Şimdi Ara

Fifa co-op garip olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir arkadaşımla fifa coop sevdalısıyız..son 1 ayda dikkatimizi çeken şöyle bir durum var, coop oynayan oynamayan pro clup ,sezon fark etmez yorumlarınızı yazın lütfen..
    Uzatmadan kısaca özetlemek gerekirse coop'ta ne zaman div1 e çıksak belkide oyun çıktığından beri 10 kere çıkıp çıkıp anında indik orda hiç bir şekilde kalıcı olamıyoruz..Div1 e çıkınca nalet olsun gene çıktık falan diyoruz artık..tackle yapmak imkansız oluyor, rakipler özellikle avrupa dan oynayanlar ezim ezim eziyolarlar..momentumu kırmak için herşeyi yapıyoruz ama olmuyor..aklımıza artık ironik şeyler geliyor.ne gibi derseniz ea biz türkleri div1 de istemiyor..sizce böyle mi yada biz türklerden uzun süre div1 de kalan coop sevdalısı arkadaşlar var mı merak ediyoruz..arkadaş bizi yenen 2'linin geçmişine bakıyorum en az 60-70 fazla win leri vardır diye düşünüyoruz yenilgi fazlalıklari bile oluyor..bu saçmaliga çok kızıyoruz,sistem kimi istiyorsa ona tackle yaptırıyor,onun yapay zekası boşa kaçıyor vs vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Co op da böyle birşey olacagını sanmıyorum . Div 1 de türkleri istemiyorlar desem. Sezonda da istemezler ozaman .
    Ben sezonda genellikle div 1 de oynuyorum. Üst üstte cok galibiyet aldıkdan sonra sistem sizi bir üst kademeden rakip bulmaya zorluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.