Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.239
Cevap
57
Favori
272.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maalesef yukarıdaki yorumların büyük bir kısmına katılıyorum. Maalesef dediğim, insanı bu kadar yoran ama alternatifsiz bir oyun olmasından dolayı. Ben senelerdik ağırlıklı olarak Pro Clubs modunu oynayan birisiyim. Çok iyiyim/iyiyiz diyemem ama ortalama üzeriyiz diyebilirim rahatlıkla. Geçen hafta itibariyle 1.lige çıktık 4 kişilik takımımızla. Abartmıyorum 250 maç olduysa, 1 kere bile vermediği maç sonu hatasını, 1.ligi kazanacağımız maçtan sonra verdi. Yani maçı kazandık ancak maç bitince gelen istatiktik sayfasında tüm takıma "Ea Sports..." tarzı hata vererek galibiyeti saymadı ve ligi kazanamadık maalesef. Neyse bu olabilir, şanstır bu maça denk gelmiştir.

    Asıl söylemek istediğim momentum olayı. Pro Clubs'ta bu sene ilk kez iliklerimize kadar hissettik. Öyle bir an geliyor ki, takımca diyoruz "10 dakika içerisinde golü yiyeceğiz." Gerçekten öyle oluyor. Ne yapsak ne etsek o top içeri girecek. Rakip atamasa bile, ya kalecimiz topu eliyle içeri çeliyor ya da stoper botumuz ters vuruşlarla topu kaleye yolluyor. 2 metre önündeki kişiye pas geçmiyor veya botlar sırf kaptırmak adına hareketlere başlıyorlar. Haydi oyuna heyecan gelsin diye bir takım şeyler oluyor diye geçiştiriyoruz ama bazen insanı sinir edebiliyor. Eğlenmek için girip, sinir olup çıktığımız oluyor bazen Tabii lehimize durumlar da oluyor. Mesela maç 0-0 gitse, belki de gol bile atamayacağımız takımları, 3-0 veya 4-0 geri düştükten sonra çok rahat yenebiliyoruz veya berabere kalabiliyoruz. Oyun ittiriyor resmen, gol atın diye.

    Neyse, yazmak istedim 3-5 cümle. İyi oyunlar, bol şans.




  • Oyun içinde çılgınca jeton paket satan firma, size adil oyun alanı sunar mı beyler ? Eğer öyle olsa siz kendi yeteneğiniz dahilinde kadro kurar sene boyunca belkide doğru düzgün paket açmazsınız. Oyun tamamen firma kazansın diye tasarlanmış, bir noktada bütün umudunuzu paketlerden gelecek oyunculara bağlamanızı sağlıyor.



    Hepiniz oyundaki gariplikleri biraz oynayınca rahatlıkla söylüyorsunuz, böyle sinir bozucu yapıda neden oynamaya devam ediyorsunuz arkadaşlar? Fut18de online tarafı bıraktım, sizde bırakın bence farelerin tekerlekte koşması gibi bizleri döngüye sokuyor başka bir haltı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 4 kişi ayrı evden tek maçta 2’ye 2 oynayabiliyor muyuz? Eğer oynayabiliyorsak lütfen bir arkadaş bana nasıl olabileceğini anlatabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWheelBarrow -- 2 Ocak 2019; 15:41:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışıdan aldığım için türkçe seçeneği yok. Türkçe dili eklemenin bir yolu varmı?
  • Arkadaşlar merhaba,

    Fifa 19 oynarken sürekli ea hesabıma bağlantı kesiliyor R3 ile tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum.
    Haliyle online dostluk sezonu vs oynarken kadro güncelliği eşleşmediğinden vs oyundan atıyor.
    Gerçekten 5 dk'da bir hesabıma tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum.
    Böyle bir problem yaşayan var mı acaba ? Nedir çözümü ?
  • Bunu 2. Yazışım. Karşıya juve gelince o maçta min. 2 kafa golü yiyorum. Kolu parçalayacağım az kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi cikip Fifa 11 remastered yapsin ertesi gün alirim. EA nin yapacagi Fifa 20,21,22 hepsinden daha iyi olacaktir. Oynanabilirligi gelistirmeyecekler cunku futtan sonra oyle bir gayeleri yok artik. Gelistirmeye odaklandiklari tek sey paket acilimi animasyonu.. Anladiniz iste...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 16’da bitmişti taaa o yıllarda demiştim, oyunun kontrolcusu elinde ama oyunu başka biri oynuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu pro klüp teki futbolcumun değerlerini güçlendirmek için
    puanlar satın alabiliyormuyuz alıyorsak nasıl alacağız teşekkürler
  • Kaç K ya şöyle adam gibi kadro kurulur, oyuna yeni başladım karşıma çok iyi takımlar geliyor haliyle de yeniliyorum zevk alamadım oyundan ya..
  • Arkadaşlar merhaba

    Arkadaşlarla online dostluk maçı yapıyoruz oyuncu takım grafiklerini özele getiriyorum( online değil) ama yinede online oyuncu performansı, takım performansı oluyor yükselişte veya düşüşte oluyor yani özelde oynasamda online oluyor ama davet gönderdiğim kişide online olmuyor, aynı şekilde arkadaşlarda bana gönderince online kapatarak gönderiyor onlarda takım normal oluyor ama bende yükselişte veya düşüşte bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4de fiyatı 159 tl olmuş fifa 19 un alınır mı arkadaşlar ?
  • Merhaba arkadaşlar özellikle bu yıl forumu okuyucu olarak takip ediyorum . Yaklaşık 800 maç yaptım 400-100-300 bandında gezip duruyoruz. Kadroyuda aşağıya ekledim. 100-150 tl lik fifa points aldıysam almışımdır. Gerisini ticaretle yaptım oyunun ilk bir iki ayında gerisinde haftasonu ligi falan filan.Haftasonu ligi demişken 15-17 gallibiyetle Gold2-Gold3 gidip geliyoruz geçen hafta 10-9 başlayınca bir gaza geldim 20 olurmu diye oyun yine yanılmadı bizi 18 de bitirdik.Neyse konuya gelelim benim sıkıntım taktik her şeyi denedik olmadı olduramadık . 4411 başlıyorum KDB 10 numarada önünde Stoickov kanatlara geri gel diyorum . Garıbım 2 sı tek basına kalıyor . Kanatlara ileri git diyorum korner direkleri ile ilişkiye giricek kadar beklerin kucağına yatıyorlar.Custom Tactics denedik Sertkontrolden sonra pres 64 hızlı 64 kornerler 3 serbest vurus 2 şeklinde yine bir takım bütünlüğü mevcut değil. Sonra yuotube a baktım 4231 bu resimdeki taktiğe dondum tum cam larıda ilerde kal yaptım evet ofansta baya etkılı oldu ama gerıde 2 cdm ve 4 defans paramparca oldu yine olmadı 16 da kaldık. Şöyle kompakt defansı ofansı iyi çift forvet ve bir cam bir forvetlik taktik ve ayarlara mevcut olan varsa bir el atsın.











  • Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Öyle puan satın alma gibi bir sistem yok bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venge V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için evet yokmuş maalesef

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 19 da santra adıni silmek istiyorum birde tutulan santra kayitlarini silmeyi nasıl yapiyoruz bir fikri olan var mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascic -- 7 Ocak 2019; 13:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 19 kolaylaşmış sanki. Yeni zorluk seviyesi gelmiş, seçkin diye. Zorluk seviyeleri bir seviye kaymış. Geçen seneki profesyonel bu seneki world class zorluk seviyesi aynı hissettirdi. Geçen seneki yarı pro bu seneki profesyonele eşit gibi.
  • Online Seasons da bir tane Arap oyuncuya sinirlendim sonuçta böyle bir Fair Play tablosu çıkardım ortaya kartlar havada uçuştu ☺️☺️
    Yalnız bu halde bile 2-1 kaybettim maçı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 7 Ocak 2019; 19:48:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler oyun içinde takımı atak moda alınca taktik değişiyor. aynı taktikte kalmasını nasıl ayarlarız? sizde de böylemi bilmiyorum?
  • online davet ile arkadaşımla yaptığım maçlarda stadyum ve gece gündüz gibi zaman döngüsünü seçebileceğim bir yer yok mu? dün akşam arkadaşla maç yaparken baktık baya bulamadık.
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.