Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.055
Cevap
91
Favori
462.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çıldırcam yardimci olursaniz sevinirim.Teknik direktôr kariyer modu açıyorum. Kadro guncellemelerinde dortmund kadrosu overalller yukseltildi. Giris yaparken en son kadro guncellemelerini indir seceneginde birakiyorum.fakat kariyer acilinca yine guncellemeden önceki overalldeler. Kadroyu profilden sildim tekrar indirdim guncellemeleri kariyerde yine en son kadro guncellemeleri diyorum fakat halen ayni olmuyor guncellemeden önceki overalller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Friday muhabbetine bugün 160 liradan edindim oyunu.Herhalde geceye indirme biter.Bakalım neymiş nasılmış demoda 16'ya göre beğenmiştim.Alex Hunter ve kariyer modunu merak ediyorum.Gençleri besleyip büyütüp satalım. (:
  • blackeaglee7 B kullanıcısına yanıt
    Can sıkıcı bir durum. Peki hocam şöyle denediniz mi. Özelleştir - takım kadroları kısmından son güncelleştirmeleri indir e tıklayın. Kadrolar 1 olarak en güncelini indirecek. Matchday ya da online kadrolardan ayrı olarak. Onu indirdikten sonra Özelleştir-profil kısmından kadroları kaydet e tıklayın ve onaylayın.

    Yeni kariyer açın. Giriş yaparken son güncellemeleri indir yerine geçerli özelleştirmeler i seçin. Öyle bir seçenek olacak. Bu şekilde olması lazım bir deneyin.
  • Yine olmadi dostum ya. Acaba tüm kadroları silip tekrardan mi yapsam bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackeaglee7 B kullanıcısına yanıt
    Öyle yapın hocam. Matchday kadrolar 1 online ne kadar kadro varsa silin. Profil sil kısmından. Geri gelin özelleştir - takımları düzenle kısmından. Sonra kadroları sıfırlama işlemini 3 kere tekrarlayın. Ardından son güncelleştirmeleri indir e tıklayın indirsin.

    Herhangi bir takımın kadrosuna girip değişiklik yapın. Oyunculardan birinin güçleriyle de ufaktan oynayın, oyuncu düzenleme kısmından. Profil kısmından kadroları kaydedin. Ardından üstte anlattığım şekilde kariyere girin. Geçerli özelleştirmeler i seçin. Bu şekilde olması lazım.
  • Yani arkadaş valencia ile kariyer mod yapıyorum, maç modunda değilde diğer takimlarin yönetim modunda hakikaten yapay zeka bitik vaziyette ya. Fifa 16 da hiç böyle şeyler olmazdı bu oyunda daha ilk sezon bitmeden bir dünya saçmalık çıktı. Real Madrid sezon başında cristiano yu 74 milyon avroya citye göndermisti, devre arasındada takımdan ayrılmak isteyen bale'yi 56 milyon avro gibi bir rakama bayerne sattı Barça ne alakaysa sanki ihtiyacı varmış gibi mesut özili 76 milyon avroya transfer etti. Birde oyuncu transfer etmek kolaylaşmış istedigin adamı parası denklesince yada değerinin çok altına satın alabiliyorsun. Fifa 16da klübü degerini versen dahi satmayabiliyordu yada oyuncu klübü beğenmeyip gelmeyebiliyordu. Bunda iş daha kolaylasmis malesef. Sonra oyuncu kiralamakta kolaylasmis, bayernden renato sanchesi ilk istememde kiraladim adamlar dünden raziymis valla Yani malesef fifa 17 deki menajer mod dahada yapay zeka olarak gelisecegine malesef 2000'li yılların başındaki menajer lig oyunlariyla aynı saçmalıklara, mantiksizliklara sahip bir oyun olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar menajer kariyeri için takım önerir misiniz? Süper Lig çok zevksiz geliyor bana.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Leeds United, Nottingham Forest.
  • Arkadaslar dun gece amazondan fifa 17 ve bf1 aldim ama icime kurt dustu. Benim ps4 pal ama gelecek kutulu oyunlar ntsc. Oyunu calistirmama gibi bir durum olur mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle de denedim sonuc ayni dostum ya. Sen denedin mi peki hic sende de ayni hatayi veriyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps3 de oynayan var mı?
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Single player dan ne zevk alıyosunuz? Fifa offline oynamayalı yıllar oldu.fifa nın offline nı çöp ama online ut de keriz lik hem zaman hem para ne gerek var .en iyisi online season gerisi boş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastbela93 kullanıcısına yanıt
    Burası ps4 ana konu farkındmsn?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackeaglee7

    Çıldırcam yardimci olursaniz sevinirim.Teknik direktôr kariyer modu açıyorum. Kadro guncellemelerinde dortmund kadrosu overalller yukseltildi. Giris yaparken en son kadro guncellemelerini indir seceneginde birakiyorum.fakat kariyer acilinca yine guncellemeden önceki overalldeler. Kadroyu profilden sildim tekrar indirdim guncellemeleri kariyerde yine en son kadro guncellemeleri diyorum fakat halen ayni olmuyor guncellemeden önceki overalller.

    Ayni sorunu yaşayan hic yok mu? Ya da çozumunu bilen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Arkadaşlar, ps4 pro'da fifa 17 online oynarken ciddi fps droplar yaşıyorum, hatta kasıyor bile diyebilirim. Bunu yaşayanınız var mı? Pro patch gelmedi mi hala?
  • Premiere lig skorboard ve yayın görselleri gerçekten çok güzel. Ama sadece santra modunda çıkıyor galiba doğru mu? Yani online season da falan çıkmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 17 türkçe satmayı düşünüyorum, ilgilenenler pm atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar. fifa 17 online oynabilmem icin smart tv ye gerek var mi smart olmayan herhangi bir tv ile oynayabilir miyim ?
  • Smart ile bir alakası yok oynayabilirisin.evde int olsun kafi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende geçen normalde online oynuyorum kariyere girdim braunsweig var bayernle aramızda 2 puan var ayrıca bayernle deplasmanda yapcaz önümde braunsweig var lig sonuncusu arkadaş baktım bi bayerni yenmiş dedim ya yürü git lig sonuncusu bayerni de tokatlarım dedim sonra neyse geldim maça arekadaş vuruyom vuruyom girmiyo karma çıktım yedek ağırlıklı malum rakip zayıf diye maç 0-0 bayernde yenmiş puanlar eşitlendi birde karşılaştınız mı bilmiyom ben bvb kullanıyom bazı yerlerde yer yer spiker maç öncesi hep mönchengaldbachtan bahsediyo puan tablosundaki yerinden bahsediyo bu hata mı ki yeni sezonda düzeldi bir öncekinde hep ondan bahsediyo du ne alaka diyordum bu arada bundesliga ve premier lig en iyisi sunumları olunca türkiye ligi kupasıda yok ve ispanya gayet sıkıcı çünkü ingiltere ve almanyada tvden izliyomuş hissiyatı aldığından ara ara sıksada bıraktırmıyo türkiye liginde 1 sezonu zor bitirdim
  • 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.