Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 78TL'ye xbox 360 kablolu kol aldım.
    Aral garantili n11'de qp bilişim var oradan satın aldım.
  • arkadaşlar yabancı sitelerden cevaplar geliyor. Fiyatın yükseleceğini söylüyor bunlarda 40€ altı fiyat veren şuan için çıkmadı pazarlıklar sürüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Ben 78TL'ye xbox 360 kablolu kol aldım.
    Aral garantili n11'de qp bilişim var oradan satın aldım.

link atarmısın dostum
  • işin kötü tarafı kurlarda 2 gündür yükselmeye başladı.
  • Merhaba herkese,

Konuyla ilgilenen arkadaş; 32€ fiyat aldım yabancı bir arkadaştan, benimle iletişime geçersen irtibat verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeşilOk

Durmaplay fiyatı 169,50'ye çekmiş. Ucuz isterken bu fiyatları da kaçıracağız gibi geliyor.

Cakala cukala para kaptiracak degilim... Fiyati arttirirlarsa hic ugrasmayip originden alin bence. Bu kadar adamiz, fiyatlar dusmedikce almazsak ve bu durumda eli guclu olan tarafin biz oldugunu anlarsak o fiyatlar duser. Dusmezse de onlarin olsun. Droyun da arttirsin, **** de arttirsin, bursagb de arttirsin... 60€ verir originden alirim sahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ciktiktan bir süre sonra fiyatlar düşecek sabredin

• quote:

Orijinalden alıntı: 3xtra

Merhaba herkese,

Konuyla ilgilenen arkadaş; 32€ fiyat aldım yabancı bir arkadaştan, benimle iletişime geçersen irtibat verebilirim.

Şu ana kadar aldığımız en iyi fiyat. Güven sağlayabilirse düşünülebilir

• Oyun ciktiktan belli bir süre sonra fiyatlar düşecek sabredin

• quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

quote:

Orijinalden alıntı: YeşilOk

Durmaplay fiyatı 169,50'ye çekmiş. Ucuz isterken bu fiyatları da kaçıracağız gibi geliyor.

Cakala cukala para kaptiracak degilim... Fiyati arttirirlarsa hic ugrasmayip originden alin bence. Bu kadar adamiz, fiyatlar dusmedikce almazsak ve bu durumda eli guclu olan tarafin biz oldugunu anlarsak o fiyatlar duser. Dusmezse de onlarin olsun. Droyun da arttirsin, **** de arttirsin, bursagb de arttirsin... 60€ verir originden alirim sahsen.

Haklısınız ama origin de acayip pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ümit_YILDIRIM

Oyun ciktiktan belli bir süre sonra fiyatlar düşecek sabredin

Fifa serisine yabancıyım da ön siparişle verdikleri hediyeler oyun içinde kolayca edinilebilecek tipte şeyler midir acaba. Öyleyse dediğiniz gibi çıktıktan sonra almak ta mantıklı.
  • -Çesut Mevik- kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/joystick-ve-gamepad/xbox-360-kablolu-oyun-kolu-pc-uyumlu-P177101232
    Bende 11TL'lik indirim kuponu vardı.Ürün orjinal.Kutunun arkasında Aral'ın bandrolü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 19 Eylül 2017; 13:12:59 >
  • FİFA 18 İÇİN ÖN SATIŞ İMKANLARINDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ. OYUNHİZMETLERİNDEN GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ÖN SATIŞTA ALABİLİRSİNİZ.
  • Beni de ekleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memedali01

FİFA 18 İÇİN ÖN SATIŞ İMKANLARINDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ. OYUNHİZMETLERİNDEN GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ÖN SATIŞTA ALABİLİRSİNİZ.

169.90 TL yazıyor hocam. Biz uygun fiyat arıyoruz. Yine de teşekkürler

• sebofann kullanıcısına yanıt
    uygun fiyat derken ne kadar düşünüyorunuz mesela ? yardımcı olabilirim belki
  • quote:

300 e yakin kişi var burada 120 tl civari olursa herkes alır

• quote:

120-130 arası bekliyoruz.

Bu arada e.ea.com diye bir adresden mail geldi.Şüphelendim şifremi değiştirme linki tarzında bir mail ve konusuz.Tıklamadım bende.Gelenler dikkatli olsun..
  • quote:

Hocam yaklaşık 300 kişiyiz oyun çıkış tarihi yaklaştıkça da artacaktır. Ortalama 110-120 lira arasında bir tutar bekliyoruz böyle bir fiyat olursa herkes alacak.

110 liradan hesaplarsak 33.000 TL azımsanmayacak bir rakam.

• Ümit_YILDIRIM kullanıcısına yanıt
    doğrudur alacak olan çok kişi var ama 120 civarına seneye falan düşer heryerde çok zor o fiyata indirebilmemiz malesef. Çünkü daha oyun çıkmadı bile ön satışta onun için hemen düşme gibi ihtimali yok
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.