Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FİFA 23 SATILIK HESAP (WEBAPP AÇIK- PS5- Mid Vieira- Prime Kaka- Wc Smolarek- Ww Tomori) Satın Al 5 Şubat 2023 00:03 1 1 FİFA 23 SATILIK HESAP (WEBAPP AÇIK- PS5- Mid Vieira- Prime Kaka- Wc Smolarek- Ww Tomori) PSN hesabı olarak mail adresi ile beraber oyunsuz verilecektir. 1.1m coins var. Kulüp ismi değiştirme hakkı mevcut. Aşağıdaki kadrodan sadece Gold Van Dijk ve Gold Theo Hernandez satılabilir. Rivals'te div 2'deyim. Bu haftanın wl katılım hakkını elde ettim ancak wl'ye başlamadım. Pogba SBC'sinin ilk 2 görevini yaptım, 2 görevi kaldı. Yedeklerin fotoğrafını da ekledim. 11 tane de satılamaz TOTW oyuncusu vardır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Fc 25 Coins 1m 650 TL (PS5) [SATILDI] SATILIK FC 25 Coins 750K 500 TL (PS5) [SATILDI] FC 24 1.3 M Coins 500 TL (PS5) [SATILDI] FC 24 700k Coins 600 TL (PS5) Referans İlanıdır