Şimdi Ara

fifa deluxe ile standard farkı nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pc için orjinal fifa alacağım. Ama deluxe edition da ultimate unlock var yazıyo. Standard alırsam ultimate team oynayamam mı

• Deluxe da galiba fifa point bide ut icin paket veriyordu bence gereksiz standart alabilirsin ve standartta da ultimate team oynanıyor tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoch32 -- 24 Nisan 2014; 22:31:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoch32

Deluxe da galiba fifa point bide ut icin paket veriyordu bence gereksiz standart alabilirsin ve standartta da ultimate team oynanıyor tabii ki

Teşekkür ederim pes 04 ten pes 2013 e uzanan serüvenden sonra 2014 itibari ile fifaya geçtim. Biraz uzak kaldım ama özlemişim fifa başka ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirariAdam

quote:

Deluxe da galiba fifa point bide ut icin paket veriyordu bence gereksiz standart alabilirsin ve standartta da ultimate team oynanıyor tabii ki

Teşekkür ederim pes 04 ten pes 2013 e uzanan serüvenden sonra 2014 itibari ile fifaya geçtim. Biraz uzak kaldım ama özlemişim fifa başka ya.

Rica ederim iyi oyunlar fifa başkadır

• stoch32 S kullanıcısına yanıt
    Fifa almayı düşünüyorum evde öyle lig maçları yapıcam online oynamayacağım hangi sürüm almalıyım bu farkları da anlamış değilim en son fifa 2006 oynamıştım askerdeyken :) biraz daha açıklama yapabilir misiniz rica etsem farklar tam olarak nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Fifa almayı düşünüyorum evde öyle lig maçları yapıcam online oynamayacağım hangi sürüm almalıyım bu farkları da anlamış değilim en son fifa 2006 oynamıştım askerdeyken :) biraz daha açıklama yapabilir misiniz rica etsem farklar tam olarak nedir

Standard ve deluxe sadece onlineda fut oynarken ekstra paket falan veriyor size tavsiyem 3 ay sonra fifa 18 almanizdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Standard ve deluxe sadece onlineda fut oynarken ekstra paket falan veriyor size tavsiyem 3 ay sonra fifa 18 almanizdir

3 ay daha bekleyip 18 alalım dediğiniz gibi, dediklerinize göre standart almak daha doğru benim doğru mudur?

Yani standart sürümde bi takım seçip onunla lig maçları yapabilirim sadece öyle mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oyunun her modunu oynarsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.