Şimdi Ara

FIFA 15'in Demosunu Türkçe Oynayın + Demonun Süresini Uzatın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ''Ayrıca 4 dakika oynanış süresi veren demonun süresini, buradaki yama ile birlikte 10 dakikaya çıkarabilirsiniz.''

    Böyle birşey mümkün olmuyor? Haberin düzeltilmesi gerekiyor sanırım Tayfun kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayakuk

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: kayakuk<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: DarkAfter<br><br>Abi anlayamıyorum insanlar ücret karşılığı gözetmeden sınırlı imkânlarla şu işleri yapıyor. Koca koca şirketler stüdyolar türkçe altyazı koyamıyor şu adamlara 3 kuruş yardım yapsa resmi dil Çevirici yapsa bile kaç para tutacak. Orjinal satmıyor demeyin. Türkiye orjinal oyun konusunda altın çağında</blockquote><br><br>yav sen ne diyon bilmem farkındamısın pc ciler dayanmış torrente adam Türkiyede kar yapmıyo daha çeviri parasını çıkartamıyo niye yapsın zararına sen olsan yaparmısın bak ama sony Tr ye adam ps4 e çıkan her oyunu çatır çatır tr ye çeviriyor niye çünkü satılıyo kar yapılıyo korsan kullanım fazla değil hatta şuanda hiç değil o yüzden burda yakınıp ağlamayın bi çeviri nolcak ya 3-5 kuruş demeyin pahalı işler bunlar</blockquote><br> <br> Türkiyedeki konsol oyun satış rakamlarını kaynağını belirterek açıklarmısın lüften bizlere? Bizde bilelim türkiyede konsol cephesinde hangi oyun kaç tane satıyor :)<br> </blockquote><br> merak etme zararına kimse türkçe oyun cıkartmaz zararına kimse birşey yapmaz


    Soruma cevap vermemişsin yalnız? soru gayet açık Türkiyede en çok satan konsol oyunlarından örnekler verip bize kaç adet sattığını kaynağı ile birlikte verebilirmisin? Bu sitede boş boş fanboyluk yaptığını, desteksiz salladığını düşünmek istemiyorum. cevap bekliyorum.




  • Konsol oynayan sayısı Türkiye'de az ee dolayısıyla oyun satışları hak getire. Nintendo zaten Türkiye'ye küs kurumda. PC'ciler moba derdinde diğerleri konsol oyunları PC'ye de çıkarsa torrent indirme derdinde. Türkçe oyun için parmağımı kıpırdatmam yabancı şirketçilerin yerinde olsam. Ha Sony Türkçe yapıyor diyeceksiniz beğenmediğim oyunları sırf Türkçe diye oynayacak değilim.
  • böyle yamaları kullanmak yasal mı acaba ? türkçeleştirme belki sorun edilmez ama süre uzatmanın hak sahibi tarafından hoş görülecek birşey olduğunu sanmıyorum .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grbzgrbz

    böyle yamaları kullanmak yasal mı acaba ? türkçeleştirme belki sorun edilmez ama süre uzatmanın hak sahibi tarafından hoş görülecek birşey olduğunu sanmıyorum .


    Zaten öyle birşey yok yani süre uzatılmıyor bu yama ile. Samet kardeşimizi uyardık ama haberi düzeltmedi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.