Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ylmzyksl

quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

MONACO 1 - 6 PSV

Tbrik ederim ancak skor aldatmasın senden bi cacık olmaz dostum kendi sahanda kaleciye kadar pas yapıp vakit harcıyosun ilk yarı 2 0 yaptın diye öldürdün topu sen bu oyunla anca bu sonucu bir kez yaşarsın.Gocunmuyorum yanlış anlama fikrim sadece.kalan maçlarında başarılar

Adamsan eğer Upload et maçı koy buraya herkes görsün neyin ne olduğunu zaman öldürmeye yönelik 1 tane pozisyon çıksın bir daha hiç bir turnuvaya katılmam. Maçın daha ilk dakikasından son anına kadar tek yaptığın durmadan L1 üçgen cacık olmicak biri varsa oda sensin. 2 tuşla oyun oynamaya çalışmak yerine oyun kurmayı pas yapmayı öğren. 7 senedir bu forumda turnuvalardayım ben 7 senede girdiğim sayısız turnuvadan oynadığım sayısız kişiden 1 tane bile çıkmaz "zaman öldürdün diyecek" biri. 6 tane gol atmışım zaman öldürmek gibi saçma sapan bir yalan söylüyorsun böyle farklı skorları kaldıramıyorsan katılma turnuvalara

Ben psv ile maç yaptım olumsuz hiç bi yanı yoktu,hadi olduğunu varsayalım en başindan bu yana soyluyoruz rakibe saygı diye.. Yenip yada yenildikten sonra tebrik edilir oyuna devam edilir birakalim artik maclardan sonra rakibi elestirmeyi

hocam ben zaten tebrik ettim üstünede fikrimi adabımla söyledim.

tamam beyler hadi konuyu kapatalım şu turnuvanın keyfini çıkaralım :)

• Hangi adaptan bahsediyorsun allah aşkına. "Tebrik ederim ama senden cacık olmaz" bu mu ? Alışmış pas yapmadan durmadan L1 üçgene oyun kurmak organize oynamak nedir bilmiyor 2 pas yapana böyle hakaret ediyor terbiyesiz. Kaleciye pas yapmışmışım ne yapacaktım 4 oyuncuyle pres yerken pas atıcak 1 kişi bile olmadığı anda ne yapılır başka ? Orta sahada 2 tane pas yapmadan devamlı hücum durmadan topa vurmamı mı bekliyordun ? Böyle adamlarla maç yapmam ben 2. maç geldiğinde bana hükmen verin hiç uğraşamam böyle insanlarla ve son kez söylüyorum daha da muhattap olmam cihaz kayıt ediyor maçları bi iddiada bulunuyorsan çek koy buraya görsün herkes "zaman öldürmek" denicek bir an çıkarsa şerefsizim.

Diğer üyelerde kusura bakmasın konu kirleniyor 7 senedir ilk kez böyle bir iftira ve terbiyesiz ithamlarla karşı karşıya geldim. Özelden yazmış olsa buraya kesinlikle taşımazdım ama ulu orta edilen hakarete kesinlikle sessiz kalamazdım.

• lyon onlıne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Hangi adaptan bahsediyorsun allah aşkına. "Tebrik ederim ama senden cacık olmaz" bu mu ? Alışmış pas yapmadan durmadan L1 üçgene oyun kurmak organize oynamak nedir bilmiyor 2 pas yapana böyle hakaret ediyor terbiyesiz. Kaleciye pas yapmışmışım ne yapacaktım 4 oyuncuyle pres yerken pas atıcak 1 kişi bile olmadığı anda ne yapılır başka ? Orta sahada 2 tane pas yapmadan devamlı hücum durmadan topa vurmamı mı bekliyordun ? Böyle adamlarla maç yapmam ben 2. maç geldiğinde bana hükmen verin hiç uğraşamam böyle insanlarla ve son kez söylüyorum daha da muhattap olmam cihaz kayıt ediyor maçları bi iddiada bulunuyorsan çek koy buraya görsün herkes "zaman öldürmek" denicek bir an çıkarsa şerefsizim.

Diğer üyelerde kusura bakmasın konu kirleniyor 7 senedir ilk kez böyle bir iftira ve terbiyesiz ithamlarla karşı karşıya geldim. Özelden yazmış olsa buraya kesinlikle taşımazdım ama ulu orta edilen hakarete kesinlikle sessiz kalamazdım.

TUTTURMUŞŞUN Bİ 7 SENE BRAVO SANA BAYAĞI MSJ ATIP RÜTBE ALMIŞSIN TEBRİK EDERİM.

HAKARET EDEN SENSİN TERBİYESİZLİK YAPANDA SENSİN SANA HADDİNİ BİLDİRİRDİM AMA DİĞER ARKADAŞLARA SAYGIMDAN SUSUYORUM.

HA BU ARADA DAHA ÖNCEDE 6 - 1 YENİLDİM AMA KALKIPTA ÇİRKEFLİK YAPMADIM AZ ÖNCEDE 4-1 YENİLDİM ONADA YAPMADIM NEDEN ÇÜNKÜ ADAMLAR HAKKIYLA ALDI

SENİN GİBİ SİNİR BOZUCU KORKAK TOP OYNAYIP NOLURSA OLSUN 3 PUAN ALAYIM ZİHNİYETİNE KARŞIYIM.ALTI ÜSTÜ OYUN.GERÇEK HAYATTADA UMARIM BÖYLE BAŞARILI OLURSUN.

ŞİMDİ SEN ADAMSAN İKİNCİ MAÇ GELDİĞİNDE YAPARSIN SONUCUDA BURAYA YAZARSIN .TAMAM MI KOÇUM.HADİ EYVALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzyksl -- 7 Mart 2014; 23:13:29 >

• aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Ajax roma maci oynandi. Shalke ile baglanti sorunlari yuzune oynuyamadik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinjaERDO

Ajax roma maci oynandi. Shalke ile baglanti sorunlari yuzune oynuyamadik.
    Porto 1 - 0 Lazio

arkadaşı tebrik ederim...çok şanssızdım bu maçda gerçekten net fırsatları gole çeviremedim ve puansız ayrıldım...arkadaşda iyi oynadı...ve haketti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutovic1217 -- 7 Mart 2014; 23:14:00 >
  • TUTTURMUŞŞUN Bİ 7 SENE BRAVO SANA BAYAĞI MSJ ATIP RÜTBE ALMIŞSIN TEBRİK EDERİM.

HAKARET EDEN SENSİN TERBİYESİZLİK YAPANDA SENSİN SANA HADDİNİ BİLDİRİRDİM AMA DİĞER ARKADAŞLARA SAYGIMDAN SUSUYORUM.

HA BU ARADA DAHA ÖNCEDE 6 - 1 YENİLDİM AMA KALKIPTA ÇİRKEFLİK YAPMADIM AZ ÖNCEDE 4-1 YENİLDİM ONADA YAPMADIM NEDEN ÇÜNKÜ ADAMLAR HAKKIYLA ALDI

SENİN GİBİ SİNİR BOZUCU KORKAK TOP OYNAYIP NOLURSA OLSUN 3 PUAN ALAYIM ZİHNİYETİNE KARŞIYIM.ALTI ÜSTÜ OYUN.GERÇEK HAYATTADA UMARIM BÖYLE BAŞARILI OLURSUN.

ŞİMDİ SEN ADAMSAN İKİNCİ MAÇ GELDİĞİNDE YAPARSIN SONUCUDA BURAYA YAZARSIN .TAMAM MI KOÇUM.HADİ EYVALLAH
  • Sevilla
    Shakter
    Lyon
    Lazio

Ajax olarak birazdan online olucam
  • Aston villa olarak onlineyim fikturu goremiyorum arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam

Bende turnuva veya lig varsa katılmak isterim.

Psn id: ibrhmhzl
  • LIG LIDERINI YENMEK GUZLDI GERCEKDEN COK IYI BI OYUNCU DIGER MACLARINDA BASARILAR

LYON 2-1 PORTO
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan_cicik

Sevilla
    Shakter
    Lyon
    Lazio

LYON ONLINE
  • LAZİO OLARAK ONLİNE IM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

quote:

Sevilla
    Shakter
    Lyon
    Lazio

LYON ONLINE

Geliorum hocam hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

LAZİO OLARAK ONLİNE IM...

Lyon macimdan snra musait olursan yapalim aga

• quote:

TUTTURMUŞŞUN Bİ 7 SENE BRAVO SANA BAYAĞI MSJ ATIP RÜTBE ALMIŞSIN TEBRİK EDERİM.

Hakaret eden ben miyim ? Daha ilk mesajında saydırmışsın bana sana sadece yazdığını iade ettim kimin hakaret ettiğini okudu herkes. Banada bugüne kadar senden başka "zaman öldürüyorsun" diyen olmadı ne yapıcaz ? Ben sana söylüyorum öyle burada yazmakla olmuyor bir iddian varsa maçı upload edip koyacaksın buraya koymuyorsan iftira atmicaksın.

• lyon'a 2-1 yenildim , lazio'yu 1-0 yendim. arkadaşlar değinmişler mesajlarında , çok tebrik ederim 2 arkadaşıda. 2 maçtada maç içerisinde yaptığım taktik değişimler baskı yememe sebep oldu. 2 maçta da kazanmaya yakın taraf değildim , lazio maçında şanslıydım. çok çetin maçlar oluyor turnuvada , çok keyifli gidiyor.
  • Ajax 4-1 Lazio arkadasin eline saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

quote:

Sevilla
    Shakter
    Lyon
    Lazio

LYON ONLINE

Hcm yplim mi

• lyon 0-1 aston vılla
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.