Şimdi Ara

Fifa 16 Türkçe Dil paketi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar kolay gelsin Ben orginden fifa 16 standart edition satın aldım yanlız oyunda her türlü dil seçeneği var türkçe yok! türkçe yapmam için ne yapabilirim veya burdan arkadaşlar paylaşım yapabilir mi ?
    şimdiden çok teşekkür ederim...

• AmerikanDoları A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben de Rusya'da yaşıyorum ve buradan Origin üzerinden satın aldım. Sadece Polonya ve Rus dili mevcut oyunda. Değil Türkçe, ingilizce bile yapamıyorum oyunumu... İnternetten Dil dosyalarını araştırıyorum ama nafile. Bilgisi olan yardımcı olursa harika olur.
  • Bende rusya originden aldım fakat tüm diller mevcut oyunda, size oyunu yüklerken 2 dil seçeneği sunuyor rus ya da pol bu oyun dili değil spiker dilidir, oyunu açtığınızda Türkçe dahil tüm diller mevcut fakat ingilizce spiker istiyorsanız o da internette dosyaları mevcut indirip yükleyebilirsiniz ben o şekilde yaptım.
  • hayır başkan spikerden bahsetmiyorum. Oyun dili olarak yalnızca Polonya ve Rus dili mevcut seçeneklerde. Oyunu kaldırıp bölge seçimini değiştirip bu sırada demoyu yükleyip ardından tekrar kurduğumda dil seçenekleri geliyor ama bunu oyuna her güncelleme geldiğinde tekrar yapmam gerekiyor. Türkçe dil dosyası yok mudur bu oyunun??
  • Usta yazmışsın teşekkür ederim, görmedim mesajını 1 yıl rusça oynadım oyunu :D ama sayende 17yi türkçe oynayacağım! Büyüksün :)
    Daha Fazla Göster
  • Fifa 17'de oyunun dosya formatları değişti diye biliyorum ben, o yüzden aynı işlem yapılır mı emin değilim araştırmak lazım.

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.