oyunda 1 gün geçmesi için çok bekliyorum bu süreyi nasıl kısaltabilirim mesela hemen maç gününe gitmez için ne yapmam gerekir ama çabuk gidecek günleri beklemekten oynamak istemiyorum
kimse bilmiyomu
hiçmi oynamadınız ya
oyuna başlarken çok fazla lig seçmişsindir ondan yavaş olabilir. nasıl değiştirebilirim dersen artık çok geç baştan yeni bi oyuna başlaman lazım.
bi diğer ihtimalde arka planda çalışan programların olabilir(msn gibi).
aklıma gelen son şeyse ram'in yetmio olabilir. 1gb'tan aşağı ram'lerde oyun yavaş çalışır.
quote:
Orjinalden alıntı: ayurdakok
oyuna başlarken çok fazla lig seçmişsindir ondan yavaş olabilir. nasıl değiştirebilirim dersen artık çok geç baştan yeni bi oyuna başlaman lazım.
aklıma gelen son şeyse ram'in yetmio olabilir. 1gb'tan aşağı ram'lerde oyun yavaş çalışır.
yok yavaşlık değil takılma falan olmuyo günleri hızlı geçmezmiyiz yani bi ayarı varmıdır hemen maç gününe atlasa
arkadaşım bende de aynı sorun var o kadar aradım ama bulamadım herhalde oyunun kendisi öyle.bende zaten bu yüzden oynamayı bıraktm.FM 2007 oynuyorum.varmı FM gibisi.bence sende sil gitsin güzelim FM'yi oyna
Kardeşim hiç bekleme. Direk FM'ye sortie bi geçiş yap şöyle.
ayarlardan süreyi 7 güne çek böylece maçtan maça atlarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: realitych
quote:
yok yavaşlık değil takılma falan olmuyo günleri hızlı geçmezmiyiz yani bi ayarı varmıdır hemen maç gününe atlasa
o dediğinde mümkün. ister vendeta'nın dediği gibi 7 gün yaparsın, istersende maçtan maça yaparsın. ayarlar kısmına bi bak. ama şöle bi olay duydum oyuna başladıktan sonra süreyi değiştirmede genelde olumlu sonuç alınamıomuş. yani yeni oyuna başlaman gerekebilir. bi dene sonucunu buraya yazabilirsin.
ayarlar zaten maçtan maça sadece işleyiş yavaş diğer günler hızlı geçiyo ama salı gününde 1-2dk bekletiyo
hmm sanırım demek istdiğini şimdi anladım. öle bi şey yok bu oyunda illa geçişlerde bekliceksin. hele hele oyunda ilerlediçe bu süre daha da uzuyacak. kaçarı yok. minimize etmenin tek yoluysa ilk sölediklerimden geçio.
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme