Bildirim
FIFA 2014 yardım lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bende fifa 14de yüklü lakin böyle birseye ilk defa rastliyorum bence söyle bir tahmin yurutmek gerekirse bence 2 ile 5 oyuncu numaralari sana kadroya hangi oyuncuyu dahil edeyim diye soruyor olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada bendeki fifayi biraz kurcalayayim bakalim karsima bu cikacakmi
Kadroda chelseali defans vardı cahill onda kırmızı yanmiyor digerlerinde kırmızı yaniyor bide cahill uyrugu ingiltere digerleri değişik milliyetden bir kac ingiliz aldım denedim olmadi daha açık olabilir misiniz hocam..
Zaten şu guncellemeler bela türkçe dil destegi geldi ama eskiden böyle birşey yoktu keşke kaldirabilsek güncellemeleri bide antrenoler var hız falan arttiyor onlari nasıl kullanicaz deli oldum
Evet hocam dediginiz gibi bazen guncellemeler basi agritabiliyor cok sikinti cikariyolar
Internetten fifa 14 un detayli kullanim klavuzu gibi mevzular var bakabilirsiniz hocam
Arkadaşlar oyun online oynanmiyormu
quote:
Orijinalden alıntı: aliburak35
Arkadaşlar oyun online oynanmiyormu
hayir androidde online yok iosta var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X