yenilsen bile kardeşim diyordun adam hakettide kazandı yapcak bi şey yok adam benden iyi oynadı diyordun. ama yemin ediyorum fifa 14 çıktığı ilk günden beri şu oyunu oynuyorum ve daha bugün olmuş yenildiğimde diyemedim ki adam benden iyi oynuyodu kazandı napalım diyemedim. Ve bunu hiç bir zamanda diyemiyecem fifa 14de. Çünkü aynen dediğin gibi oyun seni çoluk çocuğa madara ediyor. Sonra o çoluk çocuk karşına çıkıp aa bak gördünmü nasılda yendim ama diye sevinç çığlıkları atıyor. Momentum vs yok diyen güruh soruyorum ulan hiçmi farkına varmıyorsun be kardeşim bir anda öyle sapır saçma gol yediğinin ve hiçmi farkına varmıyorsun bir anda öyle sapır saçma bir pozisyonda gol attığının.. cevabın yoo alakası yok ise şayet hala Sen oyunu sadece orta kafa gol yada ara pasına abanmak yada kale cçzigisinin sonunda belli bir yere inip oradan orta açmak suretiyle golden ibaret olarak oynuyorsunda ondan daha hala yok diyebiliyorsun.. Tamam elbette orta açılır elbette ara pası yapılır ama pozisyon neyi gerektiriyorsa o yapılır.. Yani sonuç olarak az çok oyun oynamaktan anlayan yada oyun konsolunda oyun kültürüyle yetişen kişiler oyundaki aptallıkların hemen farkına varır. Daha dünkü çoluk çocukta yooo öyle bi şey yok demeye devam eder




  • test
  • hepinizin yazdıklarını dikkatlice okudum, öncelikle şunu söylemeliyim ki oyunda momentum,script yada adı herneyse yok demek gerçekten gülünç, oyunda momentumu yenebilmenin yolu var evet katılıyorum, ama momentum yok demek resmen gülünç.

    momentumu yenebilmek için ise gerçekten çok üst düzey oyuncu olmanın yanısıra ayarlarınızın çoğunun manuel olması gerektiğini düşünüyorum, şahsen ben o kadar iyi oyuncu değilim, ama iyi oyuncuyum, sürekli Division 1 ve 2'ye yükseliyorum ve bir süre oralarda takıldıktan sonra serbest düşüşle division 4'ün yolunu tutuyorum.

    şimdi bu ne demek? hemen açıklayım bu şu demek; oyunu süper ötesi oynayamayan arkadaşlara EA'in oluşturduğu sistem bir yol veriyor, bazen bu yolda çok hızlanıyorsunuz ve önünüze geleni rahatça yeniyorsunuz, bu durumu hızlanan bir araba gibi düşünün, galibiyet aldıkça hızlanıyorsunuz, en yüksek hıza ulaştığınızda kritik noktalarda maç kaybederseniz (mesela küme düşerseniz, yada ağır bir yenilgi alırsanız, yada elinizdeki maçı rehavet yüzünden verirseniz) işte o zaman o hızlı araç duvara tosluyor, bu dakikadan sonra ne yaparsanız yapın, bakın altını çiziyorum ne yaparsanız yapın maç kazanamazsınız.

    mesela size bir örnek vereyim; Division 2'ye başladınız, 2 galibiyet aldınız, üçüncü maçta duvara tosladınız ve seri mağlubiyetler başladı, sonra 1 galibiyet daha aldınız artık kümede kalmaya oynuyorsunuz, iyi oynuyorsunuz fakat sürekli kaybediyorsunuz, 9 puanınız var, 1 galibiyet kümede kalmanıza yarayacak, o galibiyeti ancak son maçınızda alabiliyorsunuz yada alamıyorsunuz, script sizi son maça kadar oynatıyor, bunu hayır öyle birşey yok diyen arkadaşa ispatlarım, bu durum benim başıma 10 kere geldi, artık ezberledim.

    gelelim şu orta-kafa-gol oyununa, gerçektende oyun artık FİFA14 olmaktan çıktı İSS olmaya başladı, bilen bilir, benim yaşım 30, eskiden İSS vardı, al Nijerya'yı koy ortaya Kanu'yu, sağdan Babangida, soldan Amokachi orta-kafa Kanu GOL. yeminle şu anda da aynı şey var, al Farfan'ı, al Elia'yı, orta kafa Mandzukic ve GOL.

    ve sen ne yaparsan yap, istersen defansa Kobe Braynt koy, istersen Mirsad Türkcan'ı koy, bu adamlar her türlü kafayla gol atıyor, heleki momentum sizden yana değilse her kafa neredeyse gol oluyor. bazıları diyorki e zaman sende at, atamıyoruz kardeşim, atamıyorum canım kardeşim, atmakta istemiyorum zaten, o yüzden herkes 4-3-3 oynarken ben 4-4-2 oynuyorum, 4-3-1-2 oynuyorum, çünkü ben oyundan keyif almak istiyorum, ergenler gibi her galibiyette televizyonu öpmek istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camaleonte -- 6 Ocak 2014; 17:10:28 >




  • Oyuncu topla birlikte geri geri nasıl geliyor, bilenler bilgilendirirse çok makbule geçer. Bu arada Lt+iki kere orta açmaya basınca topun dibine girip havadan atıyor topu oyuncu.
  • yunus107 Y kullanıcısına yanıt
    Bende defalarca yazdım,konu bile açtım ama cevap veren çıkmadı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madenci ilyas

    arkadaşlar seria a kadromun yaklaşık 60-70 k ederi var, sizce uğraşıp da satmaya değer mi (toty değerleri düşüreceği için) yoksa kalsın mı? şu an finallerim dolayısıyla oyuna girmiyorum

    ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackmille

    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cRE71w7AnKrwy:ps3


    merhaba arkadaşlar yardım edecek varsa sevinirim.

    bu takımdan çok memnundum ama son zamanlarda gelen vuruyor giden vuruyor. neyi yanlış yapıyorum.

    dostum ea diyorki bu kadronun işi tmm yeterince oynadın boz yeni takımlar kurherkese olan şey bir takım kurup sene boyunca onunla oynamana izin verme ea abimiz o yüzden kurduğun kadroların mallaştığını hissedersen hemen başka takım kur gerekirse başka taktiğe geç




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wacker21

    Arkadaşlar 1200k para var toty de iyi bi kadro kurabilir miyim bundesliga için

    sen ne diyosun kralını kurarsın o coinse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Camaleonte

    hepinizin yazdıklarını dikkatlice okudum, öncelikle şunu söylemeliyim ki oyunda momentum,script yada adı herneyse yok demek gerçekten gülünç, oyunda momentumu yenebilmenin yolu var evet katılıyorum, ama momentum yok demek resmen gülünç.

    momentumu yenebilmek için ise gerçekten çok üst düzey oyuncu olmanın yanısıra ayarlarınızın çoğunun manuel olması gerektiğini düşünüyorum, şahsen ben o kadar iyi oyuncu değilim, ama iyi oyuncuyum, sürekli Division 1 ve 2'ye yükseliyorum ve bir süre oralarda takıldıktan sonra serbest düşüşle division 4'ün yolunu tutuyorum.

    şimdi bu ne demek? hemen açıklayım bu şu demek; oyunu süper ötesi oynayamayan arkadaşlara EA'in oluşturduğu sistem bir yol veriyor, bazen bu yolda çok hızlanıyorsunuz ve önünüze geleni rahatça yeniyorsunuz, bu durumu hızlanan bir araba gibi düşünün, galibiyet aldıkça hızlanıyorsunuz, en yüksek hıza ulaştığınızda kritik noktalarda maç kaybederseniz (mesela küme düşerseniz, yada ağır bir yenilgi alırsanız, yada elinizdeki maçı rehavet yüzünden verirseniz) işte o zaman o hızlı araç duvara tosluyor, bu dakikadan sonra ne yaparsanız yapın, bakın altını çiziyorum ne yaparsanız yapın maç kazanamazsınız.

    mesela size bir örnek vereyim; Division 2'ye başladınız, 2 galibiyet aldınız, üçüncü maçta duvara tosladınız ve seri mağlubiyetler başladı, sonra 1 galibiyet daha aldınız artık kümede kalmaya oynuyorsunuz, iyi oynuyorsunuz fakat sürekli kaybediyorsunuz, 9 puanınız var, 1 galibiyet kümede kalmanıza yarayacak, o galibiyeti ancak son maçınızda alabiliyorsunuz yada alamıyorsunuz, script sizi son maça kadar oynatıyor, bunu hayır öyle birşey yok diyen arkadaşa ispatlarım, bu durum benim başıma 10 kere geldi, artık ezberledim.

    gelelim şu orta-kafa-gol oyununa, gerçektende oyun artık FİFA14 olmaktan çıktı İSS olmaya başladı, bilen bilir, benim yaşım 30, eskiden İSS vardı, al Nijerya'yı koy ortaya Kanu'yu, sağdan Babangida, soldan Amokachi orta-kafa Kanu GOL. yeminle şu anda da aynı şey var, al Farfan'ı, al Elia'yı, orta kafa Mandzukic ve GOL.

    ve sen ne yaparsan yap, istersen defansa Kobe Braynt koy, istersen Mirsad Türkcan'ı koy, bu adamlar her türlü kafayla gol atıyor, heleki momentum sizden yana değilse her kafa neredeyse gol oluyor. bazıları diyorki e zaman sende at, atamıyoruz kardeşim, atamıyorum canım kardeşim, atmakta istemiyorum zaten, o yüzden herkes 4-3-3 oynarken ben 4-4-2 oynuyorum, 4-3-1-2 oynuyorum, çünkü ben oyundan keyif almak istiyorum, ergenler gibi her galibiyette televizyonu öpmek istemiyorum.



    ya arkadaşlar bu momentum fln fistan olaylarına bukadar gömmeyin ben var yada yok diyemem ama bazen gerçekten çok saçma goller atıp yada yiyorum fakat bence o saçmalıklar biraz oyuna gerçekcilk katıyor orta kafa gol yapan adama eleştiri yapıyosunz fakat bu oyunda herkesin bi stili vardır ve 10 maçın en az 8 ini o stille oynar bi adam gol atmanın basit yolu olarak görür oynar kimiside gol çeşitliliğinden keyif alır bu çeşitlilik ea nın satış politikasıdır yoksa sadece iyi oynayanların kazanabileceği bir fifa çok daha hoş olmazdı herkesin keyif almasını sağlıyr fifa11 online maçlarda ortalamam yüksekti fifa12de berbat zaten 13 ü o yüzden almamıştım 14 gene biraz oynattırıyor adama kendi içinde bi dengeleyici gibi arada sırada oyunun azizliğiyle yenilmek yada yenmek işin tuzu biberi gerçek futbolda yok böle şeylerde demeyin ne takımlar adını sanını duymadığımız takımlara maç verebiliyor gerçekçilik diyosanız bunun adı işte gerçekcilik yok ben hep kazanmak istiyorum diyorsanızda pes oynayın her ara pası kesin geçiyor sonrası mağlum gol :)




  • İbretlik tespit yapmışsın dostum yazdığın yazının her cümlesine katılıyorum çok doğru söylemişsin . . .

    Fifayı keyif almak için istiyorsanız ALMAYIN

    Ben iyi futbol oyunu oynar herkesi yenerim diyorsanız ALMAYIN

    Akşamları oynar stres atarım diyorsanız ALMAYIN

    ama ben daha çocuğum mahallede orta kafa oynardık biz, bunu da o şekilde oynarım derseniz ALABİLİRSİNİZ.
  • Vallaha ne var ne yok sattım ucuzda olsa, sonunda pişman olmayayım diye. 500k civarı para var elimde,
    aguero'lu bpl, neymar'lı brezilya kadrosu kurmaya yeter umarım
  • Mesut IF deneyen arkadaslarimiz varmi ???

    Regulari TIS, acaba IF'i nasil, çok güzel istatistikleri var, gerçek hayatta en çok takip ettigim oyuncularimdan biri, hem nede olsa hemserimiz

    Var mi deneyen ???

    SAGOLUN.
  • 
Sayfa: önceki 56245625562656275628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.