Şimdi Ara

fifa 2012 farklı hareketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, xbox aldım yeni ve yılların pes oynayanı olarak ilk kez çok beğenilen fifa 2012 yi alıp denemek istedim ve hayran kaldım birkaç eksikler dışında. Konuya gelecek olursak, ilk kez oynadığımdan dolayı bilmediğim birçok şey var. Aslında soracağım sorunun cevabı oyunun içinde var controller'den ayarlarında yazıyor ama ingilizcem olmadığından anlayamadım. Aşırtma şut, ve bunun benzeri hareketleri nasıl yapıyoruz. Teşekkürler.

• Bende bu sene ilk defa FIFA'ya geçtim..Bu soruların cevapları banada lazım takipteyim..
  • Asirtma klasik zaten defansta oldugun zaman kullandigin oyuncu degistirme (switch) tusunu kull.narak yapiyorsun.yani atakdayken switch e basili tutarsan topu asirir ister sutda kullan ister arapasta
  • teşekkür ederim bilgi için, dediğiniz tuş sanırım lb sol alttaki tuş, maç öncesi alıştırma zamanında yapabiliyorum ancak maç içinde bir türlü yapamadım. lb tuşuna basılı tutup şut tuşuna basıyorum. Bu akşam bir kez daha deneyeyim. Başka püf noktalar nelerdir acaba? O liste oldukça kabarık ama ingilizce olmasından dolayı çözemedim.
  • tam olarak bi bilgim yok bn pcde oynadığım için bnde r tşu gamepadlerde ne bilmiorum r tuşuyla hareket yapıyor ama tek r tusu olarak deil sizde sağ analog stick sağ sol yukarı aşağı die ayarlayın r tuşu hangisine karşılık geliosorsa onuda ayarlayın r ye basılı tutarken analogu (ayarladığnız gibi)sağa sola yukarı ve aşağı çekin yada 360 tur attırın yada 720 hiç farketmez size klmış değişik ve şık hareketler yapacaklardır emin olun....
  • ben gamepad ayarlarının kendime göre yaptım şimdi söylesem farklı ayarlar olucak anlaşılamayacak.kaleci biraz size yakın değilde aşırtma şutu biraz daha uzakken size doğru hareket ederken kullanın.tek bunu söyleyebilirim.

eğer özele gelirseniz ayarlarımı söyleyim.siz ona göre değiştirin ben size ozaman anlatayım ayarlarım pes2012 ayarlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B€rk -- 17 Ekim 2012; 20:38:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fifa 2008 beğenildi mi??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.