Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
400.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helal82


    quote:

    Orijinalden alıntı: insane1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: Helal82


    quote:

    Orijinalden alıntı: insane1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: avei21


    quote:

    Orijinalden alıntı: Diwanji

    nedense hersene ön siparişle aldıgım fifa'yi bu sene almak istemiyorum sizde de aynı durum var mı?

    bende iyice soğumuştum oyundan almayacaktım normalde , haziran sonunda ön sipariş yaptım adet yerini bulsun diye. ama bu sene ağırlıklı olarak pes oynayacağım gibi duruyor oynanışın yavaş ve oturaklı olması çok hoşuma gitti online olmasına rağmen


    2017 ye kadar pes oynayan biri olarak, (fifaları hiç almazdım bile) 17 de arkadaşların da çoğunluğunun fifa oynaması sebebiyle fifa 17 de ilk geçişi yaptım.

    açıkçası lisans çok önemli bir durummuş. pes de man blue var, man red var. fifaya geçtikten sonra çok garip geldi bu bana..

    nedense daha keyifli lisanslı olunca? şu anda 2 sini de alıyorum. pes bi başkadır.. 16 nın sonlarında fifayı almıştım ama pek oynama fırsatım olmadı..

    ultimate ile ilk tanışmam 17de oldu ve momentum dışında gayet zevkli..

    Keşke bir tane usb'niz olsaydı. Yazık olmuş geçen yıllarınıza... Md Whıght'ın Real Madrid olduğunu nasıl anladınız peki? Gerçi önce İspanya Ligini bulmak lazım onun ismi sanırım Combochano League idi


    ps1 den beri oynadığımı varsayarsak artık tamamen aşina olduğum için hangi isim hangi takımın sıkıntı çekmiyordum..

    ayrıca öyle usb falan uğraşmayı seven biri değilim. bir de dediğim gibi yıllardır oynadığımız için alışmışız bi kere.

    hatta fifaya geçince bir garip geldi takımları tanımak

    Ok. Kusura bakmayın o zaman yanlış anlaşılma oldu


    ne demek estağfirullah.. biz biraz eski kafayız.. yaşlı konsolcular olduğumuzdan öyle usb falan uğraşmak zor geliyo..

    saygılar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AndrewRayel

    FIFA 16 nın özgür kontrolü 17 den bin kat daha iyiydi. PES 4 den PES 2010 a kadar FIFA 11 den FIFA 17 ye kadar oynayan ben PES 17 ye başladım paslar topun gidişi oyunun oturaklığı FIFA 17 ye 10 basar. Hataları var mı biraz var ama FIFAda da var en gıcık olduğum yerdeki oyuncuya adam takılıp düşüyor diğeri kalkıp ona takılıp düşüyor. pace si olan yardırıyor. PES te 3 adamı zor geçiyorsun oyun öyle olmalı boş alan bulmak için çok pas yapıyorum.

    PES 18 izlediğim kadarıyla oyunun eksik yönlerini tamamen kapatmışlar. Bu sene PES 18 oynayacağım inşallah.

    Pes artık çöp

    Pes oynamak istiyorsan pes mobile var o iyi

    Fifa her türlü pesten iyidir anla artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheKingCimbom T kullanıcısına yanıt

    Ya arkadaş sanki babasının malıymış gibi savunanları anlamıyorum. Hayır adam gibi eleştirirsin anlarım. Ama pes çöp deyip kestirip atmak nedir yani?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    pes çöp, yapacak bir şey yok
  • Bu yılda fifa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La Liga Santander Siyah font

    La Liga 1/2/3 Beyaz font kullanıyor.

    Almanya 3.Liga ise bambaşka bir format bakalım güzel olacak.

    Brezilya Ligi olmayacak gibi gene armadan öteye geçmeyecek sanırsam.

    Journey Modunda Alex Hunter Serie A'ya da atılım gerçekleştirirse.

    İtalya'da tam lisanslı olur.Hadi inşallah oda 2019'da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 3 Ağustos 2017; 19:39:44 >
  • BOŞ yazan yerlere

    Oyun bilgisi olan

    Online suresi yuksek olan

    Oynadigi mevkiye hakim arkadaslari bekleriz

    Fifa 18 de lige katilacagiz



    Fifa 17de oynamayi biraktik



    Ulasim icin pm



    /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aesinq -- 4 Ağustos 2017; 2:4:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mixalis Pavlis


    quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    Ne yalan söyleyeyim ilk defa bir fifa oyunu beni hiçbir şekilde heyecanlandırmıyor ama alışkanlık gereği genede alacağım yapacak birşey yok. fifa yı 97 den beri oynarım ama işin pazarlama boyutunun nirvana seviyeye ulaştığı yeni nesile göre göz önünde bulundurmamız gerekirse, ps4 sahibi olmamla beraber yeni nesilin ilk fifası fifa 15i alırken yeni oyun motorunun getirdiği özellikler zaten cezbetmişti. fifa 16 ile türkçe seçeneği, daha akıllı yapay zeka artı fifa 15in hatalarının düzeleceği beklentisi gibi yenilikler ilgimi çekmişti (kadın futbolu çekmedi onuda belirteyim yani onun için almadım ama oynanış olarak daha bir oturaklı ve kadınlar kupasından zevk almıştım ). fifa 17 dede gene yeni oyun motoru, gerçekçi faceler, japon ligi, kariyer modda yenilikler gibi ayrıntılar benim için pozitif beklentilerdi (hunter modu hiçbir şekilde ilgimi çekmedi onun için almadım ve oynadığımda memnun kalmayıp sıkılıp bıraktım). Ha bunların içerisinde bolca kandırmacalar olduğuda ortaya çıktı o ayrı mesele, memnun kaldıklarımda oldu memnuniyetsizliklerimde Dikkat ederseniz oynanabilirlik hakkında herhangi bir yorumda bulunmuyorum beklentilerim açısından çünkü zaten her sene ufak tefekte olsa artı özellikler geliyor bu oyuna doğal olarak oynanabilirlik açısından.

    Bu oyunda şu ana kadar açıklanan hiçbir yenilik beni heyecanlandırmadı doğruyu söylemem gerekirse.. Yani hiçbir özelliğine vay güzel diyemedim. FUT olayı artık bu oyunun tek gerçeği olmuş vaziyette malesef. Habire fut ikonları, efsane kartları üzerinden tanıtımlar dönüyor. FUT denen saçmalık hiçbir zaman ilgimi çekmedi ve ps4 de olurmu bilmiyorum bu efsaneler denen yeniliklikler, kartlar vs. zerre ilgimi çekmiyor. Messiyi, pogbayı zaten brezilya forması altında saçma, uydurma bir takım ismiyle oynatmak gibi bir saçmalık mevcutken ne diye o saçmalığa birde pele gibi, hagi gibi isimler dahil ediliyor. Tam bir ergence.. daha önceki fifalarda gene yeni ligler eklenip oyuna renk katılırdı şimdi ise eklenen lig bile renk katmıyor. alman 3. ligiymiş işte başka ne var, hunter devam edecekmiş.. başka liglere dair, kariyer moda dair, yeni eklenen milli takımlar vs. hiçbir yenilikten bahsedilmiyor ki şimdiye çoktan ortaya çıkmış olması gerekirdi. işin gerçeği şu malesef adamlar artık tamamen bize ne para kazandırıyor ona yoğunlaşıyorlar diyemiyorum çünkü yoğunlaşacakları birşey yok ortada emek denen birşey zerre yok..daha doğrusu emek sarfedecekleri bir olay yok ortada.. herneyse onu çıkarırım cebimi doldururum gerisi zaten kimsenin ilgisini çekmiyor ne diye yorayım kendimi mantığı var ve gidişattan günden güne dahada vahim bir seviyeye ulaşmak üzere malesef...

    Fut konusunda kesinlikle size katılıyorum. Her sene fut konusunda yenilik yaptıklarını söylüyorlar. Utanmadan bir de Fifa diyorlar. Basbayağı Fut 18 bu oyun.

    Yıllardır, oyun çıkmadan önce kariyer modu için beklentiye giriyorum. Sonuç: oynanışa etki eden bir yenilik olmuyor. Yaptıkları tek şey menülerin dizaynını değiştirmek.

    Şu sıralar Youtube'de kariyer modu hakkında videolar çıkmaya başladı, beklentilerimin çoğu var. Ama video büyük ihtimalle fake.



    Ben Fifa'nın menajerlik modunu Fifa 2005'ten beri oynuyorum. Fifa 13'ten sonra söz konusu mod ciddi anlamda kötüleşti. Yapay zeka çok kötü oldu. Örneğin büyük kulüpler gereksiz yere(aynı pozisyonda çok iyi oyuncu var) 100 Milyon Euro harcıyor ve aldıkları oyuncuyu neredeyse hiç oynatmıyorlar. Premier Lig kariyeri yaptım; Arsenal, Chelsea, Manchester United gibi takımlar ikinci sezondan itibaren yedek kadrolarla (yedek kadro bile diyemem) maça çıkıp 60. veya 70.dakikada yıldız oyuncuları oyuna sokuyordu. ManU, Dybala'yı transfer etmesine rağmen onu genellikle 80'den sonra oyuna alıyordu.

    İtalya Serie A kariyerimde Juve ikinci sezon küme düşme potasının biraz üstünde ligi bitirdi. Onlar da Dybala'yı satmalarına rağmen onun yerine iyi bir adam almamıştı.



    Kardeşimle maç yapmayacak olsam Fifa'nın kutusuna bile dokunmam.

    Yani adamlar artık diğer özelliklermiş, taleplermiş, isteklermiş tamamen boşvermiş durumda görünüyorlar bu tanıtımlarda çok net ortada bu yıl.

    Zaten FUT denen saçmalıktan sonra kariyer mod öyle işte yıllar önce bir yapmışlar birşeyler onu her oyuna koyarak bizim gibi kariyer modçuları avutuyorlar bu kadar basit. uğraşmıyorlar bile, seninde dediğin saçmalıklarmış, hatalarmış, yapay zeka özürlülüğüymüş umurlarında bile değil çünkü bulmuşlar işin kaymağını ne diye uğraşsınlar sadece oyunun kendisine para veren kesimle..

    Birde her sene aynı mantık yok bilmem ne daha gerçekçi oyuncu pozisyon almaları sonra takımların kendine özgü tarzları, gelişmiş mekanikler vs. sonra dribling revizyonu gibi bir dünya süslü püslü laf, aynı zımbırtılar ama oyun çıkıyor bir bakıyorsun 2 hafta sonra bir güncelleme geliyor, momentum denen kanser ve oyunun gerçeğe uygun temposundan ve halinden sıkılan ergenler yüzünden pin pon maçına dönüştürülüyor.. yeni çıkan özelliklerin farkına bile varamıyoruz bu yüzden yıllardır..

    O videoların yüzde yüzü fake hocam. bir kaç tane işsizin afedersin her sene yediği halt o oyunun resmi sitesinde yok mesela öyle şeyler olsaydı emin ol reklamını sonuna kadar yaparlardı yaptık ettik bakın sizide düşünüyoruz offline kariyerciler diye




  • Videoya bakarsak evet ama oyunu henuz test edemedik canli halini gormeden bisey demek icin erken :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 18 icin umudum var cunku fifa 3 yilda 1 oyunda ciddi degisiklikler yapiyo 3 yil icindede oyunu susleyip susleyip bize sunuyo. Gecen fifa 15 in demosunu kurdum gercekten oynanis ve goruntu fifa 17 yakin degisiklikler var ama cok benzerdi kendimizi kandirmisiz resmen buyuk degisiklik var diye tavsiye ederim sizede bi kurun oynayin. Bu sene Fifadan umutluyum ciddi degisiklikler olucak dusuncesindeyim bakalim 2 aydan az sure kaldi artik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye süper ligi ve türkiye kupasında ( çeyrek finaldeyiz şu an) mücadele etmekte olan TFT METAL GEAR pro clubs takımımıza stoper,sağ veya sol bek ve kaleci mevkilerine oyuncu aramaktayız. Yaş ortalamamız 30 civarıdır hemen hemen her gün online oluyoruz düşünen arkadaşları bekleriz.
    /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgearx24 -- 4 Ağustos 2017; 9:43:35 >
  • Birde şu saçma gelmiyor mu size de oyunda da dengesizlikler meydana geliyor.Online Sezonda neden bir takım misal Barcelona'yı aldığında karşısına aynı takım geliyor.Bunu değiştirmeliler aslında çok saçma ve tekdüze geliyor.Buda bir hata bana göre farklı takımlar farklı takımla karşılaşmalı.
  • Fifa 18 mi alıyım yoksa pes 18 mi alıyım kararsız kaldım konsolu alalı 2 ay oldu pes 17 oynuyom hic memnun degilim fifa 99 dan başka oynamamıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    Birde şu saçma gelmiyor mu size de oyunda da dengesizlikler meydana geliyor.Online Sezonda neden bir takım misal Barcelona'yı aldığında karşısına aynı takım geliyor.Bunu değiştirmeliler aslında çok saçma ve tekdüze geliyor.Buda bir hata bana göre farklı takımlar farklı takımla karşılaşmalı.

    Kesinlikle katiliyorum. Her seyden once fifanin bu sorunu cozmesi gerekiyor her sene ayni nane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa al alışırsın. çok keyif alırsın. özellikle Pro Club modunu araştır çok keyifli ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nıghtmares

    Fifa 18 mi alıyım yoksa pes 18 mi alıyım kararsız kaldım konsolu alalı 2 ay oldu pes 17 oynuyom hic memnun degilim fifa 99 dan başka oynamamıştım

    Pes 17 en kötü oyunu pesin bence pes 18 demo ile fifa 18 demo yu dene hangisinden daha çok zevk alırsan o oyunu alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık konuşacağım.Yılların fifacısyım bu yıl kadar kazık FIFA görmedim.16 da Draft geldi hadi o idare eder güzeldir.17de SBC ve Champs geldi gayet iyi. 18de? Saçma saçma görevler.Singleplayer Champs.Güzel kardeşim single oynayan gider kariyer oynar futta işi ne?FUT resmen soygun. Maç başına 400 coins veriyor fitnesslar 1500. Kontratlar 300. E ben nasıl alıyım oyuncuyu? Alıyorum iyi oyuncuyu momentum giriyor sinirleniyorum.Ben oyuna stres atmak için giriyorum stres olmak için değil.Bu yıl ben FIFAyı Marttan erken almam.Zaten erken alıncada işkence çekiyorsun. Rashford 20000 gidiyor.Ben alırım bu yıl PESi babalar gibi MyClub oynarım. Lisans sorunu da çözülür kendimi bu yıl sinir hastası yapmam artık
  • Katılıyorum. Kendim Manchester'ı seçince karşıma rakip olarak Manchester çıkınca gıcık oluyorum. Gol atasım gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psn storede fifa18 icon 329 tl. Yabancı sitelerden falan daha ucuza mümkün müdür? Bu sene geçiş yaptım konsola. Daha öncesinde pcde g2adan falan çok ucuza alabiliyordum.

    329tlden daha ucuza almam mümkün müdür ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yogurtcanavari

    psn storede fifa18 icon 329 tl. Yabancı sitelerden falan daha ucuza mümkün müdür? Bu sene geçiş yaptım konsola. Daha öncesinde pcde g2adan falan çok ucuza alabiliyordum.

    329tlden daha ucuza almam mümkün müdür ?

    endonezya psnden alınıyor genellikle çoğu kişi öyle başkada ucuz yok
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.