Şimdi Ara

FIFA 14 Yapay zeka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde hep online oynarım ama şu sıralar internetimin rezilliğinden botlarla oynayayım dedim... Hayatımda gordugum en sacma sistem. Proffesional da 4-0 gibi skorlarla yenerken World Class hep 0-0 "HEP". World Classda rakip yapay zekanın tek yaptıgı tek bi adamla topun etrafında dönüp durmak ve sen tackle yaparken senden kaçmak... Tüm maç boyunca tackle yapmaya çalışıyorum(Online da hiç sıkıntı yasamıyorum) adamlar kucuk kucuk donuyor ve benim defans oyuncusunu bakkala gonderiyor(Sprint tusunu kullanmıyorum). Gol yemiyorum eninde sonunda topu kapıyorum iyi tamam da, ben alıp dribbling yapmaya basladıgım anda rakibin savunması 10 kişi press geliyor ve o tackle ıskalamıyor. Hiçbir zaman. Hiçbir şekilde de topu ters yöne cevirince mars a fake yemiyolar. 10 tane maç yaptıysam bi tanesini 1-0 yenmişimdir geriye kalan 9 maçta da %98 possesion ve 0 sutuyla mukemmel yapay zekası olan World Class maclarımın hepsi 0-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 18 Mart 2014; 0:58:00 >

• dostum bn artık world class ve legendaryi,legacy defending ile oynuyorum .Ancak öyle top kapıp pozisyon üretebiliyorm ,çünkü yapay zeka hatasıza yakın oynuyor ,maçlar 1-2 gol oluyor anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • World Class aşırı zor. Profta bile top kapmak lüzum oluyor bazı zamanlar.
  • Pro.oynarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abicim world class zor demeye getirmiyorum attigim 3 oyunun 2 sini yine kazanirim ama cogu oyun berabere bitiyor rakip de gol atamiyor. Tek sorun bilgisayarin gol atamamasi ama top surme konunda dokunulmaz olmasi... Tum mac top cevirip duruyor ben topu kaptimmi atiyorum orasi ayri. Olay sadece kapmakta(tekrar soyluyorum online da bu sıkıntım yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 20 Mart 2014; 13:00:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.