Şimdi Ara

FIFA 18 [PC ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.290
Cevap
9
Favori
58.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bi kaç hafta sonraki konu başlıklarını tahmin edebiliyorum - yok o kadar para verdik ortalık hileci kaynıyor fut drafta girilmiyor klsman 1 de rakip yok - artık yeter toplanalım ve ea ya mesaj atalım bu sefer çok ciddiyiz geri adım atmak yok- momentumum allh belasını versin bu oyunu daha almıycam vee kapanış- fifa 19 trailerlarından sonra abi 19 bya iyi diycekler😂 fifanın tek olumlu yanı bağımlılık yapması o yüzden alınıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be kırılmış.

    Bende artık FIFA'yı online oynayacak sabır da, FIFA sevgisi de kalmadı. İleride sırf Alex Hunter modunu oynamak için para verecektim bu oyuna da (17'deki gibi), ondan çok sevindim kırılmasına.
  • elgango E kullanıcısına yanıt
    EA chat ile gorustum tedarikçi ile iletisime gecin dedi. Tedarikcide bu sene EA 3. Parti keyler icin on siparis bonuslarini vermiyor ama geri adim atacagini dusunuyoruz ve bekliyoruz dediler. Gecen sene EA chat ten bonuslari eklemislerdi fifa 17 ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • access le aldığımızdan mı acaba full screen açılmıyor oyun windowed şeklinde açılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzanSRC


    quote:

    Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

    oyun şu an gayet iyi durumda yalnız update ihtiyaç var hala ufak tefek hatalar mevcut

    EA update yapmasın lütfen. Her sene demoda ve ilk haftada iyi olan oyunu momentum içine batırıyorlar gelen updatelerle. Hiç gerek yok şu haliyle bile iyi.

    Buglar var hocam oyunda update şart..Geçen maçta 2 oyuncu dudak dudağa birbirine girdi ayrılamadılar bir süre..Bunun gibi saçma buglar var şu an..Kalecileri hiç beğenmedim bu sene zaten..Keşke kaleciler PES teki gibi olsa ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 1 Ekim 2017; 11:30:52 >




  • icon oyuncuları kariyer modda ya da kick off'ta oynama şansımız yok mudur ya. ronaldo'lu henry'li kadroyla bir maç yapmak isterdim. fifa 17de mod vardı bazı efsaneleri kullanabiliyoduk kariyer modda.
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, bir kez böyle bir sorunla karşılaştım fifa da ve ingiltere yi telefonla aramama rağmen olayı çözemediler.

    Fifa para verilmemesi gereken tek oyundur aslında ama başka oyun yok diye resmen şu rezilliği çekiyoruz paramızla...

    Her sene aynı oyunu sürüp fahiş paraya satıyorlar, ilk gün duran buglar, hatalar, son güne kadar duruyor. Bir kez bile yama gelmiyor oyuna. Eğer bir sorununuz olursa asla çözemiyorsunuz, haftalarca belki de aylarca bekliyorsunuz. Telefonla adamları aradım ve konuştum en sonunda bir sorun için, buna rağmen işi çözemediler.

    Şu verilen paralar haram zıkkım olsun şerefsiz tembel herifler, insanların paralarını sömürüp yatıyorlar.
  • 20 saatte Alex Hunter modunu bitirdim. Fifa 17 oynamamıştım ama gerçekten çok güzel olmuş bu mod. Ultimate team için verdiği hediyeler de iş görür şeyler. Kariyer oluşturup ona dalmak var sırada.
  • Oyundaki her futbolcuyu tek hamleli yapmışlar, bacağı koyunca topu alamazsa mal gibi kalıyor topçu FIFA'da defans konusunda hiç serzenişim olmamıştı bugüne kadar ancak FIFA 18'de ayarı tutturamamışlar, olmamış.
  • Bende bir türlü savunma yapamiyorum yavasliktan oluyor adamlar sanki rakip savunmayi ipe diziyor gol atiyor ama ben hucumdayken adamlar cok saglam savunma yapiyor gecemiyorum anlamadim gitti onceki oyunlarda savunmayi cok iyi yapardim bu oyunda olmuyor yapamiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç maç online oynadım ve birkaç izlenimimi paylaşıcam.

    1) Oyunda ciddi anlamda şut mekaniği sorunu var. Adamın birinden 7 tane gol yedim ve hepsi ceza sahası dışından. (Kalecim baya kötü belki ondandır.) Ancak başka kişiler de sürekli uzaktan şut deniyor ve isabetli. Ben de bi tane vurayım dedim ve cidden gol oldu. Başka türlü şutlarda da mekaniksel sıkıntı olduğunu çok rahat anlayabiliyorum. (Mekaniksel dediğim tamamen yazımlımsal olaylar yani.)

    2) Oyundaki diğer mekaniksel sıkıntı ivme. Kesinlikle oyuncular garip bir şekilde ivmeleniyor. Bazen topu kontrol etmede zorlanıyorum. Ancak oyuncunun garip bir şekilde düzensiz ivmelendiğini gözü olan her insan çok rahatlıkla farkedebilir.

    3) Evet oyun yavaş. Ancak kişisel olarak bir sıkıntı değil benim için. Bu yavaşlık insanlarda defans kısmında sıkıntı yaratıyor. (Ben de şuan alışma sürecindeyim.) Ancak alışılabilecek bir defans sistemi. Karşı tarafın hücümunda top çıkartabiliyorum bazı durumlarda en azından. (Yediğim goller tamamen 1. maddede belirttiğim şeyler.)

    4) Orta açma mekanikleri de bir hayli değişmiş. Top bazı durumlarda inanılmaz falso alıyor. Nereye düşeceğini bazen kestiremiyorsunuz. (Bu da alışma gerektiren bir şey.)

    Şuanlık izlenimlerim bu yönde. 1. ve 2. madde dışındaki şeyler oyuna alıştıkça halledilebilecek şeyler olduğunu düşünüyorum. Ancak ilk iki madde ciddi anlamda sıkıntı. Her yerde çok kolay gol yiyorum diyorlar. Ben de çok kolay vuruşla gol atıyorum gol de yiyorum. Bazen hayda nasıl yedim ben bunu dediğim oldu. Bir keresinde de rastgele ceza sahası dışından vurdum bir şekilde gol oldu. Güncelleme gelebilir bu noktalara. Ancak onun dışında oyunu beğendim. (Eğer gerçekten güzel bir güncelleme gelmezse ciddi anlamda Fifa 18 fiyasko olabilir. Bunu da söyliyim.)

    Edit:

    FIFA 18 [PC ANA KONU]

    Şuan şok içerisindeyim. Hahahahahahahahaha. Yani bu adam dünya Fifa şampiyonu felan mı? Size yemin ederim çok zevkli bir oyun olmuş. Hahahaahahahaha. Adamın tüm golleri kontra atak uzaktan şut felan. Oyun kurarak paslaşarak bir gol atmadı. İ na nıl maz. Kötü oyuncuyum desem diğer serilerinde çok rahat 3. division a felan çıkabiliyodum. Bence bu kadar kötü değilim ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necromyhTh -- 1 Ekim 2017; 17:20:34 >




  • oyuna sahip olup bana 17 journey modu saveimi 18e aktarmak için yardımcı olabilecek var mı ?
  • Selam arkadaşlar, elinde key olan var mı?

    Konum:
    https://forum.donanimhaber.com/alinik-fifa-18--129156189
  • Fut Champions elemelerde finale kadar çok rahat gelip finalde fark yeme lanetim devam ediyor bu sene de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDİT...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 1 Ekim 2017; 21:14:30 >
  • İlginç bi oyun olmuş iyi mi kötü anlayamadım , fifa 14 ü ilk oynadığım günlerde hayran kalmıştım. 18 de aynı durum söz konusu bile değil. fifa 14 halen daha kararlı ve zevkli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 1 Ekim 2017; 20:58:55 >
  • Herkese merhabalar.

    Fifa 2011 de EA Sports'un yaptığı devrimden sonra yani fifa 2011 çıktığından bu güne kadar tüm Fifa oyunlarını satın alıp oynamış biri olarak söylüyorum ki, en kötü Fifa oyunuyla karşı karşıyayız.
    Ben 7 senedir bu kadar kötü Fifa görmedim.
    -Her oyunda muazzam olan kale fileleri yerini saçma sapan bir şeye bırakmış.
    -Fifa'nın en iyi olduğu yanı taktiksel savunma sistemidir bence, onuda darmadağın etmişler.
    -Yine fifa düşünmeye iten, topu alıp R1'e basıp sağ sol yaparak gidemediğin paslaşarak ya da bireysel yeteneğinle gol atabildiğin bir oyunken şuan topu al ara pasına bas ya da topu al sağ sol yaparak koş mantığında.
    -Top fiziği yerlerde, oyuncular topa vurduğu zaman sanki topa değilde kauçuk topa vuruyor gibi bir hissiyat. (özellikle paslarda sert paslarda) Oyunun top hissi SIFIR.
    -Yerden sert orta diye bir şey kalmamış, onun yerine L2 pas atarsanız %90 gol olur diye bir sistem gelmiş. Havadan ortalar tam adamına nokta atışı gidiyor ve gelişine voleler inanılmaz!
    -Kaleciler hiç bu kadar kötü olmamıştı bir Fifa oyununda, olduğu yerde ellerini birleştirip çöküyorlar sadece.
    -Savunmalar ara paslarını %70-80 kesemiyorlar, rakip oyuncu ara pası attığında, bizim oyuncuların ayaklarının içinden top geçip gidiyor.
    -İkili mücadeleleri inanılmaz abartmışlar ve saçmalamışlar.
    -Topla koştuğun oyuncuda ara yön kalmamış ya düz gidersin ya da tam çaprazına demiş EA mühendisleri. Yani demek istediğim şu, dümdüz koşarken analoğu sağa çevirdiniz diyelim, eskiden kademe kademe 2 3 turda dönerdi çapraza şuan tak diye tam çapraz oluyor.
    -Messi'nin koşma şekline diyecek bir şey bulamadım şahsen, ben Messi olsam EA'ya dava açarım.

    Sonuç olarak puanlama yapacak olsam 100 üzerinden 50 60 ancak veririm bu oyuna. Bu puanda lisanslardan olur sanırım.

    Verdiğim 170 TL ön sipariş parasına acıyorum şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyLesh7 -- 1 Ekim 2017; 20:56:33 >




  • EA live chat üstünden 3 farklı kişiyle görüştüm hepside satın aldığınız yer 2. kod yollaması gerekir dedi.. sadece birisi droyun.com güvenilir satıcılarda gözükmüyor dedi niye böyle yazdı anlamadım.. Adama bi çok farklı alışverişim oldu droyun.com dan dedim nasıl güvenilir satıcılarda gözükmüyor dedim..Ya Origin üstünden ya da origine bağlı güvenli yerlerde temin edin dedi..Çok ilginÇ ilk defa böyle bi durumla karşılaştım..Burda droyuna birşey demiyorum çünkü alşverişlerimde sorun yaşamadım hiç..Ama pre order bonuslarını droyun göndericek mecburen çünkü EA çalışanları üstüne basa basa satın aldığınız yere başvurun diyor ve hesaba eklemiyorlar.. Geçen sene böyle değildi..Direk ekliyorlardı..Bu sene 3. parti keylere tavır almışlar resmen..Hoş o keyleride dağıtan EA..
  • Oyunun renk paleti bir bana mı solgun geldi ? Özellikle sisli havada resmen siyah beyaz
  • İlk Pro Clubs gol videomuz iyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=39auW7i0QXQ
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.