Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
400.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: centaur3535


    quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    3-4 senedir oyunun adı fut zaten hocam çaktırma şaka bir yana gerçekten fut olarak değiştirmezler çünkü fifa ismi başlı başına büyük bir ekol. reklamın baş aktörü yani isim. bu şekilde napıyorlar isimden bizler gibi eski fifacıları avuçlarında tutuyorlar, fut ilede ceplerini zaten dolduruyorlar. ha biz neden ceplerindeyiz çünkü alternatif yok.. şahsen pes'in fifaya alternatif olduğunu düşünmüyorum hocam senin aksine. ki bunu pes'in beğendiğim özelliklerini forumda çokca belirtmeme rağmen söylüyorum pes malesef diyorum alternatif değil. dikkat edersen malesef diyorum. bunun en büyük sebeplerinden bir taneside ea sports denen sömürücü şirket rakip yada rekabetide bitirmiş vaziyette parasal gücüyle nefes aldırmıyor.. uzun bir süredir yeni yapımcılar ortaya çıkmamasıda bence bu yüzden. adamlar sektörü ele geçirmiş bu yani.

    Eşek olursan semer vuran çok olur diye boşuna demiyorlar. Adam fifa pointe para verip Ronaldoyu alıyor Haşgeryarsporda oynatıyor halbuki istiyosan ronaldoyu al r.madridi onlineda oyna. Ronaldo editiona sırf 3 maç kiralık oynatmak için iki kat para ödeyen var. Böyle mallar çok olduğu için fifada yoluncak kazları yoluyor ve futa önem veriyor. Denemek için futa girdim biraz oynadım hep seni paraya teşvik ediyor. Yok sözleşmesi biten yok kiralık kontratı biten v.s. Rakipler çıkıyo sana Maradona gullit henry ile, diyosun bu adamı ben nasıl yeneyim benimde böyle olmam lazım hadi bakalım yüklen pointe. Parasız kastırıyoz diyende çıkar şimdi. Tamamda kardeşim 24 saatiniz fifa mı sizin? Evet benimde en çok oynadığım oyun ama canım çekince açıyorum sezonda benim seviyemde insanlarla ve sevdiğim yıldız oyuncuların takımını alarak oynuyorum. Enayilik etmeyin zaten oyununa bile bir sürü para veriyoruz. Futbolu seviyorsanız futbol oynayın muhasebecilik yapıp ea nın ellerini ovuşturttmayın.

    zaten bu oyuna para basan yani o fifa pointi coine para basan enayidir.Adamların amacı Fifa 15'ten sonra ortaya çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 16 Mart 2018; 17:24:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhendis93

    BAN İHTİMALİ OLMADAN FİFA 18 FUT Coins satıyorum. En az 300 kişilik referansım mevcuttur.

    100k = 39 TL
    100k = 37 TL
    (500k üzeri alımlarda geçerli fiyat)
    100k = 35 TL (1m üzeri alımlarda geçerli fiyat)


    Coinsleriniz 15 dakika içerisinde teslim edilir. 05534372017 numaram ile iletişime geçebilirsiniz.



    İki mesaj önce ne dedik bu herif coins satıyorum diyor. Bu millet mal oldukça ne çiftlikbank biter ne jet fadıllar aç kalır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wigioou

    -Güncel kadro sorunu-

    merhaba,

    sorumu yanlış başlığa soruyorsam kusura bakmayın lütfen, ama illa bilen birisi vardır diye düşünüyorum. Playstation 4 de fifa 18 de arkadaşlarımla sık sık online friendly yapıyoruz, season da zaten birbirimizi bulmamızın imkanı yok. Ancak online friendly de kadrolar güncellenmiyor. Kadrolar güncel olmayınca da bütün maçları 2017 de oyun cıktığı tarihte ki kadrolarla yapıyoruz bu da can sıkıyor.

    güncel kadrolar ile online dosltuk maçı nasıl yapabiliriz ? imkanı var mı yok mu? bilgilendirebilen olursa sevinirim,

    şimdiden çok teşekkürler...


    Bunu ben de merak ediyorum.
    Oyun menüsünden bir güncelleme bölümü bulamadım.
    Bende Mbappe PSG de yok mesela hala




  • kariyer yapma fırsatım henüz olmadı ama anlaşılan 3-4 senedir olan aynı geri zekalılıklar bundada mevcut. geçen sene ea sportsun resmi formunda admin yada yetkili birisi ile birebir yazışmıştım. tüm şikayetlerimi iletmiştim, futtan tutunda kariyerdeki bu tarz saçmalıklara forma, face çeşitliliğine kadar. buda bana hangi takımı tuttuğumdan tutda siz gerçek bir fifacısınız, gerçek bir futbol seversiniz falan filan, yok tüm şikayetlerinizi not alıyorum gereğini yapacağız, kariyerde yenilik planlarımız var gibilerinde şeyler söylemişti gene denk gelirsem direk söveceğim

    kariyer modda yıllardır aynı geri zekalı motor kullanılıyor hocam işin aslı bu. oyun zaten futa endeksli olduğu için aynı şekilde ekliyorlar.. yapay zeka denen bir şey yok zaten. dediğin olay benimde çok sinirimi bozuyor. adamlar yarım yamalak oyuncuları çıkarıyorlar asıl adamlar 70 de 80 de giriyor oyuna onuda geçtim rakip barça yada psg gibide oynamıyor. sanarsın rakip almeria yada bastia.. sonra en çok şikayet ettiğim noktalardan birisi fazla oyuncu kiralık veren yada kiralayan takımlar sorunsalı.. aman yarabbi geçen sene roma ile bir kariyer yapmıştım 15-20 adam geri dönmüştü bir sonraki sezon takımda 40 tane adam vardı. neyse allahtan yapay zekadan daha zeki olduğumuz için çoğunu elden çıkarmış yada kiralık yollamıştım işte sorun klübü yapay zeka kontrol ettiği zaman bu adamların hepsi kalıyor orda fifa 16 da bi ara meksika ligine merak salmıştım 2-3 sezon, dorados sinaloa diye bir klüp vardı, adamların kadrosunda rahat 15 kiralık oyuncuları vardı ve fena oyuncularda yoktu. herneyse 2. sezon başladıktan sonra bir baktım takıma o kiralık oyuncuların hepsi gitmiş takım bildiğin facia durumdaydı. hani batan klüpler olur ya artık ligden düşeceği kesin yedeklerle gençlerle oynayan aynı o haldeydi. sonra atletic bilbao ve chivas guadalajara gibi klüpler var özellikleri yabancı oyuncu oynatmazlar ama bir bakmışız athletic bilbao brezilyalı adam transfer etmiş.. sonra yabancı kotası yada ab kotası olan ligler var ama istersen aş bu kotayı herhangi bir engel yok işte oyunun yapay zekası halen bu doğrultuda geliştirilmedi bilmiyorum neyi bekliyorlar 2038 yılını mı ? madem o liglerin lisanslarını kimseye bırakmıyorsun kurallarınıda koyda bari en azından sövmeden oynat şu oyunu bize ea sports... neyse sayacak daha çok şey var ama satırlar yetmezde.. yılda en az 10 takımla kariyer yapan birisi olarak fifa 18 de henüz kariyere başlamadım yakında düşünüyorum ama beklentim ve heyecanım 0 gibi birşey...




  • Ben La Liga kariyeri yapıyorum.Barcelona ile mesela burayada yazmıştım Valencia asansör takım oldu.Sevilla bir aralar kümeye oynuyordu.Ha bu takımlarla maç yaparken diyorum ya bunlar nasıl kümeye oynuyor küme düşüyor diye mesela şuan Barcelona ile liderim.Real ile aramda 9 puan fark var.3ncü Levante 4ncü Getafe Atm 14ncü yukarıda da yazmış Faustino arkadaşımız bazı takımlar 1 sezon sonra kiralık lar dönünce as 11 çıkarıyor bu kiralıktan gelenleri e ne oluyor ben bunla mesela maç yapıyorum 2-3 atıyorum ama sonra alıyor fakat şuda var ne kadar bunlar kümeye de oynasa küme düşsede zorluyor baya yani Valencia valencia gibi Atm Atm gibi ama nasılsa hep küme noktasındalar.Gerçekçilik çok kötü.


    Burayada yazmıştım mesela önceden keşke stad geliştirme ve ülkemizde olduğu gibi bir alt türkiye süper lig u21 e benzer her ligin bir u21 alt ligi olsa genç takım veya a takımda oynatmadıklarımızı bu takıma kanalize etseydik sonuçta oynattığın olur oynatmadığın olur elde istenilmeyen oyuncu olur alırsın oynatamazsın buda gelişim olarak ölür böyle bir şey yapılsa güzel olurdu.Her kariyerde bir a oyuncu her zaman aynı performansı göstermiyor sonuçta.




  • Oyunda en ateşli taraftar hangi takımda? A.Madrid çok güzel oynarken havaya giriyorum. Varmı bildiğiniz böyle takımlar?
  • Fifa nın yeni paket satma oyunu heralde Ana ekranda duran görsel bu





    Ama paketten çıkan bu ;









    Para için herşeyi yapıyorlar ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • işte hocam ne diyoruz adamlar aynı yazılımı aynı motoru olduğu gibi ekliyorlar sisteme tabi sonradan açıp kontrol etmeyince bozuk oluyor doğal olarak bunuda biz kariyer oynayanlar görüyoruz. beyfendiler zaten koyduk demek için yaptıkları için bu işi ve mağlum modlara odaklanacakları için deneme gereği bile duymuyorlar.. 2 -3 senedir ne konuşuyorsak gene aynı şeyler söz konusu. işte bu senede yenilik diye koydukları canlı görüşme işide gene aynı mantık ha kötümü değil tabikide ama önce bu yapay zeka salaklıklarını gör deme oyunda.. günden güne birşeyler düzelmediği gibi dahada berbat noktaya gidiyor. ben o alt yapı sistemine hiç bulaşmadım aynı mantık devam ediyorsa zaten gene bulaşmam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OssiiE

    Fifa nın yeni paket satma oyunu heralde Ana ekranda duran görsel bu





    Ama paketten çıkan bu ;









    Para için herşeyi yapıyorlar ;)

    Gönderdin mi veya haber verdin mi bu durumu ea'e. Yalnız olay şöyleyse onu bilemiyorum bazı özel kartlarda özellikler günün de haftanın da belli saatlerinde değişiyor ya sizde biliyorsunuzdur öyle bir şey olabilir.




  • Beyler



    Online maçlarda ayarları yapıyorum



    Atıyorum kale filesi üçgen file gevşek



    Ama maç başlayınca değişiklik yok



    Hatta fileler gergin oluyor.



    Dijital hesabım cd değil.



    Oflineda değişiklik oluyor



    Ama online değişmiyor neden????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler platin almak için 1 kupam kaldı ayağının dışıyla frikikten gol atmam lazım yapamıyorum bir sürü video izledim ama olmuyo varmı tavsiyeniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yellow canary01

    beyler platin almak için 1 kupam kaldı ayağının dışıyla frikikten gol atmam lazım yapamıyorum bir sürü video izledim ama olmuyo varmı tavsiyeniz

    Trivela mı deniyorsun.Quaresma'yı al yada Trivela yapılacak bir oyuncu ile dene.Roberto Carlos var ama oda futta yani bide pahalı icon.Pjanic'lede oluyormuş.Ayrıca Bale ve Cristiano'da kullanabileceğin seçenekler arasına girebilir.


    Yada şu videoyu izle ona göre yap.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Mart 2018; 21:48:4 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: insane1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

    Arkadaslar herkese merhaba dün fifa 18 i satin aldim bugun oyun tamamen indi ve ultimate team oynuyorum 2 saattir. Fifa 18 web app a girmeye calisiyorum bu hatayı aliyorum. Sebebi nedir lütfen bilen yardimci olursa cok sevinirim."continue playing fut 18 on playstation 4 to unlock access to the transfer market"






    hocam şöyleki..

    belli bir maç sayısına ulaşman gerekiyor.. 40 falandı sanırım.. sonrasından kendiliğinden açılıyor..

    Selam beyler 4 gündür bende de böyle bir sorun var ? Nasıl düzelir bu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Online maç yapın sb falan açılmıyor online 20 40 maç yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağol hocam inş dediğin gibi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu fut turnuvasında rakip takımın da sizin formanızı giydiği oyun için biraz abartılı istekler.
  • Kale fileleri o kadar gergin ki topun kaleye girip girmediğini anlamıyorum ve bu da keyif vermiyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı, yoksa herkeste mi böyle?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asetil Co A

    Kale fileleri o kadar gergin ki topun kaleye girip girmediğini anlamıyorum ve bu da keyif vermiyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı, yoksa herkeste mi böyle?

    ayarlardan değiştirebiliyorsun.
  • 3 gün önce kutulu fifa 18 aldım 160 liraya şimdi 90 liraya düştü şansıma tüküreyim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.