Şimdi Ara

FİFA 2012 PSN KARDEŞLERİMİ ARIYORUM ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günlerdir forumdayım ya bende şanssızlık var yada birşey var anlamadım hala bir gruba dahil olamadım kartım olsa alıcam paylaşıcam sizlerle ama oda yok eğer kartı olan var ise kardeşlik yapabiliriz kardeşlerimi arıyorum :) saygılar.....

• benım arkadas da almak ıstıyor, eger k.kartlı bırını bulursan haber et
  • tamam inş. bulabilirsek birini hepimiz bir kardeşlik yapabiliriz..
  • hocam benm kredi kartm yok ama kurabilirz bi kardeslik isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Prince -- 31 Ekim 2011; 14:02:38 >
  • Aynen , kredi karti olan cikarsa bende katilabilirim.yanliz biri cikarsa pmle bilgilendirirseniz sevinirim bu bolume pek takilmiyorum
  • bende katılabılırım.
    pm atınız lutfen
  • bende hazırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Fifa 21 Origin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benide alın
  • benide alın ama kart yok
  • kredi kartı yok bende arkdaşım için almak istiyorum ekleyeiblirsin
  • Yer varsa bende almak istiyorum.
  • bende istiyorum ama ben almanyada yasiyorum euro gonderebilirim, olurmu? birde alman psn var bende hic yapmadim daha once katilabiliyormuyum
  • Benim PS3 yarın gelecek. Kredi kartı bende mevcut. Hani eğer hala bulamadıysanız birisini bana pm yoluyla ulaşın. 5 kişilik kardeşliği oluşturalım. Tek başıma oyunlar pahalıya patlıcak banada. Sadece fifa 12 isteyenler tek oyunluk kardeşlik yapabilirim. Ayrıca 4-5 oyun daha almayı planlıyorum onun için ayrı hesapla ayrı kardeşlikte kurabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 14 Kasım 2011; 12:18:04 >
  • bende arıyorum fifa 12 için kardeslik
  • Ben alacağım kredi kartım var ilanda açtım oraya beklerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.