Şimdi Ara

FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR) (5627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166.653
Cevap
270
Favori
4.454.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56255626562756285629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu günlerde hangi oyuncuyu alıp satarak ticaret yapabiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İSA_1

    quote:

    Orijinalden alıntı: blackmille

    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cRE71w7AnKrwy:ps3


    merhaba arkadaşlar yardım edecek varsa sevinirim.

    bu takımdan çok memnundum ama son zamanlarda gelen vuruyor giden vuruyor. neyi yanlış yapıyorum.

    dostum ea diyorki bu kadronun işi tmm yeterince oynadın boz yeni takımlar kurherkese olan şey bir takım kurup sene boyunca onunla oynamana izin verme ea abimiz o yüzden kurduğun kadroların mallaştığını hissedersen hemen başka takım kur gerekirse başka taktiğe geç

    Hocam ben geçen sene 6 ay aynı takımla oynadım sadece geliştirdim. Ve momentum max.2 sezon sürüyor. Sonra eski haline geliyor takım. Yani geçici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fellainiye basılcak en iyi chemistry kart hangisi beyler CM de oynatıyorum 4-4-2 Sisteminde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Camaleonte

    hepinizin yazdıklarını dikkatlice okudum, öncelikle şunu söylemeliyim ki oyunda momentum,script yada adı herneyse yok demek gerçekten gülünç, oyunda momentumu yenebilmenin yolu var evet katılıyorum, ama momentum yok demek resmen gülünç.

    momentumu yenebilmek için ise gerçekten çok üst düzey oyuncu olmanın yanısıra ayarlarınızın çoğunun manuel olması gerektiğini düşünüyorum, şahsen ben o kadar iyi oyuncu değilim, ama iyi oyuncuyum, sürekli Division 1 ve 2'ye yükseliyorum ve bir süre oralarda takıldıktan sonra serbest düşüşle division 4'ün yolunu tutuyorum.

    şimdi bu ne demek? hemen açıklayım bu şu demek; oyunu süper ötesi oynayamayan arkadaşlara EA'in oluşturduğu sistem bir yol veriyor, bazen bu yolda çok hızlanıyorsunuz ve önünüze geleni rahatça yeniyorsunuz, bu durumu hızlanan bir araba gibi düşünün, galibiyet aldıkça hızlanıyorsunuz, en yüksek hıza ulaştığınızda kritik noktalarda maç kaybederseniz (mesela küme düşerseniz, yada ağır bir yenilgi alırsanız, yada elinizdeki maçı rehavet yüzünden verirseniz) işte o zaman o hızlı araç duvara tosluyor, bu dakikadan sonra ne yaparsanız yapın, bakın altını çiziyorum ne yaparsanız yapın maç kazanamazsınız.

    mesela size bir örnek vereyim; Division 2'ye başladınız, 2 galibiyet aldınız, üçüncü maçta duvara tosladınız ve seri mağlubiyetler başladı, sonra 1 galibiyet daha aldınız artık kümede kalmaya oynuyorsunuz, iyi oynuyorsunuz fakat sürekli kaybediyorsunuz, 9 puanınız var, 1 galibiyet kümede kalmanıza yarayacak, o galibiyeti ancak son maçınızda alabiliyorsunuz yada alamıyorsunuz, script sizi son maça kadar oynatıyor, bunu hayır öyle birşey yok diyen arkadaşa ispatlarım, bu durum benim başıma 10 kere geldi, artık ezberledim.

    gelelim şu orta-kafa-gol oyununa, gerçektende oyun artık FİFA14 olmaktan çıktı İSS olmaya başladı, bilen bilir, benim yaşım 30, eskiden İSS vardı, al Nijerya'yı koy ortaya Kanu'yu, sağdan Babangida, soldan Amokachi orta-kafa Kanu GOL. yeminle şu anda da aynı şey var, al Farfan'ı, al Elia'yı, orta kafa Mandzukic ve GOL.

    ve sen ne yaparsan yap, istersen defansa Kobe Braynt koy, istersen Mirsad Türkcan'ı koy, bu adamlar her türlü kafayla gol atıyor, heleki momentum sizden yana değilse her kafa neredeyse gol oluyor. bazıları diyorki e zaman sende at, atamıyoruz kardeşim, atamıyorum canım kardeşim, atmakta istemiyorum zaten, o yüzden herkes 4-3-3 oynarken ben 4-4-2 oynuyorum, 4-3-1-2 oynuyorum, çünkü ben oyundan keyif almak istiyorum, ergenler gibi her galibiyette televizyonu öpmek istemiyorum.



    senelerce PES oynadık bir dünya maç kaybettim ama hiç kızmazdım hatta yediğim goller bile keyifli gelirdi ama FİFA yenerken bile insanı sinir etmeyi başarıyor çünkü momentum devreye girdimi sen oynamıyor sadece izliyorsun işte insanı sinir eden bu.
    sene başında demoda oynanış güzeldi momentum yok gibiydi,ama sonra güncellemeler geldikçe oyun yine klasik FİFA halini aldı,klasik filmler dönmeye başladı.
    Kimse momentum olmasın demiyor ama PESteki gibi olsun, vursun ama öldürmesin.
    FİFA momentuma soktumu adamın özellikleri 3-5 puan değil 30-40 puan düşüyor veya çıkıyor.
    zaten oyundaki hilecilerle,bağlantı hatalarıyla bıkmış durumdayız bir de oyunun yaptığı hileler insanda ne zevk bırakıyor ne heves.




  • kaka, oscar ve alexis if gelebilir bu hafta.
  • Utku_20 kullanıcısına yanıt
    umarım gelir valla. Dehşet bir hibrit kadroma neymar takviyesi yapacaktım eğer sanchez de gelirse ver elini inieesta neymar sanchez üçlüsü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambo10


    quote:

    Orijinalden alıntı: İSA_1

    quote:

    Orijinalden alıntı: blackmille

    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cRE71w7AnKrwy:ps3


    merhaba arkadaşlar yardım edecek varsa sevinirim.

    bu takımdan çok memnundum ama son zamanlarda gelen vuruyor giden vuruyor. neyi yanlış yapıyorum.

    dostum ea diyorki bu kadronun işi tmm yeterince oynadın boz yeni takımlar kurherkese olan şey bir takım kurup sene boyunca onunla oynamana izin verme ea abimiz o yüzden kurduğun kadroların mallaştığını hissedersen hemen başka takım kur gerekirse başka taktiğe geç

    Hocam ben geçen sene 6 ay aynı takımla oynadım sadece geliştirdim. Ve momentum max.2 sezon sürüyor. Sonra eski haline geliyor takım. Yani geçici

    sen gene birşeyler yapmışsın ama takım çöktümü artık eskisi gibi oynamazlar en sağlıklısı yeni takım kurmak daha iyi gidersin




  • Aklımdaki takım bu .http://www.futhead.com/14/squads/4872632/ ne dersiiz?

    Birde takımımı satmak istiyorum ama kıyamıyorum arkadaş ya :D
  • Lewandowski ye hangi kart basmak lazım? Bide bi tane bundesliga kadrosu kurabilirmisiniz?Formation farketmez elimde lm reus da var ona gore kurarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stoch32

    Lewandowski ye hangi kart basmak lazım? Bide bi tane bundesliga kadrosu kurabilirmisiniz?Formation farketmez elimde lm reus da var ona gore kurarsanız sevinirim.

    http://www.futhead.com/14/squads/4874326/


    lewa....hunter yada hawk
  • sen ea yamı calışıyorsun hocam delikanlı ol oyunda son 3 haftadır çok fazla saçmalık var delikanlı adam ol gerçekleri konuş.
    bizim başımıza ne geliyorsa birlik olamamaktan geliyor.türkiye olarak bi birlik olsak fifa oynuyanlar olarak adamlar meçbur türkiye ligi koymak ZORUNDA OLUR.türkiyede 1,5 milyon fifa satışı var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brandt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bianconero

    quote:

    Orijinalden alıntı: yunus107

    Usta arkadaşların dikkatine ;

    Bi süre önce D1 de title almaya kadar yaklaştım . Şu an D4 e deyim bişeyler oluyor ama çözemiyorum . Rakibim öyle bi yapışıyor ki bana sanırsınız legacy defans oynuyor . Fakat ben yapamıyorum x e basınca hamle yapıyor r2 ve kareye basınca da iki adam pres yapıp top kapmaya çalışıyor . Bunlar normal de rakibin yaptığı presi anlayamıyorum . Bu konuda fikri olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim ... Yoksa soğudum fifa dan yeminle :S Birde şu pas olayı var istediğim yere %60 doğrulukla pas atıyorum ya yanlış yere atıyorum yada rakibe . Bende mi sıkıntı yoksa rakip mi çok akıllı ? Bu oyuna bugün başlamadım 3 senedir oynuyorum ilk defa bu kadar tıkandım lütfen yardım edin ustalar ...
    oyunda momentum denen bişey var.ne kadar iyi olursan ol oyun seni çoluk çocuğa maskara ediyor. sırf orta-kafa şeklinde oynayıp div1e çıkanlar var, kafa şutlarının %90ı isabetli olur mu arkadaş ya bu kadar kolay mı bu işler?

    single maç yaparken ince ayarlar yapabiliyoruz settingste, işte o onlineda kafasına göre değişiyor. eğer sen iyiysen oyun hep seni ....! bende div1 deyim 3te3 başladım 9 puan aldım ve ne zaman momentum girecek diye bekliyordum ki bi girdi tam girdi 5 maç kazanamadım. oyuncular birbirine çarpar,pas atarsın rakibe gider, arkaya kaçan adama atarsın hiç alakası olmayan yere verir, defansın salaklaşır sürekli açık vermeye başlar, tek kale oynarsın rakip 1 defa gelir saçma sapan bi gol atar, aguero 1,95lik adamın üstünden kafa vurur, benzema bütün kafa toplarına vurup seni deli eder, sen türlü türlü pozisyon yaratırsın ama oyun sana o golü attırmaz. hazard gibi çelimsiz adamlar fizikli oyunculara omuz atıp top kapar, rakibin forvetleri senin defanstan daha iyi top çalar, 45 ile 90. dakikalarda defanslar aşırı salaklaşır, rakibin kalecisi pirlo olur, hatta pirlonun atamadığı parsları atar tek topla adamı atağa sokar...gibi saçmalıklar. ben daha önce de çok söyledim yine söylüyorum;

    fifayı keyif almak için istiyorsanız ALMAYIN
    ben iyi futbol oyunu oynar herkesi yenerim diyorsanız ALMAYIN
    akşamları oynar stres atarım diyorsanız ALMAYIN
    ama ben daha çocuğum mahallede orta kafa oynardık biz, bunu da o şekilde oynarım derseniz ALABİLİRSİNİZ.

    ama şunu unutmayın ki fifada iyi oyuncu kötü oyuncu diye bişey yok.herkes herkesi yenebiliyor.sağolsun momentum zırvalığı. eskiden sadece yetenekliler oynayabilirdi, şimdi ise kolu tutmasını bilen ve az buçuk oyun oynamış herkes bu oyunda bişeyler yapabilir. zaten oynarken hissediyorsun çocuk 2 pas yapamıyor şut atamıyor ne çalım ne bişey ama oyun ona öyle şeyler katıyor ki kalesine top gitmiyor ve son dakikada bi kafa golü aldı maçı. maç sonu istatistikler : benim şutlar 25 kaleci bulan 10 , onu şutlar 1 kaleyi bulan 1 ve o da gol. gel de çıldırma.

    YAV HE HE BİLİNCSİZ OYUNCU, DAHA DUN BASLAMİS FIFAYA, HERKESE YENİLİNCE ZORUNA GİDİYOR. MOMENTUM YOK, SCRIPT YALAN. İNANMAYİN BOYLE SEYLERE, KOTU FUTBOL, KOTU OYUNCU VAR.

    İNSANLARİ YANLİS YONLENDİRMEYİN

    sen ea yamı calışıyorsun hocam delikanlı ol oyunda son 3 haftadır çok fazla saçmalık var delikanlı adam ol gerçekleri konuş.
    bizim başımıza ne geliyorsa birlik olamamaktan geliyor.türkiye olarak bi birlik olsak fifa oynuyanlar olarak adamlar meçbur türkiye ligi koymak ZORUNDA OLUR.türkiyede 1,5 milyon fifa satışı var




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanozyilmaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Brandt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bianconero

    quote:

    Orijinalden alıntı: yunus107

    Usta arkadaşların dikkatine ;

    Bi süre önce D1 de title almaya kadar yaklaştım . Şu an D4 e deyim bişeyler oluyor ama çözemiyorum . Rakibim öyle bi yapışıyor ki bana sanırsınız legacy defans oynuyor . Fakat ben yapamıyorum x e basınca hamle yapıyor r2 ve kareye basınca da iki adam pres yapıp top kapmaya çalışıyor . Bunlar normal de rakibin yaptığı presi anlayamıyorum . Bu konuda fikri olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim ... Yoksa soğudum fifa dan yeminle :S Birde şu pas olayı var istediğim yere %60 doğrulukla pas atıyorum ya yanlış yere atıyorum yada rakibe . Bende mi sıkıntı yoksa rakip mi çok akıllı ? Bu oyuna bugün başlamadım 3 senedir oynuyorum ilk defa bu kadar tıkandım lütfen yardım edin ustalar ...
    oyunda momentum denen bişey var.ne kadar iyi olursan ol oyun seni çoluk çocuğa maskara ediyor. sırf orta-kafa şeklinde oynayıp div1e çıkanlar var, kafa şutlarının %90ı isabetli olur mu arkadaş ya bu kadar kolay mı bu işler?

    single maç yaparken ince ayarlar yapabiliyoruz settingste, işte o onlineda kafasına göre değişiyor. eğer sen iyiysen oyun hep seni ....! bende div1 deyim 3te3 başladım 9 puan aldım ve ne zaman momentum girecek diye bekliyordum ki bi girdi tam girdi 5 maç kazanamadım. oyuncular birbirine çarpar,pas atarsın rakibe gider, arkaya kaçan adama atarsın hiç alakası olmayan yere verir, defansın salaklaşır sürekli açık vermeye başlar, tek kale oynarsın rakip 1 defa gelir saçma sapan bi gol atar, aguero 1,95lik adamın üstünden kafa vurur, benzema bütün kafa toplarına vurup seni deli eder, sen türlü türlü pozisyon yaratırsın ama oyun sana o golü attırmaz. hazard gibi çelimsiz adamlar fizikli oyunculara omuz atıp top kapar, rakibin forvetleri senin defanstan daha iyi top çalar, 45 ile 90. dakikalarda defanslar aşırı salaklaşır, rakibin kalecisi pirlo olur, hatta pirlonun atamadığı parsları atar tek topla adamı atağa sokar...gibi saçmalıklar. ben daha önce de çok söyledim yine söylüyorum;

    fifayı keyif almak için istiyorsanız ALMAYIN
    ben iyi futbol oyunu oynar herkesi yenerim diyorsanız ALMAYIN
    akşamları oynar stres atarım diyorsanız ALMAYIN
    ama ben daha çocuğum mahallede orta kafa oynardık biz, bunu da o şekilde oynarım derseniz ALABİLİRSİNİZ.

    ama şunu unutmayın ki fifada iyi oyuncu kötü oyuncu diye bişey yok.herkes herkesi yenebiliyor.sağolsun momentum zırvalığı. eskiden sadece yetenekliler oynayabilirdi, şimdi ise kolu tutmasını bilen ve az buçuk oyun oynamış herkes bu oyunda bişeyler yapabilir. zaten oynarken hissediyorsun çocuk 2 pas yapamıyor şut atamıyor ne çalım ne bişey ama oyun ona öyle şeyler katıyor ki kalesine top gitmiyor ve son dakikada bi kafa golü aldı maçı. maç sonu istatistikler : benim şutlar 25 kaleci bulan 10 , onu şutlar 1 kaleyi bulan 1 ve o da gol. gel de çıldırma.

    YAV HE HE BİLİNCSİZ OYUNCU, DAHA DUN BASLAMİS FIFAYA, HERKESE YENİLİNCE ZORUNA GİDİYOR. MOMENTUM YOK, SCRIPT YALAN. İNANMAYİN BOYLE SEYLERE, KOTU FUTBOL, KOTU OYUNCU VAR.

    İNSANLARİ YANLİS YONLENDİRMEYİN

    sen ea yamı calışıyorsun hocam delikanlı ol oyunda son 3 haftadır çok fazla saçmalık var delikanlı adam ol gerçekleri konuş.
    bizim başımıza ne geliyorsa birlik olamamaktan geliyor.türkiye olarak bi birlik olsak fifa oynuyanlar olarak adamlar meçbur türkiye ligi koymak ZORUNDA OLUR.türkiyede 1,5 milyon fifa satışı var

    1.5 milyon mu kaynagin var mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • gençler bizim yegene güzel bi kore takımı yaparmısınız... hız manyagı olsun :)

    442- 4321 taktik olarak uygundur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykutluay -- 6 Ocak 2014; 19:57:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ank_yer_6


    quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanozyilmaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Brandt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bianconero

    quote:

    Orijinalden alıntı: yunus107

    Usta arkadaşların dikkatine ;

    Bi süre önce D1 de title almaya kadar yaklaştım . Şu an D4 e deyim bişeyler oluyor ama çözemiyorum . Rakibim öyle bi yapışıyor ki bana sanırsınız legacy defans oynuyor . Fakat ben yapamıyorum x e basınca hamle yapıyor r2 ve kareye basınca da iki adam pres yapıp top kapmaya çalışıyor . Bunlar normal de rakibin yaptığı presi anlayamıyorum . Bu konuda fikri olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim ... Yoksa soğudum fifa dan yeminle :S Birde şu pas olayı var istediğim yere %60 doğrulukla pas atıyorum ya yanlış yere atıyorum yada rakibe . Bende mi sıkıntı yoksa rakip mi çok akıllı ? Bu oyuna bugün başlamadım 3 senedir oynuyorum ilk defa bu kadar tıkandım lütfen yardım edin ustalar ...
    oyunda momentum denen bişey var.ne kadar iyi olursan ol oyun seni çoluk çocuğa maskara ediyor. sırf orta-kafa şeklinde oynayıp div1e çıkanlar var, kafa şutlarının %90ı isabetli olur mu arkadaş ya bu kadar kolay mı bu işler?

    single maç yaparken ince ayarlar yapabiliyoruz settingste, işte o onlineda kafasına göre değişiyor. eğer sen iyiysen oyun hep seni ....! bende div1 deyim 3te3 başladım 9 puan aldım ve ne zaman momentum girecek diye bekliyordum ki bi girdi tam girdi 5 maç kazanamadım. oyuncular birbirine çarpar,pas atarsın rakibe gider, arkaya kaçan adama atarsın hiç alakası olmayan yere verir, defansın salaklaşır sürekli açık vermeye başlar, tek kale oynarsın rakip 1 defa gelir saçma sapan bi gol atar, aguero 1,95lik adamın üstünden kafa vurur, benzema bütün kafa toplarına vurup seni deli eder, sen türlü türlü pozisyon yaratırsın ama oyun sana o golü attırmaz. hazard gibi çelimsiz adamlar fizikli oyunculara omuz atıp top kapar, rakibin forvetleri senin defanstan daha iyi top çalar, 45 ile 90. dakikalarda defanslar aşırı salaklaşır, rakibin kalecisi pirlo olur, hatta pirlonun atamadığı parsları atar tek topla adamı atağa sokar...gibi saçmalıklar. ben daha önce de çok söyledim yine söylüyorum;

    fifayı keyif almak için istiyorsanız ALMAYIN
    ben iyi futbol oyunu oynar herkesi yenerim diyorsanız ALMAYIN
    akşamları oynar stres atarım diyorsanız ALMAYIN
    ama ben daha çocuğum mahallede orta kafa oynardık biz, bunu da o şekilde oynarım derseniz ALABİLİRSİNİZ.

    ama şunu unutmayın ki fifada iyi oyuncu kötü oyuncu diye bişey yok.herkes herkesi yenebiliyor.sağolsun momentum zırvalığı. eskiden sadece yetenekliler oynayabilirdi, şimdi ise kolu tutmasını bilen ve az buçuk oyun oynamış herkes bu oyunda bişeyler yapabilir. zaten oynarken hissediyorsun çocuk 2 pas yapamıyor şut atamıyor ne çalım ne bişey ama oyun ona öyle şeyler katıyor ki kalesine top gitmiyor ve son dakikada bi kafa golü aldı maçı. maç sonu istatistikler : benim şutlar 25 kaleci bulan 10 , onu şutlar 1 kaleyi bulan 1 ve o da gol. gel de çıldırma.

    YAV HE HE BİLİNCSİZ OYUNCU, DAHA DUN BASLAMİS FIFAYA, HERKESE YENİLİNCE ZORUNA GİDİYOR. MOMENTUM YOK, SCRIPT YALAN. İNANMAYİN BOYLE SEYLERE, KOTU FUTBOL, KOTU OYUNCU VAR.

    İNSANLARİ YANLİS YONLENDİRMEYİN

    sen ea yamı calışıyorsun hocam delikanlı ol oyunda son 3 haftadır çok fazla saçmalık var delikanlı adam ol gerçekleri konuş.
    bizim başımıza ne geliyorsa birlik olamamaktan geliyor.türkiye olarak bi birlik olsak fifa oynuyanlar olarak adamlar meçbur türkiye ligi koymak ZORUNDA OLUR.türkiyede 1,5 milyon fifa satışı var

    1.5 milyon mu kaynagin var mi?

    ea dunya sıralamasına bak.herşeyi hazır beklemek hastalık bizde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanozyilmaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Brandt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bianconero

    quote:

    Orijinalden alıntı: yunus107

    Usta arkadaşların dikkatine ;

    Bi süre önce D1 de title almaya kadar yaklaştım . Şu an D4 e deyim bişeyler oluyor ama çözemiyorum . Rakibim öyle bi yapışıyor ki bana sanırsınız legacy defans oynuyor . Fakat ben yapamıyorum x e basınca hamle yapıyor r2 ve kareye basınca da iki adam pres yapıp top kapmaya çalışıyor . Bunlar normal de rakibin yaptığı presi anlayamıyorum . Bu konuda fikri olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim ... Yoksa soğudum fifa dan yeminle :S Birde şu pas olayı var istediğim yere %60 doğrulukla pas atıyorum ya yanlış yere atıyorum yada rakibe . Bende mi sıkıntı yoksa rakip mi çok akıllı ? Bu oyuna bugün başlamadım 3 senedir oynuyorum ilk defa bu kadar tıkandım lütfen yardım edin ustalar ...
    oyunda momentum denen bişey var.ne kadar iyi olursan ol oyun seni çoluk çocuğa maskara ediyor. sırf orta-kafa şeklinde oynayıp div1e çıkanlar var, kafa şutlarının %90ı isabetli olur mu arkadaş ya bu kadar kolay mı bu işler?

    single maç yaparken ince ayarlar yapabiliyoruz settingste, işte o onlineda kafasına göre değişiyor. eğer sen iyiysen oyun hep seni ....! bende div1 deyim 3te3 başladım 9 puan aldım ve ne zaman momentum girecek diye bekliyordum ki bi girdi tam girdi 5 maç kazanamadım. oyuncular birbirine çarpar,pas atarsın rakibe gider, arkaya kaçan adama atarsın hiç alakası olmayan yere verir, defansın salaklaşır sürekli açık vermeye başlar, tek kale oynarsın rakip 1 defa gelir saçma sapan bi gol atar, aguero 1,95lik adamın üstünden kafa vurur, benzema bütün kafa toplarına vurup seni deli eder, sen türlü türlü pozisyon yaratırsın ama oyun sana o golü attırmaz. hazard gibi çelimsiz adamlar fizikli oyunculara omuz atıp top kapar, rakibin forvetleri senin defanstan daha iyi top çalar, 45 ile 90. dakikalarda defanslar aşırı salaklaşır, rakibin kalecisi pirlo olur, hatta pirlonun atamadığı parsları atar tek topla adamı atağa sokar...gibi saçmalıklar. ben daha önce de çok söyledim yine söylüyorum;

    fifayı keyif almak için istiyorsanız ALMAYIN
    ben iyi futbol oyunu oynar herkesi yenerim diyorsanız ALMAYIN
    akşamları oynar stres atarım diyorsanız ALMAYIN
    ama ben daha çocuğum mahallede orta kafa oynardık biz, bunu da o şekilde oynarım derseniz ALABİLİRSİNİZ.

    ama şunu unutmayın ki fifada iyi oyuncu kötü oyuncu diye bişey yok.herkes herkesi yenebiliyor.sağolsun momentum zırvalığı. eskiden sadece yetenekliler oynayabilirdi, şimdi ise kolu tutmasını bilen ve az buçuk oyun oynamış herkes bu oyunda bişeyler yapabilir. zaten oynarken hissediyorsun çocuk 2 pas yapamıyor şut atamıyor ne çalım ne bişey ama oyun ona öyle şeyler katıyor ki kalesine top gitmiyor ve son dakikada bi kafa golü aldı maçı. maç sonu istatistikler : benim şutlar 25 kaleci bulan 10 , onu şutlar 1 kaleyi bulan 1 ve o da gol. gel de çıldırma.

    YAV HE HE BİLİNCSİZ OYUNCU, DAHA DUN BASLAMİS FIFAYA, HERKESE YENİLİNCE ZORUNA GİDİYOR. MOMENTUM YOK, SCRIPT YALAN. İNANMAYİN BOYLE SEYLERE, KOTU FUTBOL, KOTU OYUNCU VAR.

    İNSANLARİ YANLİS YONLENDİRMEYİN

    sen ea yamı calışıyorsun hocam delikanlı ol oyunda son 3 haftadır çok fazla saçmalık var delikanlı adam ol gerçekleri konuş.
    bizim başımıza ne geliyorsa birlik olamamaktan geliyor.türkiye olarak bi birlik olsak fifa oynuyanlar olarak adamlar meçbur türkiye ligi koymak ZORUNDA OLUR.türkiyede 1,5 milyon fifa satışı var

    Aklima mevlananin bir sözü geldi cahil insanların yaninda susacaksin. Sözüm sana değilde, bu mesaj yüzünden PM'den bi küfür yemedigim kaldi.

    Dostum Türkiye liginin olmaması, Türkiye ligini Fifa'nin küçük görmesinden falan kaynaklanmiyor. Aksine Fifa Türkiye ligi icin TFF ile görüştü, tüm takimlarin lisansini istedi fakat bizim beceriksiz, basiretsiz yönetim buna karsı cıktı.

    Bir sey bilmeden yorum yapmayin komik olmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Premier Lig Sol Kanat Ve Sag kanat önerilerisi olan varmı Benim aklımdaki Saga nani Sola Willian Veya Schürle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brandt


    quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanozyilmaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Brandt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bianconero

    quote:

    Orijinalden alıntı: yunus107

    Usta arkadaşların dikkatine ;

    Bi süre önce D1 de title almaya kadar yaklaştım . Şu an D4 e deyim bişeyler oluyor ama çözemiyorum . Rakibim öyle bi yapışıyor ki bana sanırsınız legacy defans oynuyor . Fakat ben yapamıyorum x e basınca hamle yapıyor r2 ve kareye basınca da iki adam pres yapıp top kapmaya çalışıyor . Bunlar normal de rakibin yaptığı presi anlayamıyorum . Bu konuda fikri olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim ... Yoksa soğudum fifa dan yeminle :S Birde şu pas olayı var istediğim yere %60 doğrulukla pas atıyorum ya yanlış yere atıyorum yada rakibe . Bende mi sıkıntı yoksa rakip mi çok akıllı ? Bu oyuna bugün başlamadım 3 senedir oynuyorum ilk defa bu kadar tıkandım lütfen yardım edin ustalar ...
    oyunda momentum denen bişey var.ne kadar iyi olursan ol oyun seni çoluk çocuğa maskara ediyor. sırf orta-kafa şeklinde oynayıp div1e çıkanlar var, kafa şutlarının %90ı isabetli olur mu arkadaş ya bu kadar kolay mı bu işler?

    single maç yaparken ince ayarlar yapabiliyoruz settingste, işte o onlineda kafasına göre değişiyor. eğer sen iyiysen oyun hep seni ....! bende div1 deyim 3te3 başladım 9 puan aldım ve ne zaman momentum girecek diye bekliyordum ki bi girdi tam girdi 5 maç kazanamadım. oyuncular birbirine çarpar,pas atarsın rakibe gider, arkaya kaçan adama atarsın hiç alakası olmayan yere verir, defansın salaklaşır sürekli açık vermeye başlar, tek kale oynarsın rakip 1 defa gelir saçma sapan bi gol atar, aguero 1,95lik adamın üstünden kafa vurur, benzema bütün kafa toplarına vurup seni deli eder, sen türlü türlü pozisyon yaratırsın ama oyun sana o golü attırmaz. hazard gibi çelimsiz adamlar fizikli oyunculara omuz atıp top kapar, rakibin forvetleri senin defanstan daha iyi top çalar, 45 ile 90. dakikalarda defanslar aşırı salaklaşır, rakibin kalecisi pirlo olur, hatta pirlonun atamadığı parsları atar tek topla adamı atağa sokar...gibi saçmalıklar. ben daha önce de çok söyledim yine söylüyorum;

    fifayı keyif almak için istiyorsanız ALMAYIN
    ben iyi futbol oyunu oynar herkesi yenerim diyorsanız ALMAYIN
    akşamları oynar stres atarım diyorsanız ALMAYIN
    ama ben daha çocuğum mahallede orta kafa oynardık biz, bunu da o şekilde oynarım derseniz ALABİLİRSİNİZ.

    ama şunu unutmayın ki fifada iyi oyuncu kötü oyuncu diye bişey yok.herkes herkesi yenebiliyor.sağolsun momentum zırvalığı. eskiden sadece yetenekliler oynayabilirdi, şimdi ise kolu tutmasını bilen ve az buçuk oyun oynamış herkes bu oyunda bişeyler yapabilir. zaten oynarken hissediyorsun çocuk 2 pas yapamıyor şut atamıyor ne çalım ne bişey ama oyun ona öyle şeyler katıyor ki kalesine top gitmiyor ve son dakikada bi kafa golü aldı maçı. maç sonu istatistikler : benim şutlar 25 kaleci bulan 10 , onu şutlar 1 kaleyi bulan 1 ve o da gol. gel de çıldırma.

    YAV HE HE BİLİNCSİZ OYUNCU, DAHA DUN BASLAMİS FIFAYA, HERKESE YENİLİNCE ZORUNA GİDİYOR. MOMENTUM YOK, SCRIPT YALAN. İNANMAYİN BOYLE SEYLERE, KOTU FUTBOL, KOTU OYUNCU VAR.

    İNSANLARİ YANLİS YONLENDİRMEYİN

    sen ea yamı calışıyorsun hocam delikanlı ol oyunda son 3 haftadır çok fazla saçmalık var delikanlı adam ol gerçekleri konuş.
    bizim başımıza ne geliyorsa birlik olamamaktan geliyor.türkiye olarak bi birlik olsak fifa oynuyanlar olarak adamlar meçbur türkiye ligi koymak ZORUNDA OLUR.türkiyede 1,5 milyon fifa satışı var

    Aklima mevlananin bir sözü geldi cahil insanların yaninda susacaksin. Sözüm sana değilde, bu mesaj yüzünden PM'den bi küfür yemedigim kaldi.

    Dostum Türkiye liginin olmaması, Türkiye ligini Fifa'nin küçük görmesinden falan kaynaklanmiyor. Aksine Fifa Türkiye ligi icin TFF ile görüştü, tüm takimlarin lisansini istedi fakat bizim beceriksiz, basiretsiz yönetim buna karsı cıktı.

    Bir sey bilmeden yorum yapmayin komik olmayin

    hocam onları bilmeyen yok 7 yaşındaki çocuk biliyor.ben sana diyorumki türkiyede 1,5 milyon orjinal fifa satışı var bu fifacılar toplansa fifa almasa norveç ligi gibi kendiliğinden gelir bu türkiye ligi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanozyilmaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: ank_yer_6


    quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanozyilmaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Brandt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bianconero

    quote:

    Orijinalden alıntı: yunus107

    Usta arkadaşların dikkatine ;

    Bi süre önce D1 de title almaya kadar yaklaştım . Şu an D4 e deyim bişeyler oluyor ama çözemiyorum . Rakibim öyle bi yapışıyor ki bana sanırsınız legacy defans oynuyor . Fakat ben yapamıyorum x e basınca hamle yapıyor r2 ve kareye basınca da iki adam pres yapıp top kapmaya çalışıyor . Bunlar normal de rakibin yaptığı presi anlayamıyorum . Bu konuda fikri olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim ... Yoksa soğudum fifa dan yeminle :S Birde şu pas olayı var istediğim yere %60 doğrulukla pas atıyorum ya yanlış yere atıyorum yada rakibe . Bende mi sıkıntı yoksa rakip mi çok akıllı ? Bu oyuna bugün başlamadım 3 senedir oynuyorum ilk defa bu kadar tıkandım lütfen yardım edin ustalar ...
    oyunda momentum denen bişey var.ne kadar iyi olursan ol oyun seni çoluk çocuğa maskara ediyor. sırf orta-kafa şeklinde oynayıp div1e çıkanlar var, kafa şutlarının %90ı isabetli olur mu arkadaş ya bu kadar kolay mı bu işler?

    single maç yaparken ince ayarlar yapabiliyoruz settingste, işte o onlineda kafasına göre değişiyor. eğer sen iyiysen oyun hep seni ....! bende div1 deyim 3te3 başladım 9 puan aldım ve ne zaman momentum girecek diye bekliyordum ki bi girdi tam girdi 5 maç kazanamadım. oyuncular birbirine çarpar,pas atarsın rakibe gider, arkaya kaçan adama atarsın hiç alakası olmayan yere verir, defansın salaklaşır sürekli açık vermeye başlar, tek kale oynarsın rakip 1 defa gelir saçma sapan bi gol atar, aguero 1,95lik adamın üstünden kafa vurur, benzema bütün kafa toplarına vurup seni deli eder, sen türlü türlü pozisyon yaratırsın ama oyun sana o golü attırmaz. hazard gibi çelimsiz adamlar fizikli oyunculara omuz atıp top kapar, rakibin forvetleri senin defanstan daha iyi top çalar, 45 ile 90. dakikalarda defanslar aşırı salaklaşır, rakibin kalecisi pirlo olur, hatta pirlonun atamadığı parsları atar tek topla adamı atağa sokar...gibi saçmalıklar. ben daha önce de çok söyledim yine söylüyorum;

    fifayı keyif almak için istiyorsanız ALMAYIN
    ben iyi futbol oyunu oynar herkesi yenerim diyorsanız ALMAYIN
    akşamları oynar stres atarım diyorsanız ALMAYIN
    ama ben daha çocuğum mahallede orta kafa oynardık biz, bunu da o şekilde oynarım derseniz ALABİLİRSİNİZ.

    ama şunu unutmayın ki fifada iyi oyuncu kötü oyuncu diye bişey yok.herkes herkesi yenebiliyor.sağolsun momentum zırvalığı. eskiden sadece yetenekliler oynayabilirdi, şimdi ise kolu tutmasını bilen ve az buçuk oyun oynamış herkes bu oyunda bişeyler yapabilir. zaten oynarken hissediyorsun çocuk 2 pas yapamıyor şut atamıyor ne çalım ne bişey ama oyun ona öyle şeyler katıyor ki kalesine top gitmiyor ve son dakikada bi kafa golü aldı maçı. maç sonu istatistikler : benim şutlar 25 kaleci bulan 10 , onu şutlar 1 kaleyi bulan 1 ve o da gol. gel de çıldırma.

    YAV HE HE BİLİNCSİZ OYUNCU, DAHA DUN BASLAMİS FIFAYA, HERKESE YENİLİNCE ZORUNA GİDİYOR. MOMENTUM YOK, SCRIPT YALAN. İNANMAYİN BOYLE SEYLERE, KOTU FUTBOL, KOTU OYUNCU VAR.

    İNSANLARİ YANLİS YONLENDİRMEYİN

    sen ea yamı calışıyorsun hocam delikanlı ol oyunda son 3 haftadır çok fazla saçmalık var delikanlı adam ol gerçekleri konuş.
    bizim başımıza ne geliyorsa birlik olamamaktan geliyor.türkiye olarak bi birlik olsak fifa oynuyanlar olarak adamlar meçbur türkiye ligi koymak ZORUNDA OLUR.türkiyede 1,5 milyon fifa satışı var

    1.5 milyon mu kaynagin var mi?

    ea dunya sıralamasına bak.herşeyi hazır beklemek hastalık bizde.

    Baktim bulamadim. Bana lutfen link ver.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • beyler div1 de son 7 maçtır karşıma gelen rakipler oyun başlar başlamaz çıkıyor maç oynanmış sayılmıyor sadece 100 civarı bi para veriyo kontratlar gidiyo ama puan vermiyo , oyuna girdikleri kadrolarda ölü kadrolar bronz, çıkıp gidioylar neyin peşinde bunlar
  • 
Sayfa: önceki 56255626562756285629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.