Şimdi Ara

FIFA MANAGER (ipuçları) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
10.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Chev

Mause nin durduğu yere tıklarasn sadece kapasite ve lükslüğünü belirleyerek otamatik olarak bir stad oluşturabilirsin..
    Onun dışında kendin yapıcaksan tribün,çatı vs.vs.. ordaki seçeneklerden yapabilirsin ama biraz zor oluyor tabi öyle..
    Ayrıca ilk sene yapamazsın bildiğin gibi..

FIFA MANAGER (ipuçları)

saolasın dostum öyle yapmayı denicem ya ben %90 türkçe yamasını kurup oynamaya başladım fakat çeviren arkadaş onları çevirmemiş kös kös bakıyodum..

birde forma satışlarında ihaleye girmeyi bilmiyorum ben mesela stadın her yerini kiralıyorum forma falan alıyorum bol bol ama ihale olayını bilmiyorm senin bi bilgin varmı ?

• ya bir yardım etseniz yükledim ama wrong disc diyo zaten tek cd nasıl olur ki??
  • benim bu oyunu beceremeyen biri için çok başarılı bi konu

çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkinberk

ya bir yardım etseniz yükledim ama wrong disc diyo zaten tek cd nasıl olur ki??

crack de hata yapmışsındır?yaptıından emn misin crack'i??
  • paylaşım için sağol
  • saolasın
  • bu arada lyon lu benzema'yı denemenizi tavsiye ederim gerçekden mükemmel oynuyor forvette
  • Alıcam bu oyunu ya...Acayip merak ettim.
  • yaw çok komple oyun adam kndini kaptırıyo
  • Bilgiler güzel ama keşke oyunda güzel olsa
  • oyun aslında gayet iyi ama çok ayrıntılı olduğundan karışıklık yaratabiliyor.baya vakit ayırmak lazım.ben en son fifa manager 2007 oynamıştım,baya da oynamıştım ama sonradan alayı menajerlik oyunlarından sıkılıp kaldırmıştım.sabır istiyor bu oyun o kadar deyim..gerçi fm de istiyor ama bu biraz daha sinirleri gerebiliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

oyun aslında gayet iyi ama çok ayrıntılı olduğundan karışıklık yaratabiliyor.baya vakit ayırmak lazım.ben en son fifa manager 2007 oynamıştım,baya da oynamıştım ama sonradan alayı menajerlik oyunlarından sıkılıp kaldırmıştım.sabır istiyor bu oyun o kadar deyim..gerçi fm de istiyor ama bu biraz daha sinirleri gerebiliyor..

Öyle olmasına öyle ama maçlar çoğu zaman gerçekçi sonuçlarla bitmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: St0n3C01d

quote:

oyun aslında gayet iyi ama çok ayrıntılı olduğundan karışıklık yaratabiliyor.baya vakit ayırmak lazım.ben en son fifa manager 2007 oynamıştım,baya da oynamıştım ama sonradan alayı menajerlik oyunlarından sıkılıp kaldırmıştım.sabır istiyor bu oyun o kadar deyim..gerçi fm de istiyor ama bu biraz daha sinirleri gerebiliyor..

doğru.alakasız maçlarda alakasız skorlar,farklar olabiliyor.ama olur öyle arada sırada.oyunun asıl ağır basan tarafı ekonomik yönetim bence.
  • arkadaşlar ben fm de oynarım fıfa managerde oynarım ama fıfa manager cok cok cok yonlu olduğu için onu daha cok sevıyorum ve tavsıye edıyorum.fm de 1 yıl geçirmek ölüm gibi,piskolojik bir oyun zaten oyuncu küsüyo sanatabi sevenide belki ondan seviyor.her neyse bilen bi babacan bana şu stad yapımını bir anlatsın gözünüzü sevim,fıfamng07 de GS de 2012 yılında 75000 kişilik bir komplex yaptırdım ama bunda bi çivi çakamadım.daha ayrıntılı sanırım yada ben anlamadım bi yardım ediverin be????
  • o mimara yaptır seçeneğini sunmayalım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: St0n3C01d

quote:

Aynen öyle fakat , adamların yorgun olup olmamasıyla ya da yanlış antrenmanlar la da ilgisi olabilir ..
    Ayrıca oyunda ki en büyük saçmalık 4 günde 3 tane maç yapabiliyorsun bazı fikstürlerde ..

• güncel
  • fmye göre çok çok daha gelişmiş bir oyun

ama favorim fm
  • teşekkürler
  • Bende FIFA Manager 14 var (son çıkan). Ama bir şeyleri eksik yapıyorum galiba ki, ilk yaptığım maçlar başarılıyken gittikçe batağa sürükleniyorum. Her şeyi asistanlara bırakmama rağmen. En uzun GS'de 5 dönem dayanabildim. Tek elde ettiğim 1 Türkiye Kupası. Sonunda ligde ilk 6 maçta 2 puan alarak oyunu kapattım. Dönüşümlü kadro kullanıyorum. Az maç oynayanları, formu yüksek, morali düşük, yeteneği maça göre yüksek veya düşük olarak ayarlayıp asistana bırakıyorum. Ama takımın atmosferini bir türlü istenen seviyeye getiremiyorum. Sonunda da hiç maç kazanamaz hale geliyor takım. Adını duymadığım abidik kubidik takımlara kaybediyorum. Kazanmak için ne yapmalıyım? Not: Maçı yazı ile oynatma kısmına alıyorum, tavşan (hızlı) butona basıp geçiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.