Şimdi Ara

fifa için game pad öenerisi yapacak warmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende konterlandın şu 15 liralık olan kolardan war ama fifa 2008de klawyede yapılan hareketlerin hiç birini yapamıom bunun sebebi kolmu yoksa bi ayarmı lazım eger kola ilgiliyse o hareketleri yapa bilcem bi kol markası warmı acaba yardım edrseniz sewinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krezus55 -- 24 Eylül 2008; 16:48:04 >

• Logitech Chillstream aldım. Bence en harika gamepad'lerden.Yani pişman olmazsın.
  • genel anlamda logıtech gamepad olsun jotstıck olsun dıreksıyon setı olsun ıyı ve kalıtelı yapar
    cogunlugun tavsıyesıdır
  • peki fifa 2008de hareket yapıla biliyomu acaba hiç fifa oynadınızmı
  • bi yardım be allah rızası için
  •  fifa için game pad öenerisi yapacak warmı?

LOGITECH Chillstream Controller for PC (LOG-963435-0914)

LOGITECH Rumblepad 2 Titreşimli

Hiç birine o kadar para vermek istemiyorum dersen , bende kullanıyorum ve 20 YTL'ye aldım , hemen hemen tüm DVD-VCD cilerde vardır. Kontorland alabilirsin. 1 yılı doldurdu ve nazikçe kullanıldı,hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Aşağıdaki görünümünde olanı bulacaksın tabiki , çift çıkışlıdır (1 ucu USB , 1 ucu PS uyumlu).

• hocam ellerine saglık çok yardımcı bilgilendirici oldun bu kollarla istedim hareketileri yaparım yani değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Michael Kenji nin postundaki son resimdeki joystickten var bende

Fifada SHIFT tuşunun yaptığı hareketi yaptıramıyorum. C çalışıyo fakat SHIFT işe yaramadı..

fifa 2008
  • aynısı bende de oluo c işe yarıo ama shift yok bakalım yorum yapar biri elbet :D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

Hiç birine o kadar para vermek istemiyorum dersen , bende kullanıyorum ve 20 YTL'ye aldım , hemen hemen tüm DVD-VCD cilerde vardır. Kontorland alabilirsin. 1 yılı doldurdu ve nazikçe kullanıldı,hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Aşağıdaki görünümünde olanı bulacaksın tabiki , çift çıkışlıdır (1 ucu USB , 1 ucu PS uyumlu).

4-5 yıl önce bu oyun çubuğundan almıştım ancak 3 kere getir götür yapmışımdır.bu ürünün hangisini seçsem olmuyordu ne bilgisayarda ne ps1'de ne de'de ps2'de,üstelik sadece kendi cihazlarımda değil başkalarınınkinde de denemişliğim vardı.hangisini alsam çalışmıyor.en sonunda dedim sadece pc'de çalışsın yeter,fln kaptım bir tane başka bir kontorland ürününü hemen evde denedim."en sonunda! oh be! çalıştı nihayet!" dedim.

• Driverı fifa tarafından tanınan bir gamepad almalısınız. Bu yüzden Logitech almak mantıklı...

Mesela bu gamepad ile 2. analog kol kullanılabiliyor...
  • Hiçbir özel joypad almanıza gerek yok. Klavye tuşlarını ve tuş kombinasyonlarını joypad tuşlarıyla özdeşleştiren bir program kullanarak her oyunda istediğiniz kontrol dağılımını elde edebilirsiniz.

Bu konuda birkaç program mevcut olmakla birlikte ben JoyToKey kullandım memnun kaldım ve tavsiye edebilirim.

http://www.electracode.com/4/joy2key/JoyToKey%20English%20Version.htm

Ahanda ettim.

Yine olsun yine ederim.
  • hocam senın onu yukleyen ellerin dert görmesin süpersin insallah işe yarar yarrsa gerekli cewabı yazarım şimdiden çok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.