Şimdi Ara

Fifa 2013 çalım ve özel hareketler ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba uzun yıllardan sonra PES'e ara verip fifaya bir şans vereyim dedim ama oyunda çalım atma tuşu mu yok benmi bulamadım varsa klavyede nasıl yapabilirim ? Ayrıca oyunda uefa kupasıydı şampiyonlar ligiydi resmi kupalar nerede acaba ? tournemente tıklıyorum kendim dostluk turnuvası ayarlattırıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 11 Ekim 2012; 18:25:28 >

• Çalım olmaz mı, elemanlar gamepad ile neler yapıyor ağzım açık izliyorum
  • ee nasıl yapıcaz bilen yokmu ?
  • fifada çalım pese göre çok daha zor. Ben bi ara deneyim dedim bomboş arenada bile zor yapıyodum maçta hiç düşünemiyorum bıraktım :D Ama ben yaparım diyosan youtubeye fifa 2013 skill tutorial yaz çıkar.
  • pesde ne güzel gösteriyor hareketleri. bu özellik fifada yok galiba? rumplepad 2 ile çok güzel oynanıyor. hareketleri öğrenmek lazım
  • Sağlam bir gamepad ile baya uğraşmak gerekiyor yoksa unutun
  • Başarılı olmak için çalışmak gerekiyor.. Öyle kolay olsa idi Arcade oyunlardan farkı ne olurdu..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 çalım kombinasyonları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki uefa ligiydi, ş.ligiydi bunlar yokmudur yahu bitek dostluk maçı mi var yoksa ? turnuvalar nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

peki uefa ligiydi, ş.ligiydi bunlar yokmudur yahu bitek dostluk maçı mi var yoksa ? turnuvalar nerede ?

Onlar PES'de lisanslı maalesef Fifa'da yok ama carreer bölümünde olması gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.