Şimdi Ara

Fifa 2005 te Joystick ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün joystik aldım ama fifa 2005 de tuşları değiştiremiyorum. Nasıl yapacam???

• baba eğer options dan yapamıosan demekki fifa 2005 de joistik kullanılmıyo

• önce oyun kumandaları kısmından kendi jostick ismini bulacaksın ondansonra çalıştır / regedit yapıp kayıt defterinden josticini bulacaksın bulduktan sonra joystik in ismini fifayla uyumu biri ile değiştireceksin Logitech dual action usb gibi bunun için alışveriş sitelerinden tam adını öğren.
  • aboo
    abi ne dedin sen yav
    diğer oyunlarda bole bişiy yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: shinseng

baba eğer options dan yapamıosan demekki fifa 2005 de joistik kullanılmıyo

oynanıyor yav. arkadaşlar oynuyor

• Ha bu arada oyun joystiki görüyo. oynayabiliyorum joystikle ama tuşları değiştiremiyorum
  • Yok mu yav bu oyunda tuşaları nesıl ayarlayabileceğimi bilen ??
    Allah Allah , Hayretler içinde boğulacam yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 2013 Tuş Ayarları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bildiğim kadarıyla sadece playstation mod lu oyun larda oyunaya biliyon joyistik le bence sen pes5 ioynarsın joyistikle arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 16 Ocak 2006 11:33:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

valla bildiğim kadarıyla sadece playstation mod lu oyun larda oyunaya biliyon joyistik le bence sen pes5 ioynarsın joyistikle arkadaşım

onu rahat oynayabiliyorum, tuşaları değiştirebiliyorum
  • uzun is
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

uzun is

rica etsem bu uzun işi benim için özetlermisin?
  • kardeş ana menüde my fifa 2006 dan controller (2. sıradaki seçenek) seçeneğini aç.orda keyboard yazan kısmı fareyle yana kaydır ki joyistik ayar kısmı açılsın.her satıra fareyle tek tıkla ve joy.den olmasını istediğin tuşa bas.sonra back (geri) yap ve oyuna başla.ancak oyundaki bir bug nedeniyle her yeni girişinde ayarlama yapman lazım.

not........: tabi bu ayarlamayı yapman için oyunun takmış olduğun joyistiği görmesi lazım.
    umarım olur kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyote3880

kardeş ana menüde my fifa 2006 dan controller (2. sıradaki seçenek) seçeneğini aç.orda keyboard yazan kısmı fareyle yana kaydır ki joyistik ayar kısmı açılsın.her satıra fareyle tek tıkla ve joy.den olmasını istediğin tuşa bas.sonra back (geri) yap ve oyuna başla.ancak oyundaki bir bug nedeniyle her yeni girişinde ayarlama yapman lazım.

not........: tabi bu ayarlamayı yapman için oyunun takmış olduğun joyistiği görmesi lazım.
    umarım olur kolay gelsin.

fifa 2005 için istemiştim ama genede saol
  • fifa nın en iyi serilerinden biri bence 2 kişi çok zevkli bir oyundu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.