Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler :) alacağım da nereden alayım o zaman? Aralda 200 TL Ps storeda 269 TL. O yüzden kararsız kaldım acaba arada fark mı var diye. Bu arada ps store daki deluxe falan değil düz fifa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deeper

Teşekkürler :) alacağım da nereden alayım o zaman? Aralda 200 TL Ps storeda 269 TL. O yüzden kararsız kaldım acaba arada fark mı var diye. Bu arada ps store daki deluxe falan değil düz fifa :)

dediğin fiyatlar bayağa yüksek dostum. store da bi ara yılbaşı öncesi güzel indirime girmişti kaçırmasaydın iyiydi. araldan oyun alma bence birçok site var kutulu daha uygun fiyata satan onları araştır derim. deluxe tabi daha pahalı olur.
  • Teşekkürler takip edeyim o zaman en uygun fiyata alayım :)

• Arkadaşlar selamlar.25 yaş üstü ve Pro Club deneyimi olan,orta saha oynayabilen arkadaşlar varsa lütfen benimle irtibata geçsin.

• Arkadaşlar futta transfer listesi yuvalarının sayısı nasıl artırılıyor ?

• Satmak isteyen varsa sec hakkını alabilirim teklifler pmden

• quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Satmak isteyen varsa sec hakkını alabilirim teklifler pmden

senin oyun yokmuydu dostum.?
  • Sattım hocam fakat pişman oldum. Tekrar alıyorum.

• :) o hatayı yapan çok oldu fifa sız hayatmı geçer. :)
  • Sorma ya 4 tane yeni oyun aldım. Unutuyum diye yok unutulmuyor. Sigara gibi bağımlılık yapmış sanırım. :)

• Beyler PSN bakim aşamasında mi ?

• Beyler istanbul kartaldayım.
    Saat 14 00 den beri psn ye giremiyorum.
    Çalışmamı var.

• 5 tane ust uste kupa aldiktan sonra. 10 mac ust uste maglubiyet. Aceba aldigim maclari ben mi aldim momentum mu?

• Burak-09k kullanıcısına yanıt
    Momentum , handikap, bağlantıdaki ani ping yükselmeleri, anlık oyun mekaniğindeki değişmeler. Tepkisizlikler, buglar, kalecinin 1 maç panter kesilip diğeri maç kevgire dönmesi...
    1 maçın diğer maçı, 1 gününüzün diğerini tutmaması. Bunların hepsi var hocam. Lehinize de aleyhinize de.
  • Beyler cok acil bir sorum var.

Fifa 16 sezon mod oynuyorum tek kisi.
    2.kol var , kardesimle ayni takimda sezon modda online oynamak istiyoruz rakiplere karsi. Yapamadik bi turlu.

Bi tane psn plus hesabimiz var normal olarak. Var midir bir yolu. Ucgene basip add guest yapinca sign in olmuyo yeni kol. Nasi yapariz

• lynx1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmak istediğiniz olay benim bildiğim kadarıyla yalnızca FUT online sezon modunda mümkün. Normal online sezonda yok o özellik. Teyit etmek için futa da girip bir deneyin isterseniz.
  • Oyunu alalı yaklaşık 2-3 hafta oldu ps4 ile birlikte aldım ps3'den 4'e geçince o oyunun akıcılığı görüntüsü herşeyiyle büyülendim resmen oyunu ps4'te yeni oynayan birine göre alışma süreci elbet oluyor özelliklede bilgisayara karşı oynarken onların bir paslaşması varki topu ayaklarından alana kadar delircek seviyeye geliyorum heleki yenik durumdaysam Allah.. Online hiç oynamadım şuana kadar ps3'de hem online hem bilgisayara karşı döktürüyordum Fifa 15 ile ama Fifa 16'da biraz daha kariyer odaklı gidiyim dedim. (açıkcası psn'den online satın almadım ) Neyse demem o ki oyun bence harika yani ps4'ün o akıcılığı görüntü kalitesiyle büyülendim belkide ama ben çok beğendim bir de bu oyunu ps'yi alırken internette izlediğim kariyer videolarıda baya etkiledi beni bende nacizane böyle bir şey yapıyım dedim. Kendi çapımda eğer isterseniz bakabilirsiniz tabi

• Artik o kadar psikopata bagladik ki arkadaslar ile, aldigimiz kupalardan suphe ediyoruz.. Aceba ben mi aldim, oyun mu aldirdi diye! Ben division eslesmelerine de inanmiyorum. Namaglup Div 1 title aldiktan sonra hemde uc kere ust uste, nasil oluyorda 5-6 maclik bir yenilgi serisi basliyor? Bence oyun seni diger div 1'deki rakipler ile div. 1 de eslestirmiyor, title aliyorsun boylelikle. Sonra ensesei kalin div 1 rakiplerini dayiyor sana ve bum
  • Beyler bu fifa 2016 aldım yurtdışından güncelleme fln yapmadım da oyuncular gerçekle alakası yok bizim sabri sanırsın Trabzonlu güncelleme de fln düzeliyor mu tipler

• Pro için yaptığımız bir video

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.