Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - Finlandiya | 09.10.2017 | 21:45 | TV8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası’nı televizyondan seyredecek olan Türkiye A Milli Futbol Takımı, Finlandiya ile deplasmanda grubun son maçını oynayacak. Bu akşam 21:45’te oynanacak karşılaşma Türkiye için formalite maçından öte bir anlam taşıyacak

Eğer Macaristan Faroe Adalarını yener, Türkiye de Finlandiya’ya yenilirse, Nations League’de C Ligi’ne, Euro-2020 elemelerinde de 3. torbaya gerileyeceğiz. A Milli Takım’ın Finlandiya maçı, UEFA Milli Takımlar sıralaması açısından da büyük önem taşıyacak.

____
    Volkan - Sabri, Ömer, Çağlar, İsmail - Selçuk, Oğuzhan (Okay) - Emre Mor, Hakan, Cengiz - Cenk Tosun

Selçuk yerine Okay oynasın. Selçuk ağır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Milli maçlarda formalite maçı diye bir şey yok, kazandığımız zaman elbette gruptan çıkamıyoruz fakat sıralamada bizim için avantaj sağlıyor. Hazırlık maçlarında bile bu durum geçerli, o sebeple yenilsek ne olur yensek ne olur dememek lazım...
  • Volkan
    Kaan - Çağlar - Serdar - İsmail
    Okay - Oğuzhan
    Emre - Yusuf - Cengiz
    Enes

Koy şunları da izleyelim bari hoca.
  • önemsiz maç değil hocam. yoksa ben de bu kadroyu isterim.

• Engelsiz Milli Takımımız ŞAMPİYON oldu İngiltere'yi yenip.
    Engelli Milli Takımımız bakalım Finlandiya karşısında ne yapacak... Benim tahminim 3-0 Finlandiya verir küsküyü yollar.
  • TÜRKİYE XI: Volkan Babacan, Ozan, Ömer, Çağlar, İsmail, Okay, Selçuk (K), Yusuf, Oğuzhan Hakan, Cenk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa bunun konusunu bile açmaya utanırım . Konuşulmaması gereken ruhsuzlar toplulupu hepsi

• Ozan sağbekte. Selçuk oynuyor. Oğuzhan'ı Selçuk'un yerine alıp Yunus'u on numaraya alsa fena mı olurdu.

Hız ve fizik önemli bu maçta. Selçuk kağnı gibi. Üstelik kendi takımında da oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis

Engelsiz Milli Takımımız ŞAMPİYON oldu İngiltere'yi yenip.
    Engelli Milli Takımımız bakalım Finlandiya karşısında ne yapacak... Benim tahminim 3-0 Finlandiya verir küsküyü yollar.

yaptığın ironi hoş değil. talihsiz bir yorum olmuş.
  • Ozan'dan sonrasını okumadım. Ampute maçından sonra bunu izleyemem. Seyredene keyifli??!! seyirler.

Edit: Dayanamayıp okudum. Okumaz olaydım. Selçuk filan da varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilas -- 9 Ekim 2017; 21:43:49 >
  • Sabri'yi yıllar sonra çağırmışsın, gruptan çıkma şansın kalmamış. Koy oynasın adam zaten yaşını başını aldı Allah göstermesin sakatlanır, bi daha da göremez Milli Takım. Niye kadroya aldın o halde? Gelmiş Ozan'ı oynatıyor.

• Finlandiya kaçırmasa bu kadar top durum farklı olurdu şimdi 2-1 öne geçti türkiye.
  • klasik türk futbolcusu selcuk inan, 2olumlu hareket yaptı sonra kendini yere bırakıp sakatlandı sonrasida malum oyundan cikti

• hiç yoktan hırvatlara yenilmeyip izlanda'ya yenilerek izlandalı aslanların direkt gitmesini sağladık.
  • Tek tesellimiz Cenk gibi üst seviye bir golcü kazandık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli takım O kadar küçüldü ki insanlar takmıyor bile. Ağzınıza sçyim, şekilsiniz yhanii..
  • ____________Cenk___________
    __Alper_Çolak_Okay_Ömür__
    Caner_Caglar_Ömer_Aziz_GG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 11 Ekim 2017; 1:8:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.