Şimdi Ara

***FIFA 2005*** de SAVE DOSYA sorunu YARDIM!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaslar... PC ye format atıcam ama karıyerı yarıda bırakmak ıstemıyorum...

FIFA 2005 de SAVE DOSYALARI NEREYE KAYDEDILIYO KALDIGIM YERI YEDEKLIYCEM YARDIM EDERMISINIZ? SAVE DOSYALARINI NEREYE KAYDETTIGINI BULAMADIM.....

BIDE UST USTE 4-5 OYUN BIRDEN OYNADIGIMDA BAZEN GENELDE MAC BASLARKEN EKRAN "PIR PIR" EDIYO GORUNTU YA .... EKRAN KARTI KALDIRIYO.. BASLARDA COK ISINDIGI ICIN YAPTIGINI DUSUNDUM.. AMA BIR OYUNDAN CIKIP AYNI MACA TEKRAR GIDIGIMDE BASLAMADAN 4-5 SN BEKLEYIP TIKLADIGIMDA SORUN KALMIYO... BU NEDEN OLUYO ACABA BILEN VARMI??

TESEKKURLER SIMDIDEN YARDIMLAR ICIN.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiris -- 4 Ağustos 2005, 20:06:06 >

• belgelerimin içindeki fifa klasörüne bak. carier yazanı al eğer golleri kaydetmişsen r1,r2 diye yazar
    yok o fifa 2005 te genelde oluyor masaüstüne geçiş yapıp tekrar oyunu açınca gidiyor
  • squad bölümünden taktik değiştiremiyorum. değiştirmeye kalktığımda hata veriyor ve oyundan çıkıyor. belgelerimdeki fifa 2005 klasörünü silince sorun kalmıyor ama bu sefer de tüm kayıtlarım boşa gidiyor. sorun ne olabilir ve nasıl çözülebilir?
  • artık fifa 2005 i bırakarak... 2005 mi kaldı yahu, çoğu kişinin aklında uçup gitmiştir artık ...farklı bir tadı vardı oda ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Save sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.