Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (895. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
548.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fifa kariyerde autosave yok mu bulamadım bir türlü . İşin kötüsü autosave yapmayınca kaybedince çıkıp bir daha giriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçı tekrar yap fifa club ta restrart maç diye bir eklenti var maçlardan kazandığın coinlerle burdan açabiliyorsun ve kariyer modda bir maçı tekraradan yapabiliyorusn ama netin açık olmalı oyun oynarken
  • markplat kullanıcısına yanıt
    maçı tekrar yap fifa club ta restrart maç diye bir eklenti var maçlardan kazandığın coinlerle burdan açabiliyorsun ve kariyer modda bir maçı tekraradan yapabiliyorusn ama netin açık olmalı oyun oynarken
  • Onu demiyorum otomatik kayıt yapmasını istiyorum maçlardan sonra pes 13 te vardı mesela bundada mac bittikten sonra kendiliğinden kayıt edebiliyor muyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Online olarak quick match seçeneği yok mu sadece Season çıkıyor bende

Malesef yok

Teşekkürler hocam. Bir de bazen aşırı bir kasma yavaşlama oluyor online oynarken, sanırım bu karşımdakinin yada benim internetim ile alakalı bir durummuş.
  • Merhaba arkadaşlar FIFA 15te transfer pile size ımı genişletmek istiyorum. Malum genişletmek için level kasmak gerek. Bana gift olarak rica etsem gonderirmisiniz? Level 53 olan +30 ve level 83 +20 lazım. Şimdiden teşekkür ederim. PSN: DjangoTR88

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest324

Merhaba arkadaşlar FIFA 15te transfer pile size ımı genişletmek istiyorum. Malum genişletmek için level kasmak gerek. Bana gift olarak rica etsem gonderirmisiniz? Level 53 olan +30 ve level 83 +20 lazım. Şimdiden teşekkür ederim. PSN: DjangoTR88

Ps3 ps4?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest324

PS4 hocam

PSN'im imzamda var. Ekleyip mesaj atarsanız girdigimde 53 leveldekini gonderebilirim. Digerine levelim yetmiyor, 73 levelim sanirim su sn.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ekleyin fifa oynayalim ister karsilikli ister tek takim olarak baskalarina karsi, turnuva filan olsa forumda iyi olurdu
  • quote:

quote:

quote:

Malesef yok

Teşekkürler hocam. Bir de bazen aşırı bir kasma yavaşlama oluyor online oynarken, sanırım bu karşımdakinin yada benim internetim ile alakalı bir durummuş.

Eğer kasma varsa bu senden kaynaklı değil arkadaşım bu EA'nin hatası seni ya bir amerikalı oyuncu yada rus veya arap bir oyuncuyla eşleştirmiş demektir doğal olarakta sinir bozucu bir kasılma hatta istediğini yapamayıp yenilme gibi olaylarda oluyo çünkü aşaırı takılmalar meydana geliyo bu şu aralar çok futtan ziyade online seasons da bile çok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: markplat

Onu demiyorum otomatik kayıt yapmasını istiyorum maçlardan sonra pes 13 te vardı mesela bundada mac bittikten sonra kendiliğinden kayıt edebiliyor muyuz

var tabi maçı yaptıktan sonra continue dediğinde (maç sonrası durumunda) otomatik kaydediyor zaten ondan bahsediyosan böyle zaten ekranın sağ alt köşesindede kaydetme işareti görünüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

quote:

quote:

quote:

Malesef yok

Eğer kasma varsa bu senden kaynaklı değil arkadaşım bu EA'nin hatası seni ya bir amerikalı oyuncu yada rus veya arap bir oyuncuyla eşleştirmiş demektir doğal olarakta sinir bozucu bir kasılma hatta istediğini yapamayıp yenilme gibi olaylarda oluyo çünkü aşaırı takılmalar meydana geliyo bu şu aralar çok futtan ziyade online seasons da bile çok fazla

anladim hocam tesekkurler
    Edit oyuncu sayisi seasons ta az sanirim suan bazen hic rakip bulamadigi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 21 Haziran 2015; 18:42:21 >

• Aynen kendiliğinden kaydediyormus farketmemiştim sagolasın

• arkadaslar ps4 te fifa15 online oynamak istiyorum fakat ea server conting yazisi cikiyor plus uyeligimde var sorun nedir acaba bu arada orginede kayit oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: adil_57

arkadaslar ps4 te fifa15 online oynamak istiyorum fakat ea server conting yazisi cikiyor plus uyeligimde var sorun nedir acaba bu arada orginede kayit oldum

Suan bakim var sanirim ben de baglanamadim. Duzelir 1-2 saate

• normalde direk baglaniyomu peki

• normalde direk baglaniyomu peki

• quote:

Orijinalden alıntı: adil_57

normalde direk baglaniyomu peki

Evet

• arkadaslar ps4 te fifa15 online oynamak istiyorum fakat ea server conting yazisi cikiyor plus uyeligimde var sorun nedir acaba bu arada orginede kayit oldum

• 
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.