Şimdi Ara

FIFA 14 Sag Analog Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir gamepad aldim .... modeli : UCOM UC-JS704S2 PC TWINSHOCK JOYPAD.........yani snoopy tipli bir gamepad ....fifa 14 oynamak icin almiwtim.... sag analog calismiyor...saga analoqdan bawka hepsi calisiyor..............aygitlar ve yazicilarda da test etdim ...... hatta xbox 360 emulator proqraminda da test etdim ...yine de ayni sorun....sag analoq calismiyor....dusundum ki belki de driverdendir.......ama onu da aradim bu markanin ozel olarak driveri yok....ne yapmam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: L_vin

Ben bir gamepad aldim .... modeli : UCOM UC-JS704S2 PC TWINSHOCK JOYPAD.........yani snoopy tipli bir gamepad ....fifa 14 oynamak icin almiwtim.... sag analog calismiyor...saga analoqdan bawka hepsi calisiyor..............aygitlar ve yazicilarda da test etdim ...... hatta xbox 360 emulator proqraminda da test etdim ...yine de ayni sorun....sag analoq calismiyor....dusundum ki belki de driverdendir.......ama onu da aradim bu markanin ozel olarak driveri yok....ne yapmam gerek

kardeş bununla ilgili bi program vardı adını unuttum emulator tarzı google a yaz program ve çözümlerini bulursun ben yaptmıştım oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fifa 17 gamepad sorunları
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.