Bildirim
FIFA 15 Çalışmayı Durdurdu - Win 7
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rebel-gd
Merhaba arkadaşlar.
Oyunum Orijinal. Aldığımdan beri sorun yoktu yalnız son 2 haftadır maçtayken fifa çalışmayı durdurdu diye hata verip kapanmaya başladı 1 maçı bile tamamlayamıyorum. Sorun sistemde olabilir diye format da attım ama çözülmedi. Bilen varsa çözümü yardımcı olabilir mi?
format atınca oyunu pc den tamamen silip tekrar sıfırdan indirdin mi?
@rebel-gd -
quote:
Orijinalden alıntı: İSA_1
quote:
Merhaba arkadaşlar.
Oyunum Orijinal. Aldığımdan beri sorun yoktu yalnız son 2 haftadır maçtayken fifa çalışmayı durdurdu diye hata verip kapanmaya başladı 1 maçı bile tamamlayamıyorum. Sorun sistemde olabilir diye format da attım ama çözülmedi. Bilen varsa çözümü yardımcı olabilir mi?
@rebel-gd
evet kurduğum diski biçimlendirdim zaten origin falan ne var ne yok sildim tamamen. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: İSA_1
quote:
Merhaba arkadaşlar.
@rebel-gd
evet kurduğum diski biçimlendirdim zaten origin falan ne var ne yok sildim tamamen.
anladım banada olmuştu,bende oyunu ve origini tamamen silip pc den,format atıp origin ve oyunu tekrar yüklemiştim düzelmişti.istersen birdaha dene
@ rebel-gd
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X