2009 corsa mı? 2005 astra mı?
Merhaba 400 bin civarı hb kasa araç bakıyorum bi çok araç var aklımda focus, megane, astra, corsa, auris vs vs
Şu iki ilandaki araçlardan hangisi sizce daha mantıklı?
Forpus papağanı tavsiye?
Merhaba, 1 yıldır gözümüz gibi baktığımız ama bi türlü elimize alıştıramadığımız 1 yaşında lutino erkek sultan papağanım var. Ses desibeli yüksek ve neredeyse dışarıdan duyulacak seviyede yüksek sesle bazen ötüyor. Malumunuz kiracıyım ve kuşumda çok öttüğü için bazen komşular rahatsız olacak diye tedirgin olmuyor değilim. Ama içimdeki kuş ve hayvan besleme sevgisi hiç bitmiyor.
Benim sorum şu çok ses çıkarmayan kuş cinsi beslemek istiyorum çiftte olabilir bu.
Ben forpus papağanlarını duydum. Bilmiyorum doğrumu. Forpus olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sultan papağanı dan daha sessiz bir kuş cinsi arıyorum?
2 kişilik geniş çadır tavsiyesi
Merhaba, ilk defa çadır alcam. 2 kişilik çadır almak istiyorum fakat biraz geniş olanlarından. Sizin önerileriniz neler?
Daha önce şu çadırı begenmiştim 200 x 200cm geniş falan bugün geldi aldım evde kurdum fakat kumaşı çok ince içini gösteren ve naylon tarzı gibi geldi bana, sanırım iade edeceğim. Bu tarzda biraz daha kaliteli bi şeyler arıyorum. Önerileriniz neler?
LG tv tavsiye SM8000 ve SM 8200
|
DEAD BY DAYLIGHT STEAM OFFLINE HATASI
|
OTO AKSESUAR MAĞAZA İZMİR?
|
Email adresi değiştirme?
|
ACİL YARDIM! updater2.xml sistem belirtilen yolu bulamıyor..
|
Meslek: Makina Resim Teknikeri
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 107
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.983 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware