Şimdi Ara

Fifa 2011 Be A Pro,Duran Toplar vs vs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Haftadir fifa iynuyorum ve bazu cozemedigim sorunlar var arastrdm ama bi turlu cozemedim.
    1.si kendime oyuncu editledim guclu dayanikli ve hizli. Fakat topu alir almaz hemen yerde kaliyorum. 10 metre sursem basari sayiyorum. Normal bi mac yapsam pcye karsi bu sorun hic olmuyor?

2.si duran toplarda bi turlu falso veremiyorum.
    Videolari falan izliyorum aynisini yapiyorum
    olmuyo. Gamepadim logitech f710 ve logitechin kendi yazilimi bi turlu gamepadi gormedigi icin X modunda microsoftun xbox kontroller driveri ile oynuyorum. Falso icin tus kombinasyonu nedir.
    Tesrkkurlrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Merhabalar.
    1 Haftadir fifa iynuyorum ve bazu cozemedigim sorunlar var arastrdm ama bi turlu cozemedim.
    1.si kendime oyuncu editledim guclu dayanikli ve hizli. Fakat topu alir almaz hemen yerde kaliyorum. 10 metre sursem basari sayiyorum. Normal bi mac yapsam pcye karsi bu sorun hic olmuyor?

2.si duran toplarda bi turlu falso veremiyorum.
    Videolari falan izliyorum aynisini yapiyorum
    olmuyo. Gamepadim logitech f710 ve logitechin kendi yazilimi bi turlu gamepadi gormedigi icin X modunda microsoftun xbox kontroller driveri ile oynuyorum. Falso icin tus kombinasyonu nedir.
    Tesrkkurlrr

Falso icin s,oyle yapacaksin barajın olmadığı yere getir topu.Sonra barajın olduğu yöne doğru sol analogu hızlıca çekerken şuta yeterince bas falso vererek vuruur.Ama o şut barı dolarken ein analogda olmalı yoksa falso vermez.Ben onlinede her frikikte gol atıyorum neredeyse.Bir de eğer 40 yds den falan frikik çekeceksen barajı nişan al l1+2 ye şut barı koyu sarı olana kadar basılı tut inanılmaz sert şutlar olur.

• Suta basarken analogu falso verecegim yone sogru ceviriyorum ayni andanolemi

• Birde top isteme olayi var. Top takimdayken pas tusuna basinca ayagima ara pasa basinca kosu yoluma atiyor. Birde suta basinca kafanin ustunde bise cikiyor ne ise yarar bu.
    Birde peste r1 di sanirim basili tuttugumda oyuncu gorev bolgesine otomatik giderdi ama fifa da bu yok sanirim?

• fıfa pes 2 sıde yuklu arkadas geldımı mac yapıyoruz adam yap ugras sıkılıyorum
  • falso olayını bilemem ama youtube'da hangi mesafelerden nasıl gol atılacağına dair videolar var. onlara bak derim. mesela 18m de falan şut+l1 ile atıyorsun. o güç barında sadece bir çizgi dolucak. gerisini hatırlamıyorum ama o videolar sayesinde çok iyi frikik atabilirsin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.