Şimdi Ara

FIFA 15 - DH Orjinal Kullanıcılar Kulübü - Korsana Hayır! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
16.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onurrrr_60 :pc origin playstore onsiparis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Léo

Bu Playstore keyleri ne zaman dağıtacak acaba? Geçen sene problem olmuştu, herkesin ki geç geldi. Bu sene sezon açılışını kaçırmak istemiyorum.

25 Eylül 00.00 saatinde dağatacaklarmış. Yani oyun çıkmadan tam 1 gün önce elinde olacak.

Orijinalden alıntı: historicalmann

quote:

Bu Playstore keyleri ne zaman dağıtacak acaba? Geçen sene problem olmuştu, herkesin ki geç geldi. Bu sene sezon açılışını kaçırmak istemiyorum.

25 Eylül 00.00 saatinde dağatacaklarmış. Yani oyun çıkmadan tam 1 gün önce elinde olacak.

O zaman alınır, tabi sözlerinde dururlar inşallah..

Listede koyu renkte kullanıcı ve id'si olan arkadaşlar online olan arkadaşlardır.. (ilk satırdaki gibi)

Listede isimleri diğer arkadaşlara göre sönük olan kişiler ise originde online olmamış ve arkadaşlık isteklerini kabul etmemiş kişilerdir..

Eğer listede isminiz kalın harflerle yazılmamış ise lütfen ORİGİN'de aktif olunuz..

Sürekli ve azda olsa aktif olmayan arkadaşlar liste dışında kalacaklardır..

Herkesin bilgisine..!!

İyi forumlar ve oyunlar.

quote:

playstore geç dağıtıyormuş keyleri..ben playstoreda ön siparişe daha açılmamışken originden almıştım..22 eylül akşamı ön yüklemeye açacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 6 Eylül 2014; 19:07:56 >
  • oyun directx 11 destekliyormuş sistem gereksinimleri biraz fazla ekran kartı tazelemem gerekecek. Şimdi napayım gidip ekran kartı alıp korsan mı alayım? Dx 10 desteklese ne olacak sanki.

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

quote:

playstore geç dağıtıyormuş keyleri..ben playstoreda ön siparişe daha açılmamışken originden almıştım..22 eylül akşamı ön yüklemeye açacaklar

Origin'den alırsan hem çok fazla para vereceksin hemde oyunu Türkiye'den aldığın gözükmeyecek ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArkhamAslyum

Süper lig cıkdı diye fiyatlara bak ya keşke çıkmasaydı.Bu sene 120 lıra keye vercegıme gierim 150 kutuluya verırım

Süper Lig çıktı diye fiyatlar artmadı kardeşim. Yeni oyun motoru ile PC'ye geliyor diye arttı. Hem 120 lira key olduğunu nereden çıkardın? G2A, Durmaplay'den 100 tl ve altına alabilirsin keyi. Ayrıca ben Playstore'dan doğum tarihimi yarına ayarladım, bir gün sonra 20 TL indirim çeki geldi ve oyunu 100 TL'ye aldım. Playstore'dan almaya özen gösterdim zira, oyunu Türkiye'den aldığımız belli olsun. Ayrıca illa kutulu alıcam diyosan, Türkçespiker'in sitesine gir, Aral'dan indirim kodu dağıtıyor. Kod ile oyunu 133 TL'ye Aral üzerinden kutulu olarak alabiliyorsun.

Süpersin ya bende dogum tarıhımı yarına yaptım bakalım yarın vercekmı 20 tl hedıye cekı ordan bende sıparıs vereyımde gecen sene on sıparıs verenlerı magdur ettıler benden geç aldılar keylerını 1 gun sende de oyle bısı oldumu Resmi çıkış tarihinden 1 gün önce oynamya baslamıstım ben.

• Arkadaşlar merhaba.. Yıllardır pes oynayan birisi olarak son pes oyunundan sonra Fifa'ya geçme kararı aldım.. Şimdi sipariş vereceğim lakin baktığımda fifa ultimate edition 207 lira fifa 15 180 lira gözüküyor. İkisi arasındaki fark nedir? Fifa 15 alırsam ultimate versiyonunu oynayamaz mıyım?

quote:

quote:

Süper lig cıkdı diye fiyatlara bak ya keşke çıkmasaydı.Bu sene 120 lıra keye vercegıme gierim 150 kutuluya verırım

Süper Lig çıktı diye fiyatlar artmadı kardeşim. Yeni oyun motoru ile PC'ye geliyor diye arttı. Hem 120 lira key olduğunu nereden çıkardın? G2A, Durmaplay'den 100 tl ve altına alabilirsin keyi. Ayrıca ben Playstore'dan doğum tarihimi yarına ayarladım, bir gün sonra 20 TL indirim çeki geldi ve oyunu 100 TL'ye aldım. Playstore'dan almaya özen gösterdim zira, oyunu Türkiye'den aldığımız belli olsun. Ayrıca illa kutulu alıcam diyosan, Türkçespiker'in sitesine gir, Aral'dan indirim kodu dağıtıyor. Kod ile oyunu 133 TL'ye Aral üzerinden kutulu olarak alabiliyorsun.

Süpersin ya bende dogum tarıhımı yarına yaptım bakalım yarın vercekmı 20 tl hedıye cekı ordan bende sıparıs vereyımde gecen sene on sıparıs verenlerı magdur ettıler benden geç aldılar keylerını 1 gun sende de oyle bısı oldumu Resmi çıkış tarihinden 1 gün önce oynamya baslamıstım ben.

Ben geçen sene Aral'dan almıştım. Kutulu olmasına rağmen bir gün önceden elime ulaşmıştı. Playstore'un mağdur edeceğini düşünmüyorum daha doğrusu umuyorum. Çünkü siparişi tam bir gün önce yollayacaklarıyla ilgili mail attılar, ayrıca oyunlarım kısmındada öyle yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Arkadaşlar merhaba.. Yıllardır pes oynayan birisi olarak son pes oyunundan sonra Fifa'ya geçme kararı aldım.. Şimdi sipariş vereceğim lakin baktığımda fifa ultimate edition 207 lira fifa 15 180 lira gözüküyor. İkisi arasındaki fark nedir? Fifa 15 alırsam ultimate versiyonunu oynayamaz mıyım?

Ultimate Ed.'da fazladan Gold Pack ve birkaç bonus şey veriyorlar (Origin'e gir orada yazıyor). O kadar paraya değmez. İstersen git Rus keyi al, yinede oyunun bütün modlarını oynayabilirsin, Ultm. Ed.'ı almana gerek yok. Ayrıca sakın oyunu Origin'den alıp 180 lira bayılma. 100 lira ve altından şu sitelerden alabilirsin. (G2A, Durmaplay, Playstore) Tavsiyem Playstore, zira oyunu Türkiye'den aldığın belli olsun. Playstore'dan alacaksan, üye ol ve doğum tarihini yarına ayarla. Ertesi günü 20 TL indirim kodunu mail atıyorlar sana. Bu şekilde 100 TL'ye alabilirsin. Ben böyle aldım.

• historicalmann kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Belirtmeyi unutmuşum playstation için alacağım fifayı doğal olarak kutulu almam gerekiyor. Kısacası ekstra pack dışında bir şeyi yok değil mi? Normal fifa da alsam ultimate oynayabilirim yani? Peki 27 lira fazla verip ultimate Edition almaya değer mi?

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Teşekkürler. Belirtmeyi unutmuşum playstation için alacağım fifayı doğal olarak kutulu almam gerekiyor. Kısacası ekstra pack dışında bir şeyi yok değil mi? Normal fifa da alsam ultimate oynayabilirim yani? Peki 27 lira fazla verip ultimate Edition almaya değer mi?

Tüm modları oyunun her sürümünde oynayabilirsin. Standart'ta 15, Ultm. Ed.'da 40 Gold Pack veriyorlar. Ultm. Team'e ilk başlangıçta 40 Gold Pack sana biraz yardımcı olabilir ama packler genelde çöp çıkıyor. Yani 15 Pack'de başlangıç için yeterli. Bunun dışında level ile açabileceğin 3 gol sevinci veriyorlarmış. Birkaç krampon ve birkaç tarihi forma veriyorlar. Ayrıca Ult. Team'de belli bir süre Messi'yi kiralama imkanı veriyorlar. Sanırım bu da 5 maç falan sürer. Yani bana sorarsan kesinlikle değmez. Bunların hepsini oyun içinde level aldıkçada açabiliyorsun ve çok da gerekli şeyler değil açıkçası.

• historicalmann kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Platform: PS3
    PSN: karamavi

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Beyler ya kol alcam f710 la ilgili bir ton sorun duydum arada takılma görmemezlik ondu almaktan vazgeçtim.şimdide f510 yok f310 alacam gibide 310 ile 510 arasındaki fark neki 2 yıl once aldıgım superdı kablo kırıldı katlkamaktan kol yalan oldu kablosuz alcaktım ondada baglantı sıkıntısı varmıs ne yapsam bilemedim yardımcı olacak olursa sevinirim.

Beyler ya kol alcam f710 la ilgili bir ton sorun duydum arada takılma görmemezlik ondu almaktan vazgeçtim.şimdide f510 yok f310 alacam gibide 310 ile 510 arasındaki fark neki 2 yıl once aldıgım superdı kablo kırıldı katlkamaktan kol yalan oldu kablosuz alcaktım ondada baglantı sıkıntısı varmıs ne yapsam bilemedim yardımcı olacak olursa sevinirim.

Bulabilirsen Xbox Controller al, alıcısıyla beraber satılıyordu. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum kablosuz olarak.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.