Ben bir gamepad aldim .... modeli : UCOM UC-JS704S2 PC TWINSHOCK JOYPAD.........yani snoopy tipli bir gamepad ....fifa 14 oynamak icin almiwtim.... sag analog calismiyor...saga analoqdan bawka hepsi calisiyor..............aygitlar ve yazicilarda da test etdim ...... hatta xbox 360emulator proqraminda da test etdim ...yine de ayni sorun....sag analoq calismiyor....dusundum ki belki de driverdendir.......ama onu da aradim bu markanin ozel olarak driveri yok....ne yapmam gerek
quote:
Orijinalden alıntı: L_vin
Ben bir gamepad aldim .... modeli : UCOM UC-JS704S2 PC TWINSHOCK JOYPAD.........yani snoopy tipli bir gamepad ....fifa 14 oynamak icin almiwtim.... sag analog calismiyor...saga analoqdan bawka hepsi calisiyor..............aygitlar ve yazicilarda da test etdim ...... hatta xbox 360 emulator proqraminda da test etdim ...yine de ayni sorun....sag analoq calismiyor....dusundum ki belki de driverdendir.......ama onu da aradim bu markanin ozel olarak driveri yok....ne yapmam gerek
kardeş bununla ilgili bi program vardı adını unuttum emulator tarzı google a yaz program ve çözümlerini bulursun ben yaptmıştım oldu