Şimdi Ara

FIFA 17 KALDIRIR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fifa meraklısıyım, Elimde laptop var bu özellikleri oyunu kaldırır mı? Daha önce fifa 15 i rahatlıkla oynayabildim. Ama fifa 17 kaldırır mı bilemiyorum.

- ASUS X552CL-SX029H
    İşlemci Intel® Core? i5-3337U Processor 1.80 GHZ (3M Cache, up to 2.70 GHz)
    İşletim Sistemi Windows 10 (64 Bit) TR
    Ekran 15.6" LED-backlit TFT LCD Display resolution: HD 1366x768
    Bellek 4GB DDR-III
    Sabit Disk 500 GB
    Ekran Kartı NVIDIA Geforce GT710M 1 GB

Buradaki sitede kaldırmaz yazıyor ama aynı şekilde fifa 15 i de kaldırmaz yazıyor. Ama ben bu pc de 15 i sorunsuz oynadım. Pek güvenilir gelmedi bana...

FIFA 17 -http://cyri.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/fifa-17/13469

FIFA 15 -http://cyri.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/fifa-15/12203

• kaldırmaz
  • Evet, demoyu indirdim. oyunu açarken şöyle bir şey çıktı...

FIFA 17 KALDIRIR MI?
  • Hocam merhaba,

İşlemci ve ekran kartı sürücüsünü güncellemenizde fayda var diyorum. Sanıyorum aldığınız hata da işlemciyi güncelleyin diyor. Sistem bilgilerinizi yazın da güncel sürücüleri bulmanıza yardımcı olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonNH

Evet, demoyu indirdim. oyunu açarken şöyle bir şey çıktı...

FIFA 17 KALDIRIR MI?

Fİfa 15 i oynadıysanız 17'yide oynarsınız.Hatada İntel grahic kartı ile açmaya çalışıyorsunuz nvida seciceksniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

quote:

Orijinalden alıntı: MoonNH

Evet, demoyu indirdim. oyunu açarken şöyle bir şey çıktı...

Fİfa 15 i oynadıysanız 17'yide oynarsınız.Hatada İntel grahic kartı ile açmaya çalışıyorsunuz nvida seciceksniz.

Alıntıları Göster
    quote:

OLDUUU! Yaptımm çok teşekkürler dediğiniz gibi oyunu açarken nvida seçtim. Sorunsuz şekilde açılıyorrr!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonNH -- 24 Eylül 2016; 4:49:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fordcu Erkan

Hocam merhaba,

İşlemci ve ekran kartı sürücüsünü güncellemenizde fayda var diyorum. Sanıyorum aldığınız hata da işlemciyi güncelleyin diyor. Sistem bilgilerinizi yazın da güncel sürücüleri bulmanıza yardımcı olayım.

Teşekkür yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonNH -- 24 Eylül 2016; 4:52:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MoonNH M kullanıcısına yanıt
    selam ayni notebook bendede var ve bende bunu arastiriyordum kac gündür FIFA 17 yi yükledin actin sorunsuz calisiyormu ? kasma yada donma var mi ? Tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.