Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw kufuru basicam be kardesim bu nedir yaa 7de kalkacaz olaya bak bari bi notification gec de bosuna beklemeyelim
  • hay yapacanız işe pc başında uyuyorum
  • Valla çok sinir oldum ya.
  • ulan erken kalkıcaz yaw ayıptır.millet hepsi aynı anda download mı etti sistemi çöktü noldu.
  • Arkadaslar sakin olalim ea in turkiye uzerinde oynadigi oyunlarin farkindayiz ama yilmayacagiz fifa hakkimiz soke soke aliriz !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea Türkiye yi kıskanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: caseymert

Arkadaslar sakin olalim ea in turkiye uzerinde oynadigi oyunlarin farkindayiz ama yilmayacagiz fifa hakkimiz soke soke aliriz !!!

Zaten adam olsalar Türkiye ligindeki oyuncuların yüzlerini tam yaparlardı. Yıllardır da türkçe spiker bekliyoruz. Nedir bu inad-ı şartları anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_emu -- 29 Eylül 2017; 3:14:52 >
  • zaten ne oluyorsa en son bizim türkiyeye oluyor ulan ne kadar çok dışlanıyoruz ya
  • kosker60 K kullanıcısına yanıt
    kjnhgpıethpethneth
  • vpn ile indiremezmiyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_emu

quote:

Orijinalden alıntı: caseymert

Arkadaslar sakin olalim ea in turkiye uzerinde oynadigi oyunlarin farkindayiz ama yilmayacagiz fifa hakkimiz soke soke aliriz !!!

Zaten adam olsalar Türkiye ligindeki oyuncuların yüzlerini tam yaparlardı. Yıllardır da türkçe spiker bekliyoruz. Nedir bu inad-ı şartları anlamış değilim.

Arkadaslar yarin aral gamein onunde fifa kutularini yakiyoruz

• SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Ödemesi gibi oyunu da Taksit Taksit gönderiyorlarmış :)

Yarın çim saha, ertesi gün kaleler, sonra hakemler... :)
  • caseymert kullanıcısına yanıt
    hahahaha birimizde yazar kasa getirip atalım.:D
  • caseymert kullanıcısına yanıt
    Helal olsun kardeşim nasılda aklına geldi. Hazır çıkmışken siyonist Coca-Cola ya da uğrayalım mı?
  • maç başı vergilendirme sistemide gelirse şaşırmam ksrfnmgondsofrgnodsfnghosdnfhg
  • beyler oyunun çıkmadığı hangi ülke kaldı ki biz hala bekliyoruz?

• tıklayıp yorumları okuyun avrupa full yok niyeyse ilginç ben yatıyorum.Serverları Allah'ından buldu normaldir.Çünkü genel kullancıların çoğu bu kesim yüzde 68 felan çöktü haliyle ben beklemeyeceğim gerekte yok yarın indiririz.Ps4'te zaten var pc'ye önem vermiyor zatenÖnem verse hileci kaynamazdı full.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Eylül 2017; 3:21:19 >
  • %5 ea alsa
    %3 devlet maç başı
    %8 oyuncu transferinden devletin kasasına
    %12 katma değer vergisi
    %4 ötv
    %2 KDV+KDV onunda KDVsi :DD:
  • onur_emu kullanıcısına yanıt
    Yok benim araldan sonra isim var hollanda konsoloslugu onunde portakal bicaklicam kusura baknayin katilamam :(

Buarada Gun turkun gucunu ea games e gosterme gunudur oyun acilinca ilk seasons macinda herkes mikrofonunu acip istiklal marsini dinletsin bu turk dusmanlarina herks haddini B-I-L-E-C-E-K!!!!

• Beyler EA genel olarak iptal durumda şuan originde. Sadece bizim ülke değil. Hement milliyetçilik damarımız kabarmış yine
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.