beyler dün akşam 4 tane maç yaptım sürekli yavaşlama,donma oluyor psn türkiyeden olurmu yada nedir internet 10 mb uydunet
quote:
Orijinalden alıntı: utkan123456
beyler dün akşam 4 tane maç yaptım sürekli yavaşlama,donma oluyor psn türkiyeden olurmu yada nedir internet 10 mb uydunet
dostum ben fifayı geçen ay takasda değitirdim bu sene fifada malesef ilk defa bende defalarca lagla karşılaştım ben anlamıyorum yıllardır bir gram lagı olmayan fifa da şaşırdım doğrusu benim internetim ttnet 8 mb netten olduğunu sanmıyorum
Bende de maç sonunda aldığın puanı yazan grafik gelmiyor,sanırım çoğu kişide varmış bu sorun.
Bende ne lag var ne maç sonu grafik sorunu. Bilmiyorum sizde neden böyle sorunlar var ama girdiğin maçlarda ev sahibi olmamaya çalış büyük ihtimal lag kalkacaktır.
Fifa 11 cdsini takıp Pes 11 oynamak istiyorum ama açılmıyor arkadaşlar bu sorunla karşılaşan varmı başka
Sorun bende devam ediyor
Oyun çıktığından beri nadiren oldu lag bende. Psn geldikten sonra maç bittikten sonraki grafik gelmiyor o sorun bendede var ve galibiyetlerim işlenmiyor.
abi bendede oldu ya feneri aldım karşı tarafta real madridi seçti lag yüzünden maçı anca 3-2 yendim :D
quote:
Orijinalden alıntı: KRL11 Bende hiç bi sorun yok tıkır tıkır oynuyorum.
Dostum sana nazar degicek haberin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: crazytown_
quote:
Orijinalden alıntı: KRL11 Bende hiç bi sorun yok tıkır tıkır oynuyorum.
Dostum sana nazar degicek haberin olsun
Banada öyle geliyor ama hala bişe yok şimdi 3-4 maç yaptım bişe olmadı
Bendede sorun yok sadece bazı maçlarda lag olayı oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme