Şimdi Ara

FİFA 2007lütfen yardımmmmmmmm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyorum ama yapamadım benim bilgisayarda bi sorun var. başka iki bilgisayarda denedim oyun açılıyo, bende %28 de duruyo ve hata mesajı veriyo onu yazacam ama ilk cd yi taktığımda şu mesaj yazıyo

before continuing with the installation process, please close all running programs
    click OK to continue,or cancel to quit the installation and exit running aplications.

ilk açılışta böyle bişey diyo ben OK'e basıp geçiyom ve başlıyo yüklemeye %28 oluyo duruyo ve şu mesaj

A proplem occurred when trying to transfer the file 'data\zdata_05.big' from the media.
    do you want to retry to copy the file,or cancel the installation?

benim ingilizcem olmadığı için çözemiyorum lütfen yardım...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badbadbad -- 26 Ağustos 2007; 22:48:56 >

• acaip bişe annamadım
  • eyw kardeş saolsın anlayan biri varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badbadbad -- 26 Ağustos 2007; 23:17:43 >
  • şöyle bişey yaptım yine olmadı zdata_05.big dosyasını cd nin içinden kopyalayıp C nin içindeki program files içindeki yere kopyaladım yine olmadı

hata mesajının bi yerinde "aplications" yazıyo bi yazılım mı yükseltmem gerekiyo??????????
  • cevap yok saolun...

oyun başka bahara artık
  • arkadaşm cd yi değiştirmek kökten çözüm olabilr hata biraz tuhaf yüklenmedi bu dersin
  • hımmm olabilir ama cd benim deil

saolun ben direk cd yi geri verim 2006 ya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badbadbad -- 27 Ağustos 2007; 13:04:33 >
  • bencede en ii si olmuosa 2006 da çok ii dir
  • senin bilgisayar o oyunu çalıştırmaz bence başka oyun dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.