Şimdi Ara

fifa bağımlısı oldum origin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fifa 11 den den beri alıyorum tüm seri var ama 1-2 sene sonra çöp oluyor gene dayanamadım fifa 17 yi aldım çalışmadığım halde 61 tl letgo daki sahibindeki mallar kullanılmış keyi 100 tlye satıyor mal arıyor bu mallara bakmamak için ve oynamak için aldım bağımlısıyım
    fifa bağımlısı oldum origin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 23 Ağustos 2017; 20:14:45 >

• Pes varken fifa ne ya pffff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak pesciler icin yamak istiyorum. Tamam ayda yilda bir ps cafrye gittin arkadalarinla bol gollu hizli ve heyecanli topu sutekli bu kaleden o kaleye gittigi bit mac istiyorsan pes iyidir fakat gidip de tek basina ya da arkadasinla managrrlik yapmak istiyorsan fifadan basasi seni acmaz. Oyle pesunited su buyla ohnamaz onlarca ligd3n 1000lerce lisansli oyuncuyla managerligini yaparsin. Kariyerinle yeni maceralara cikarsin.

- bir yandan icim gitti oyunlara bir yandan da uzuldum sana :) toplam kac saat oynama suren var?

• Arkadaş ortamında turnuva vs yapmak dışında kanser bir oyun özelikle fut kısmı

• ultimate dalgası çıktığından beri oynamıyorum

• Ultimate özelliği kötü ama kariyer modu son yıllarda gelişmiş diyorlar bunlara ek olarak kafa dengi bir arkadaşınız varsa + online güncel kadrolarla fifanın tadı pahabileçemez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçükken fifa 07 oynardım oradan beri hiç oynamadım. çok sinirleniyordum oynarken :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 23 steam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky-inn

İlk olarak pesciler icin yamak istiyorum. Tamam ayda yilda bir ps cafrye gittin arkadalarinla bol gollu hizli ve heyecanli topu sutekli bu kaleden o kaleye gittigi bit mac istiyorsan pes iyidir fakat gidip de tek basina ya da arkadasinla managrrlik yapmak istiyorsan fifadan basasi seni acmaz. Oyle pesunited su buyla ohnamaz onlarca ligd3n 1000lerce lisansli oyuncuyla managerligini yaparsin. Kariyerinle yeni maceralara cikarsin.

- bir yandan icim gitti oyunlara bir yandan da uzuldum sana :) toplam kac saat oynama suren var?

her fifa da 600 maç yapmışlığım var herhalde
  • Fifa 13 ne oyundu ya. Sadece müzikleri bile ağlamama neden olabilir. 1 senedir oynamadım çok özledim. :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 24 Ağustos 2017; 10:49:26 >

• Ben de sürekli fifa 14 atıyorum, kariyerde Napoli ile 2023'teyim birazdan milli takım ile Tayyip'in kutlama yemeğine gidicez sonra da borla çalışan arabayı gösterecekler diyorlar
  • pes 11 oynuyorum ama sevdigimden degil param yok otomatik pas yok anasını satayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.