Şimdi Ara

FIFA 18 KARİYER MODU TAKIM DEĞİŞTİRME HELP!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fifa 18 menajerlik kariyeri yapıyorum 2022 yılına geldim hala daha başka takımlardan teklif gelmiyor işe başvur kısmına giriyorum orada da teklif yok 1-2 kez teklif gördüm o da çok kötü takımlar acil cevaplarsanız sevinirim...

FIFA Kariyer Modunda Takım Değiştirme

FIFA 22, 23 ve 18'deki Kariyer Modunda, teknik direktör kariyeri veya oyuncu kariyeri oynarken takım değiştirmek mümkündür.

Teknik Direktör Kariyeri

Teknik direktör kariyerinde takım değiştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Mevcut kulübünde birkaç sezon başarılı ol ve iyi sonuçlar elde et.
    • Büyük kulüplerden iş tekliflerini bekle.
    • Bir iş teklifi aldığında, kulübün itibarı, kadro gücü ve hedefleri gibi faktörleri göz önünde bulundurarak değerlendir.
    • Teklifi kabul edersen, mevcut kulübüne istifa ettiğini bildirmen gerekecek.

Oyuncu Kariyeri

Oyuncu kariyerinde takım değiştirmek için ise şu adımları izlemelisin:

• Oyuncunu geliştir ve iyi performans sergile.
    • Diğer kulüplerden transfer teklifleri bekle.
    • Bir transfer teklifi aldığında, kulübün itibarı ve kadro gücü gibi faktörleri düşünerek değerlendir.
    • Teklifi kabul edersen, mevcut kulübüne transfer istediğini bildirmen gerekecek.

Önemli Notlar:

• FIFA 19 ve önceki oyunlarda, oyuncu kariyerinde transfer teklifi gelmeme sorunu yaşanabilir. Bu sorunu çözmek için en son güncellemeleri indirmeyi dene.
    • FIFA 22 ve 23'te, kariyerinden istifa ederek serbest oyuncu olma seçeneğin de bulunmaktadır. Bu sayede, istediğin herhangi bir kulübe katılabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam sorunu cozebildin mi ?

Gs ile sampiyonlar ligi finali oynadim,ingiltereye avrupa kupasi kazandirdim,ligde 4 senedir sampiyonum ama en fazla ajax,porto gibi takimlardan teklif geldi.

Ne yapmamiz lazimda manuda,psg den vb teklif aliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.