Oyuncuların kondisyon durumları var. Yeşil ve kırmızı oklarla gösteriliyor. Oyuncuların performansını etkiliyor. Bence saçma bir sistem. Ping konusunda birçok sorun yaşayan var. 2-3 maç dışında gecikmeli maçlar oynamak zorunda kalıyorum. Thailand versiyonuyla neredeyse aynı. Gerçekten komik bir durum. |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (27. sayfa)
-
-
Doğru diyorsun. İyi olmak için çabalamak gereksiz bu oyunda. Hatırlıyorum da, ben Fifa 15'ten önce çok mutluymuşum bu oyunu oynarken. Grafik motoru ve momentum bu oyuna ne zaman girdi o zaman bitti. Bu yüzden fazla kasmadan keyfine oynamak lazım. Bu arada Ronaldo, Henry, Gullit vb. futbolcuları sürekli görüyorum. Kızılay mı dağıtıyor bunları diye içimden geçiriyordum sürekli. Dün gece bana da Ronaldo çıktı.. 99,5m değerinde. Cidden oyun çoğu oyuncuya bu oyuncuları dağıtıyor. Her maç aynı kadroları görmekten soğudum oyundan :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir kaç kişiden bu oyunda momentum yok diye duymuştum ancak içinde ea ve fifanın odluğu bir yapımdan kesinlikle momentumsuzluk beklemem illa dokunduruyordur az da olsa, kesinlikle vardır bir şeyler, ping dalgalanması olmuyor yada farketmiyorum alışmışım ana oyunda pinge :D serverlar demek ki istanbul da değil, oyunun bir çok bilinmeyeni gibi bu da belirsiz, ayrıca bugün yapılan level attırma etkinliği için zambrotta whd yi 3. seviyeye attım yandı, yalan dolan o da boşuna çok para harcamayın derim.
-
beyler bu yıldız jetonları yazan mor yıldızlı şey ne işe yarıyor 681 adet var? mağaza da bir şey de alamıyorum olayı nedir bunun
-
gerçek parayla satın alınan oyun içi para bunlar. satın alıp veya oyun içindeki görevleri tamamlayıp paket alıyorsun bu paralarla. görevlerden çok çok az geliyor tabi
attığın ekranda "paketler" sekmesinde kullanabilirsin. minimum 1200 tane yıldızın olmalı. bende 1040 tane birikmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 18 Eylül 2021; 16:33:14 > -
Momentum olduğuna neredeyse emin oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır futbol oyunu oynamıyordum. Türkçe spiker ve bedava olması hatırına deneyim dedim. Ama oynayış çok kötü geldi. Zor yerlerden vurulan bazı toplar roket gibi 90 a giderken müsait pozisyonda saçma sapan vuruşlar çıkıyor. Oyun motoru canı ne isterse onu yapıyor.
Beğenemediğimiz pes'in bundan daha iyi ve serbest bir oynayışı var. Ama o onda da saçma sapan şeyler oluyor. Fifa 21 falan nasıl hiç bilmiyorum. Dediğim gibi uzun zamandır oynamıyorum.
4/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 18 Eylül 2021; 16:39:59 >
haftasonuna özel kadrona takviye yap etkinliği gelmiş. oyuncu yükseltmek için 5 bar yerine 4 bar doldurmanız yeterli. koşullar: oyuncu seviyesi 2-7 arasında olmalı. 20,CH ve WHD kategorisi oyuncular dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 18 Eylül 2021; 16:54:33 > -
ulan böyle para kesme mi olur 10 milyon ne şaka mısın sen ya
-
bu oyunda ilginç şekilde oyuncu alma satma kadro deneme işi yalan, ayrıca level basma da satarken bir çok zaman iş zorlaştırıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635bu oyunda ilginç şekilde oyuncu alma satma kadro deneme işi yalan, ayrıca level basma da satarken bir çok zaman iş zorlaştırıyor
iki saattir su adamı satamıyorum kafayı yıcem ve yerıne gustavo alıcam alamıyorum
-
Herkes belli başlı oyuncularla kadro kurduğu için farklı isimler satmak zor, ayrıca en düşük fiyatı vermek önemli
bu oyunda ticareti unutun :D satarken de %40 komisyon kesiyor zaten. oyuncular coin transferi yapamasın, coinlerle kadrolarını güçlendirmesin, onun yerine gerçek parayla paket açıp kadrolarını geliştirsin istiyorlar
-
arkadaşlar online da oynarken kontrolcü ile oynayabilir miyim? yoksa online kısımda klavye zorunlu mu? normal offline lig maçlarını kontrolcü ile oynayabiliyorum
-
Oynayabilirsin. Ancak tuş değişimi(pas-şut şu-pas gibi) yaparsan onlinede geçerli olmuyor diye biliyorum. Standart fifa tuşlarıyla oynaman lazım
Haydaa standart fifa kontrollerinde şut ile ortanin yeri değişik neyse bi deneyelim yeni indirdim oyunu muhtemelen sıkılacagim ama denerim. Son bir sorum Online da savunma nasıl oluyor fifa gibi mi pes gibi mi? Yani şuta zamanında basma mi yoksa pesteki gibi pasa basılı tutarak mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X