Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar en uygun kaça alabiliyoruz takip edemedim kusura bakmayın.
  • BursaGB ' dende ses çıkmadı ya off of
  • Yabancı sitelerden teklif istedik mi?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    hocam üç siteden istedim ben teklif yapacaklar 2 iş günü içerisinde
  • Pazartesi geri dönüş sağlarız dediler dönmediler eğer 23.59'a kadar dönmezlerse droyun un gözümde bittiği gibi bursagb de biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karagürz -- 18 Eylül 2017; 22:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmystere

Plati gibi rus sitelerinde 130 a satiyorlar ama problem oyun rusça ve dil değişmiyor
    Aslında menuleri zaten biliyoruz acaba rusça olması ne kadar etkiler?

Dikkat edinde çalıntı hesap olmasın. Hiç tavsiye etmem.
  • Biraz daha sabırlı olalım derim. Daha oyunun çıkmasına 10 gün kadar var. Mutlaka bir teklif geleceğini düşünüyorum. En azından öyle olmasını umut ediyorum.
  • Origin Acces aldım 21 eylülde indirip 10 saat oynama hakkı veriyormuş İndirip uygun key bulursak alırız.
    BursaGb den çok umutluydum ama hala birşey çıkmadı.
  • Çıkmaya az kalmışken fiyatlar yine yükselmez umarım. Yoksa iş daha da zorlaşacak. Kötümser olmak istemem ama bu iş bireysele kalacak gibi görünüyor bu kadar kişi olmamıza rağmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber üyelerinin gücünü tüm Türkiye biliyor. Ben key satıcısı olsam bu kadar kalabalık bir hedef kitleyi bulmuşum gerekirse zararına satış yaparım.
    Nedeni ise basit : Reklam !
    250+ Kişi var burada. Hepsi forumu,sosyal medyayı etkin kullanan insanlar. 250+ kişi bir siteden toplu alım yapsa o site'nın adını 10 kişiden 3 kişi biliyorsa bizden sonra 10 kişiden 6 kişi adını bilecek. Hiç bir satıcı veya firma hakkında tek kelime kötü konuşmadım, demek istediğim kendileri kaybederler.
    Belkide istediğimizi elde edemeyeceğiz, varsın olmasın en azından YAPTIK! deriz... Şurada 1 aydan fazla uğraşıyorum olmazsa bile bu kadar insanı toplayabildiğim için ve benimle beraber hareket ettikleri için mutluyum...
  • Valla ben meyeze rumuzlu adli kisiden 100 TL ye aldim. Dolandirilma ihtimalim var ama denemeden bilemezdim

• Daha oyunun çıkmasına var arkadaşlar, geçen sene de bu civarlarda teklifleri vermişlerdi firmalar. Umuyorum bu sene de vereceklerdir..
  • Kinguin, DH'ye özel bir indirim kodu kampanyası yapar mı ki? Sürekli mesaj ile dikkatleri çekilebilir belki.

https://twitter.com/KinguinNet
    https://twitter.com/KinguinTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 18 Eylül 2017; 23:14:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmaplay fiyatı 169,50'ye çekmiş. Ucuz isterken bu fiyatları da kaçıracağız gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 18 Eylül 2017; 23:58:11 >
  • Rusça falan almayın arkadaşlar. Squad Building Challeges'ı falan anlamıyorsunuz. Çok sorun yaşarsınız.
  • Gamepad olarak ne kullanıyorsunuz beyler? Ne önerirsiniz?
  • Ronades R kullanıcısına yanıt
    logitech f710 fifa 15 ile beraber almıştım halen kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

Gamepad olarak ne kullanıyorsunuz beyler? Ne önerirsiniz?

Bende gamepad almak istiyorum klavye ile oynamaktan sıkıldım f710 ve xbox 360 controller arasında kaldım aralarında 40-50 lira gibi bir fark var ama herkes de xbox gamepadini öneriyor

• beni de ekle, uygun fiyat olursa alırım.
  • Ronades R kullanıcısına yanıt
    F710 kullanıyorum, 2014 yılında almıştım gayet memnunum.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.