Şimdi Ara

Fifa 15 Real Madrid gelmesi sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Real Madrid'i pek sevmem ne zaman alsam (Fifa 10 dan beri Xbox'ta oynadığım günlerden beri 1.000 den fazla online maç yapmışımdır) Barcelona veya Bayern veya yine Real Madrid gelir.

Real'i aldım mı kendimi El Clasico'ya hazırlarım ve Barcelona gelir garanti. Fifa 15 tede 4-5 defa aldım 3 defa Barcelona ile 1 defa Real ile oynadım. Fifa 10 dan beri belki 5-10 defa Bayern gelmiştir.

Ama asıl sorun şu, Manchester City, United, Chelsea ne zaman alsam karşıma %80-90 Real geliyor çıldırıcam bi gün. Bıktım Real alan bebelerden, kafayı yicem ya benim suçum ne ben niye Real'i alınca karşıma Real veya Barcelona geliyor, niye United'ı alınca Real ile oynuyorum ?

Matchmaking settings'im default. Aynı yıldızlı takımla eşleştir yapınca Real geliyor yine.

Sorun benim Real'i almak istemem değil sorun ben 4.5 yıldız ve üstü bir takım alınca Real gelmesi. Oyunda en kolay gol atabilen takım, defansı çok rahat geçiyor forvetteki oyuncular, hepside topa çok iyi vuruyor az önce Bayern ile 3-2 yendim kıçımdan ter aktı vallaha oynarken.

Artık Real ile karşılaşmak istemiyorum ne yapmak lazım ? 4 yıldız takımlarla oynarken bile 4.5 yıldızlı daha iyi takımlar geliyor bıktım artık bu matchmaking saçmalığından, Fifa 14 te böyle değildi bir ton farklı takımla maç yapardım şimdi rakiplerim 2-3 tane.

• Ahahah hocam herkes Reali alıyor maalesef :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes maç kazanmak için Real'i alıyor yapacak bir şey yok.
  • yapacak bir şey yok.Ama komik anı.
  • Buna engel olacak bir şey yok maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.