Şimdi Ara

FIFA'daki İnanılmaz Hileler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    maça garip bir golle mağlup başladım ardından ben golü attım
    herif oyunu dondurdu ve o inanılmaz taktiği gördüm (gördüğünüz gibi iki tane kaleci var)
    ...
    oyuna geri döndük lag başladı,neyse devam ettim 3-1yaptım
    sonra ne oldu, oyundan ronaldo çıktı yerine ronaldo girdi evet 2tane ronaldo..
    bu şaşkınlığı yaşarken 1gol daha attım o sırada kalesi boştu, kaleciyi ronaldo yapmış :s

dk 70. golü yedi ve ne oldu tahmin edin, hiç hata-uyarı vermeden fifa oyundan attı, oyunu tekrar açtım online girdim ne galibim ne mağlup, oynanmamış sayıldı

bunca hileyi yaşayan oldu mu?

FIFA'daki İnanılmaz Hileler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus_1907 -- 10 Ocak 2013; 22:34:26 >

• Fifa pc de oynanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşırdım kaldım hilenin dibine vurmuş adam cidden merak ettim nasıl yaptı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgazarda -- 10 Ocak 2013; 22:59:39 >
  • sen gene şanslıymışsın verilmiş sadakan varmış ben 4 hatta 5 0 yenerken adam 90 ı da gec oyun bıtıyor tam benım oyuncularım sevınme ekranına gelmiş artık bışıyler oluyo connectıon lost cart curt yazılar cıkıyo bı gecıyorum hop menuye atıyo oyun tekrar bı gırıyorum oyundan ışte kaçtıgınız ıcın dnf nıs duştu felan gıbılerındden yazılar cıkıyor yendıgın halde kaçak duruma duştugune mı yanarsın dnf gıttıgınemı yaanrsın hakkaten pcde oynamak sıkıntılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.