Şimdi Ara

FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR) (2209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
166.644
Cevap
269
Favori
4.526.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22072208220922102211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ruud_

Abi düşünüyorum düşünüyorum, eğer Türkiye Ligi olursa Alex - Fernandes - Krasic - Quaresma ve belki Sow'u koyarım, geriye kalan takımı Galatasaray'dan alırım herhalde..

Yeter ki 2 3 takım olsun da FUT'ta olsun Türk oyuncular ve de Türkiye Ligi..

Bu arada hiç Online olma fırsatım olmadı, herkesin bayramı kutlu, mutlu olsun

Agzindan bal damlamis Mehmet kardesim ama ben kendimi olmayacakmis gibi hazirladim. Bu arada lig yoksa FUT'da da zaten oyuncular cikmiyor diye hatirliyorum, kac takim olursa olsun yanlis mi hatirliyorum arkadaslar uzun suredir bakmadim cunku oyuna. Yani 4 buyukleri de koysalar UT oyunculari icin birsey degismez.

• quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

quote:

Orijinalden alıntı: pall mall

quote:

quote:

merhaba elimde yaklaış 500.000 coinsim var bunları sizce ne yapmalıyım?malum eylülde yeni oyun çıkıyor.full paket mi açmalıyım?
    kadro kur dersenız iyi de bir kadrom var,acaba bu coinsler fifa 13 ultimate team de bana bir şekılde döner mi?yoksa dönmez mi?

EA Forumu takip et, Fifa 13 geldiginde gecen seneki rakamlara gore 1milyon Fifa 12 coins = 10bin Fifa 13 coins civarindaydi diye hatiliyorum, elindeki 500'u ikiye katlarsan guzel bir baslangic yaparsin, hem de oyuna devam etmek icin sana neden.

hocam yaklaşık bi 300.000 edecek de kadrom var o kadrodaki adamlarıda mı satmalıyım?

Ben birsey demiyorum sonra beni suclama. Fifa 13 almayacaksan, Fifa 12'ye devam ederim diyorsan zaten kimseyi satma bak oyununa. Ama Yeni oyuna gececek arkadaslarin EA Forum'a goz atmasini oneririm. Eski oyun ile yeni oyun coinslerinin takasinin yapildigini biliyorum cunku.

Evet yapılıyor ve bunun belli bir baremi yok. Kimisi 1 milyona 10K değiştiriyor kimisi 1 milyona 200K. Kısacası takası yapacaklar arasındaki pazarlığa bakıyor. :)

Şunu biliyorum oyunu 1 yıl geriden takip edip eski oyundaki alamayacağı oyuncuları alarak oynayanlar var. Örneğin geçen yıl FUT11'de IF Drogba alamamıştık ama bu yıl böyle adamlar için Fut11 ile devam edenler vardı. Bugün 5 milyon harcayacağına 3 ay sonra 1 milyona aynı kadroyu kurabilir çünkü. Farklı bir mantık ama böyle de oynayanlar var. :)

• quote:

Abi düşünüyorum düşünüyorum, eğer Türkiye Ligi olursa Alex - Fernandes - Krasic - Quaresma ve belki Sow'u koyarım, geriye kalan takımı Galatasaray'dan alırım herhalde..

Kuyt
  • Selamlar satılık 330k coins var pc için almak isteyen arkadaşlar özelden gelsinler ....
  • http://www.futhead.com/12/squad/1955379

Sene başında veya ortalarında şöyle bir kadro yapabilseydik süper olurdu . Fifa 13 'te hazard yerine başkasını koyarız artık
  • quote:

quote:

Agzindan bal damlamis Mehmet kardesim ama ben kendimi olmayacakmis gibi hazirladim. Bu arada lig yoksa FUT'da da zaten oyuncular cikmiyor diye hatirliyorum, kac takim olursa olsun yanlis mi hatirliyorum arkadaslar uzun suredir bakmadim cunku oyuna. Yani 4 buyukleri de koysalar UT oyunculari icin birsey degismez.

Bu seneki yunan ligi takimlari gibi olabilir 13 teki Turk takimlari , Gs - Bjk - Fb - Trabzon ve Kasimpasayi koysalar yeter

Ben umutluyum , bu arada Kasimpasa bomba gibi takim olmus , Kaleci İsaakson ve forvet Uche iyi opsiyonlar olur şayet olursa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

quote:

Bu seneki yunan ligi takimlari gibi olabilir 13 teki Turk takimlari , Gs - Bjk - Fb - Trabzon ve Kasimpasayi koysalar yeter

Ben umutluyum , bu arada Kasimpasa bomba gibi takim olmus , Kaleci İsaakson ve forvet Uche iyi opsiyonlar olur şayet olursa..

Kasimpasa GS macini izleyemedim ama Besiktas macini seyrettim, haci IBB asil dehset bir takim olmus. Kalcilerinin ismini unuttum ama zaten Portekiz'den bildigimiz birisi. Bire bir adam gecen adam sayisi Besiktas'tan fazla oyle soyleyeyim, yani ya Besiktas'ta yaratici adam olmadigi icin gozume carpti ya da IBB bu sene ilk 5'e girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: burcin78

http://fut13.ultimatedb.nl/

beyler 2013 e ait oyuncu overalları kesin olmamakla birlikte bu sitede var,bayağı bir tırpanlamışlar gerard 83,lampard 83,roben 87 falan bayağı eneterasan,umarım kesin değildir bu bilgiler...

Sabri silver(74) ve 90 pace i var.Bari GS olsun FUT ta, bayağı pahalı olur Sabri ilk başlarda.
  • Beyler Ultimate Team'im kilitlendi ve güvenli bir sistemden giriş yapınız diyor. Nerden bulucam ben başka PS3? Yok mudur bir yolunu bilen, yardım edin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba elimde yaklaış 500.000 coinsim var bunları sizce ne yapmalıyım?malum eylülde yeni oyun çıkıyor.full paket mi açmalıyım?
    kadro kur dersenız iyi de bir kadrom var,acaba bu coinsler fifa 13 ultimate team de bana bir şekılde döner mi?yoksa dönmez mi?

EA Forumu takip et, Fifa 13 geldiginde gecen seneki rakamlara gore 1milyon Fifa 12 coins = 10bin Fifa 13 coins civarindaydi diye hatiliyorum, elindeki 500'u ikiye katlarsan guzel bir baslangic yaparsin, hem de oyuna devam etmek icin sana neden.

hocam yaklaşık bi 300.000 edecek de kadrom var o kadrodaki adamlarıda mı satmalıyım?

Ben birsey demiyorum sonra beni suclama. Fifa 13 almayacaksan, Fifa 12'ye devam ederim diyorsan zaten kimseyi satma bak oyununa. Ama Yeni oyuna gececek arkadaslarin EA Forum'a goz atmasini oneririm. Eski oyun ile yeni oyun coinslerinin takasinin yapildigini biliyorum cunku.

duyarlılığınız için teşekkur ederım.Est ne suclaması altı ustu bır oyun.tekrar tesekkurler

• ya beyler biraz geç oldu ama bir şey sormam lazım şimdi bu benim kadrodaki adamlar sürekli sakatlanıyor, her maç 3er adam sakatlanıyor banko. bunları nasıl düzelteceğiz ya? bir zamanlar hem healing hem fitness basıyordum aynı adama ulan sonraki maç tekrar sakatlanıyorlardı coin yetiştiremez oldum healinglere, bunun bir çözümü var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

ya beyler biraz geç oldu ama bir şey sormam lazım şimdi bu benim kadrodaki adamlar sürekli sakatlanıyor, her maç 3er adam sakatlanıyor banko. bunları nasıl düzelteceğiz ya? bir zamanlar hem healing hem fitness basıyordum aynı adama ulan sonraki maç tekrar sakatlanıyorlardı coin yetiştiremez oldum healinglere, bunun bir çözümü var mıdır

kazze
    sakatlanan adamlarını RES'te bekletmelisin, sakatlığı kaç maçsa o süre boyunca orada durmalı. sonrasında farkı göreceksin, ben aylardır healing kart basmıyorum, fittness kart alırım ama önemli ve final maçlarımda genelde.

onun dışında sürekli oyuncu değişikliği yaparak maça çıkmanı tavsiye ediyorum.

birde maçlarda foul e maruz kalmamaya çalışmalısın tabi, bazı kazma spor lular gözü kapalı dalıyor, hatta kaybedeceğini anladığı an sürekli adalarına foul yapıyor ki o maçtan kazandığın paranın 3 katını tedaviye harcayasın diye :)

gerçekçi bakmalısın olaya, rakipten uzak dur foul yapmasına izin verme :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

ya beyler biraz geç oldu ama bir şey sormam lazım şimdi bu benim kadrodaki adamlar sürekli sakatlanıyor, her maç 3er adam sakatlanıyor banko. bunları nasıl düzelteceğiz ya? bir zamanlar hem healing hem fitness basıyordum aynı adama ulan sonraki maç tekrar sakatlanıyorlardı coin yetiştiremez oldum healinglere, bunun bir çözümü var mıdır

kazze
    sakatlanan adamlarını RES'te bekletmelisin, sakatlığı kaç maçsa o süre boyunca orada durmalı. sonrasında farkı göreceksin, ben aylardır healing kart basmıyorum, fittness kart alırım ama önemli ve final maçlarımda genelde.

birde maçlarda foul e maruz kalmamaya çalışmalısın tabi, bazı kazma spor lular gözü kapalı dalıyor, hatta kaybedeceğini anladığı an sürekli adalarına foul yapıyor ki o maçtan kazandığın paranın 3 katını tedaviye harcayasın diye :)

oo hocam o zaman benim direk oyun stilimi değiştirmem lazım
    ben adamlara yakın oynamayı seviyorum gidicem çalım atıcam falan. gollerim de genellikle böyle olur. evet çok denk geldim o kazmasporlulara, herifler öküz gibi dalıyor falan, maçın ortasında kafasını ayağını tutan oyuncularımı izliyorum
    şu son güncellemeden önce ultimate team çalışmıyordu bende, daha yeni yeni başladım tekrardan, bu olaylar bayağı bir canımı sıktı, zaten 18 kişilik kadrom bile yok, uyumlu 11 oyuncum var sadece şuan takımda. acilen o zaman adam almam gerek yedeklere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

kazze

oo hocam o zaman benim direk oyun stilimi değiştirmem lazım
    ben adamlara yakın oynamayı seviyorum gidicem çalım atıcam falan. gollerim de genellikle böyle olur. evet çok denk geldim o kazmasporlulara, herifler öküz gibi dalıyor falan, maçın ortasında kafasını ayağını tutan oyuncularımı izliyorum
    şu son güncellemeden önce ultimate team çalışmıyordu bende, daha yeni yeni başladım tekrardan, bu olaylar bayağı bir canımı sıktı, zaten 18 kişilik kadrom bile yok, uyumlu 11 oyuncum var sadece şuan takımda. acilen o zaman adam almam gerek yedeklere

sna pm attım

• yaw arkadaşlar Galatasaray FUT'a eklencek mi? Fifa 12 de yoktu anlamadım ben dediğinizden bişey...
  • Yuh ya bu arada Wayne Rooney nasıl 89 overall olur ya premier league in en yüksek oyuncusu vidic iyimi rooney 2. gözüküyor(bi kapaktan düştü hemen indirdiler adamı)
  • arkadaşlar;belki alakasız olacak ama bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.

android cihazlara ultimate team uygulaması gelecek mi?
  • Nuri Şahin Arsenal'e resmi olarak geçmiş, hayırlı olsun :))
  • Arkadaşlar ben PS3'ten 5,79 liraya gold premium jumbo paket aldım. parası çekildi ama paket gelmedi. Bilgisi olan var mı?
  • yahu biri açıklama yapabilir mi brezilya silver takımı ypamak niye bu kadar pahalı ? 50 k ya daha 4 oyuncu alabildim ulan fifa 13 çıkıcak 25- 30 kya sağbek stoper fln satıyolar yuh olsun bea
  • 
Sayfa: önceki 22072208220922102211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.