Şimdi Ara

Fifa oynayabilme taktikleri (özellikle pesten geçenler için :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
13.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fifa 14'te Shakhtar Donetsk takımıda çok hızlılar ve harika paslaşıyorlar. Tam bir kontra atak takımı. Tek eksiği 4 yıldızlı takım olması aslında FIFA'nın saçma sapan yıldız sistemini görünce kafaya takmamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furious_tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ

    Momemntum bazen gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor.
    FIFAya ara verdim bi süredir bu yüzden zaten. Oynamıyorum. Biraz vakit geçsin aradan tekrar oynamaya başlarım.
    Ara vermemin sebebi de momentum'un gerçekten aşırı derecede uzun sürmesi oldu bu sefer. Momentuma alışkınız canımızı sıktığı oluyor ama ilk defa böylesi başıma geldi.
    3 hafta önce FUTta DIV1 şampiyonluğuna oynamaya çalışırken oynadığım ve kaybettim onlarca saçma sapan gerzek maçlar sonucunda şuan DIV5e kadar geldim hiç bişey yapamadan.
    Gerçekten acı verici bi hal alıyor bi yerden sonra. Tamamen domine ettiğim maçları bile 3,4 tane direkten dönen topum ve yediğim saçma sapan gollerle 0-1 1-2 gibi leş skorlarla sürekli üst üste kaybedince artık ara vermenin zamanı olduğunu anladım.
    DIV 10a kadar yolum var sanırım artık oyuna nası bi kötülük yaptıysam böylesine bi belayı başıma taktı.

    Hocam sizin başınıza gelen olay, bende bi arkadaşla beraber oynarken başımıza geliyordu. Bununla ilgili teorim şu: sistem rakip bulurken sizin div'inize, takım star'ınıza baktığı gibi, sizin kişisel star durumunuza da bakıyor. Eğer fifada iyiyseniz; fakat oyunu yeni gamertag ile oynamaya başladıysanız yada oyunu yeni alıp oynuyorsanız, div 10'dan hızla div 3-4 seviyelerine hatta biraz yardımla (puanlarınızı kullanarak), div 1'e kadar çıkabiliyorsunuz.
    İlginç bir şekilde div 1'de oynarken bize div 8-9 dan rakip bile veriyordu sistem!!! Ama biraz oynadıktan sonra bu kez işler tersine dönüyor, çünkü kişesel star rating artıyor ve sistem size div 1-2 den dişli rakipler vermeye başlıyor. Zaten bildiğiniz gibi div yükseldikçe bırakın title'ı kazanmayı aynı div'de kalmak bile zorlaşıyor, sizde dişli rakipler karşısında tutunamayıp hızla div 5'e kadar düşüyorsunuz...

    Valla ben 3 senedir falan aynı Gamertag'la FUT oynuyorum açıkçası ilk defa böylesine bişey başıma geldi.
    Karşıma çıkan rakiplerine DIV'lerine de bakıyorum zaten arada bilgisayardan EA Football Center'daki statlerden, öyle karşıma DIV 8 9'dan adam çıkması gibi olaylarla pek karşılaşmadım ama dediğiniz gibi DIV4e kadar düşmüşken hala karşıma DIV 1,2'den adamların geliyor olmasına denk geldim.
    Üst DIV'lere çıkarken sorun yok, yaklaşık kendi DIV'imdeki adamlarla karşılaşıyorum da alt DIVlere düşerken mi başlıyor sorun? Sürekli sürekli saçma sapan maçlar ve benden o anki duruma göre 2,3 üst DIVdeki adamlarla karşılaşıyorum anlamadım.
    Yani ben zaten DIV 1,2deki adamlarla karşılaşmaktan kaçmıyorum. Öyle olması daha mantıklı geliyor bana ama oyun beni gidip DIV5e düşürmüşken de hala DIV 1,2den adamlarla karşılaşmak istemiyorum kimse kusura bakmasın. Madem oralara kadar düştük o DIVdeki adamları versin karşıma da tekrar yukarıya çıkayım hakediyorsam eğer.

    Yani önceki senelerde FUT 5 DIV'den oluşuyordu. Bu sene 10'a çıktı o yüzden DIV1'e çıkmak önceki yıllardaki gibi kolay değil ve orda tutunmak da daha zor tamam anlayabiliyorum ama direk bi senede DIV1den DIV6 seviyesine de düştüğüme inanmıyorum. Ki dediğim gibi DIV 1 civarlarındaydım sürekli bu sene de, 3 hafta öncesine kadar. Birden, sonra, bu durumla karşılaşıyorum. Anlam veremedim doğrusu pek...




  • Oyunda momentum yok arkadaşlar. Siz nasıl oynarsanız ona göre oyun şekilleniyor hepsi bu. Yapacağınız şey defans yapmak. Çok şut çekseniz de, topla oynama yüzdesi sizin lehinizde de olsa yenilebilirsiniz. Defans yapmayı öğrenin size tek tavsiyem bu. Ve hep defansta kalın. Fırsat olduğunda atağa yavaş şekilde çıkın. Önünüz boşsa basıp gidin. Fırsat olursa uzun pasla atağınıza şekil verin. Diğer türlü yenilirsiniz. Bkz. Uefa champions cup bayern münich 4 - 0 Barcelona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    xbox te ve fifa 14'te yeniyim. daha önce pes oynamışlığım var ve bu yüzden fifayı oynayamıyorum daha.


    gamepad ayarlarını pes teki gibi yapabilir miyim?
    bir de yönlendirme kolunu kullanmak istemiyorum, yön tuşlarını kullanmak istiyorum ama o tuşlarda da taktik ayarları var.

    yardımcı olursanız sevinirim.
  • Güzel konu :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.