Bildirim
Fifa 2012 storedan kaldırıldı mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
2 dolardan bişey olmaz geçmiş olsun
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: regaibyigit.
2 dolardan bişey olmaz geçmiş olsun
Allah Allah yaa :) ne saçma iş. Para verdik aldık 6 ay olmuş daha sildiler :D Yani çok mühim bir para değilde 2013 ile 2012 neredeyse aynı tekrar satın almaya lüzum yoktu_____________________________ -
Bende daha önce satın aldığım fakat lisans sorunları nedeniyle kaldırılan AVPlayer uygulaması hala satın alınanlar kısmında görünüyor. Belki yanlışlıkla gizlemişsinizdir.

Gecmisinde gormen lazim. Kaldirilsa bile uygulama senin hesabindan silinmez. Bakiniz arkadasin ekledigi av player resmi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet alınanlarda varmış fakat oyunu silmişler yalan oldu sanırım. Keşke ücret iadesi falan yapsalar bari...
Kafalarına göre iş yapıyorlar.

quote:
Orijinalden alıntı: beksipeys
Evet alınanlarda varmış fakat oyunu silmişler yalan oldu sanırım. Keşke ücret iadesi falan yapsalar bari...

Hocam oyun silinse bile sen indirebilirsin. Bir app in store dan kaldirilmasi, app i daha once edinenleri etkilemez. Av player acik ornegi iste. Bende av playeri ilk ciktiginda almistim hala her cihazima kurmak uzere satin alinanlar kismindan indirebiliyorum. Tekrar bakin satin alinanlar kismina.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
quote:
Orijinalden alıntı: beksipeys

Hocam oyun silinse bile sen indirebilirsin. Bir app in store dan kaldirilmasi, app i daha once edinenleri etkilemez. Av player acik ornegi iste. Bende av playeri ilk ciktiginda almistim hala her cihazima kurmak uzere satin alinanlar kismindan indirebiliyorum. Tekrar bakin satin alinanlar kismina.
Tamam hocam sağolun. Deneyeyim hemen. İlk defa başıma geldi hemen velveleyi basmışım :D_____________________________
-
Tabi indirebilirsin hocam.Gduman arkadaşımız cevabı vermis zaten
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cahiller ile yaptığım bütün tartışmaları kaybettim... -
aslında olay tam olarak şu şekilde.
store da bulamadığınız bir uygulamanın iki ihtimali vardır.
birincisi, uygulamayı store dan çekmiştir sadece, o zaman satın alınanlar bölümünde görebilirsiniz.
Hatta uygulama versiyon değişikliklerinde yükleme esnasında Apple sorar..
"Eski sürümü çekip yenisi gelince yayına alabilirim ya da eski sürüm kalır, yeni sürüm onaylanınca eski sürüm yerine yeni sürüm devreye girer. Hangisini istiyorsun.." şeklinde sorar..
ikinci ihtimal uygulamayı baya komple silmiştir geliştirici.. O zaman ise satın alınanlar bölümünde bile göremezsiniz.
Benim tahminim sürüm güncellenecektir, eski sürümü çek yeni sürüm onaylandığında devreye al seçeneği işaretlenmiştir.
Ne zamandır yok oyun store da bilmiyorum ama yaklaşık 1 hafta sürer güncelleme onay prosedürleri._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
aslında olay tam olarak şu şekilde.
store da bulamadığınız bir uygulamanın iki ihtimali vardır.
birincisi, uygulamayı store dan çekmiştir sadece, o zaman satın alınanlar bölümünde görebilirsiniz.
Hatta uygulama versiyon değişikliklerinde yükleme esnasında Apple sorar..
"Eski sürümü çekip yenisi gelince yayına alabilirim ya da eski sürüm kalır, yeni sürüm onaylanınca eski sürüm yerine yeni sürüm devreye girer. Hangisini istiyorsun.." şeklinde sorar..
ikinci ihtimal uygulamayı baya komple silmiştir geliştirici.. O zaman ise satın alınanlar bölümünde bile göremezsiniz.
Benim tahminim sürüm güncellenecektir, eski sürümü çek yeni sürüm onaylandığında devreye al seçeneği işaretlenmiştir.
Ne zamandır yok oyun store da bilmiyorum ama yaklaşık 1 hafta sürer güncelleme onay prosedürleri.
Fifa 2013,bir dolara düşecek,
Çok büyük ihtimal,Fifa 2012 de 1 dolara düşecek,
Güncelleme yapıyorlardır,birkaç gün içnde gelir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp profil resmi görünüyor ama mesaj gitmiyor
- ios iptv uygulaması ücretsiz
- whatsapp bildirim sesi değiştirme
- whatsapp donuyor
- imap.gmail.com posta sunucusu yanıt vermiyor iphone
- iphone 14 mini
- qr kod okutma indirmeden
- iphone güncelleme
- biriyle konuşurken başkasının aradığını görme
- en pahalı iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler