Şimdi Ara

FIFA 20 [PC ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
10
Favori
105.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• to9y kullanıcısına yanıt
    Hocam 30 pound görünüyor. Fiyatı mı artmış?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam ben 32 euroya almıştım
  • Hocam an itibariyle Dün 229 Tl ye herkesin bahsettiği play'li siteden almış bulunmaktayım
  • teslamagnetics T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ne kadara satıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Black Friday de güzel bir indirim olur mu? Geçen senelerden tecrübesi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.foxngame.com
    Fifa 20 Satın Al - Fifa 2020 - %25 İndirimli | FOXNGAME - Foxngame - Türkiye'nin en geniş CD-Key satış platformu
    https://www.foxngame.com/fifa-20

194 lira, daha ucuzu var mıdır pc için ?
  • İndirim olabilir ama fazla etkileyeceğini zannetmiyorum çünkü bu yılın oyunu ve daha full sürüm çıkalı 2 ay oldu. Bence büyük indirim olsa olsa sadece yılbaşı haftası olur hocam. Christmas haftası hem steam hemde Origin gerçekten sağlam indirimlere gidiyor.
  • Oyunfor.com
    Fifa 2020 Satın Al - İndirim Fırsatı
    https://www.oyunfor.com/fifa/fifa-20-origin-key/fifa-20-origin-key

206.64 ₺

Geçen sene Fifa 19 Origin'de yılbaşı indirimi ile 180₺'ye kadar düşmüştü.

• Arkadaşlar 2 yıldır oynamama rağmen zamanlamalı bitiricilik işini beceremiyorum.Yeşil şutu bir türlü tutturamıyorum.Neyi yanlış yapıyorum şut çekerken taktikleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika origin'de 30 dolar. Türkçe var mı bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 39€ Türkiye originde. Ben de an itibariyle playstore dan aldım 228 tlye..
  • Hocam bazı indirimler olabilir ama fiyatların hepsi 220-200 tl arasında seyreder tahminim. Eğer daha fazla indirim bekliyorsanız yılbaşı zamanında indirim olabilir. Bu arada PC versiyonunu oynayan varsa eklesin beni bende Pes'ten yeni geçtim ilk Fifa deneyimim olcak. Origin : TheSky06
  • Arkadaşlar selam oyunu alarak aranıza katıldım. Bi kaç sorum olucak en hızlı şekilde nasıl coins kasabilirim ? Sniping yöntemini duydum az coinsle nasıl bi yol izlemeliyim ? ps4 e göre daha zor diyolar bu şekilde coins kasmanın pc üzerinde bu doğru mu ? Son olarak oyunda defans yapmak cidden zor ilk 5 maçta yediğim gollerin hesabı yok bunu nasıl düzeltebilirim belli tuşları mı var yada taktikleri yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• oyunun crackini çıkarmış cpy indirdim ancak crack dosyasına erişmek için rar password istiyor napcam beyler yav
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    Sahte.

Şifre yazılsa bile içinden kim bilir neler çıkacak.
  • cidden mi hocam ya cpyskidrow sitesi var ordan indirdim boşa mı indirdim 40gb :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozgendh

cidden mi hocam ya cpyskidrow sitesi var ordan indirdim boşa mı indirdim 40gb :(
    Çıkınca yaparsınız. Köşede dursun. Henüz çıkmamış ama.
  • Bu aralar Fifa 19 veya 20 alacağım. Güncel kadro falan önemli değil. Offline kariyer oynayacağım sadece.

İkisini de oynayan vardır illa ki, hangisini tavsiye edersiniz? Oyunun sorunsuz olması ve keyifli oynanış önemli olan. Bana 19 bayağı övgü aldı gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 29 Kasım 2019; 17:10:0 >
  • Ben aldım 175 Tl. Türkçe yok İngilizce fransızca ispanyolca arapça çince japonca ne ararsan var ama Türkçe yok :).
    Oyunu offline oynamak isteyen bir kişiye yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.