Şimdi Ara

FIFA 14 Müzik Listesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIFA 14'te yer alacak şarkılar resmi olarak açıklandı beyler. Klipler için buraya tıklayabilirsiniz.

American Authors – Hit it

Amplify Dot – Get Down

Bloc Party – Ratchet

Chvrches – We Sink

Crystal Fighters – Love Natural

Dan Croll – Compliment Your Soul

David Dallas – Runnin

De Staat – Down Town

Disclosure – F For You

Empire of The Sun – Alive

Foals – My Number (Trophy Wife Remix)

Grouplove – I’m With You

Guards – I Know It’s You

Illya Kuryaki & The Vaderramas – Funky Futurista

Jamie N Commons – Marathon

John Newman – Love Me Again

Karol Conka – Boa Noite

Los Rakas – Hot

Marcelo D2 – Voce Diz Que O Amor Nao Doi

Miles Kane – Don’t Forget Who You Are

Nine Inch Nails – Copy Of A

OK Kid – Am Ende

Oliver – Mechanical

Olympic Ayres – Magic

Portugal. The Man – Purple Yellow Red and Blue

Robert Delong – Here

Rock Mafia feat. Wyclef Jean & David Correy – I Am

Smallpools – Dreaming

The 1975 – The City

The Chain Gang of 1974 – Miko

The Colourist – Little Games (St. Lucia Remix)

The Naked and Famous – Hearts Like Ours

The Royal Concept – On Our Way

Vampire Weekend – Worship You

Wretch 32 – 24 Hours

You Me At Six – Lived A Lie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 6 Eylül 2013; 21:46:33 >

• Turkiye ligine eywalkahda bir turk şarkici koyun bari :D
    Mesela halil sezai :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ea az ..... degil kac gündür soruyorum türkiye ligi var mi diye oyalayip duruyorlar. Varsa vardir yoksa yoktur arkadas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

Bu ea az ..... degil kac gündür soruyorum türkiye ligi var mi diye oyalayip duruyorlar. Varsa vardir yoksa yoktur arkadas.

Yok hacı yok türkiye ligi falan, umutlanma boşuna.
  • önerdiğiniz varmı?
  • fifa herşey güzel de gerçekten şu müzikler nedir ya...adamlar sanırım ucuza getirmek için böyle bir liste yapmışlar diyecegim ozaman neden Türklerden yok diyesim geliyor.Nasıl bir zevk anlayamadım insan oyun oynarkende sesini kapatamıyor ki.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metric

quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

Bu ea az ..... degil kac gündür soruyorum türkiye ligi var mi diye oyalayip duruyorlar. Varsa vardir yoksa yoktur arkadas.

Yok hacı yok türkiye ligi falan, umutlanma boşuna.

demekki çok istek atılmışki adamlar kötü cevap vermek istemiyor sonuçta türkler baya fifa oynuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkanen

fifa herşey güzel de gerçekten şu müzikler nedir ya...adamlar sanırım ucuza getirmek için böyle bir liste yapmışlar diyecegim ozaman neden Türklerden yok diyesim geliyor.Nasıl bir zevk anlayamadım insan oyun oynarkende sesini kapatamıyor ki.....

ne bekliyosun çok merak ediyorum. beyonce, pitbull justin bieber gibi ünlüler mi olsun her fifa oyununda?
    ucuzlukla hiçbir alakası yok ve her oyunda kullandığı müzikler müthiş zaten adamların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metric

quote:

Orijinalden alıntı: efkanen

fifa herşey güzel de gerçekten şu müzikler nedir ya...adamlar sanırım ucuza getirmek için böyle bir liste yapmışlar diyecegim ozaman neden Türklerden yok diyesim geliyor.Nasıl bir zevk anlayamadım insan oyun oynarkende sesini kapatamıyor ki.....

ne bekliyosun çok merak ediyorum. beyonce, pitbull justin bieber gibi ünlüler mi olsun her fifa oyununda?
    ucuzlukla hiçbir alakası yok ve her oyunda kullandığı müzikler müthiş zaten adamların.

+1. Neresini beğenmedin anlamadım Fifanın en güzel yanı müzikleridir. Çoğu EA oyununda da aynı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oley be :D Yine tanımadığım bir çok güzel müzik. !
  • Empire of The Sun – Alive

bu şarkıyı ilk dinledigim zamanlar (yaklaşık 2-3 ay önce) kesinlikle FIFA 14' de olması gereken bi müzik demiştim içimden entresan bi şekilde eklenmiş sevindim birden
  • FIFA'nın müziklerine de laf eden ilk defa duyuyorum. Her sene ezberler beraber söyleriz FIFA'yla.
  • Reklama gel

• Bu senekileri güzel bulmadım geçen sene her şarkı güzeldi ama bu senekiler çok sıradan olmuş bence. Umarım bu liste genişler yoksa bence şarkılar vasat olacak. Geçen sene FLO RIDA vardı, bu sene öyle birşeyde görmedim.
    Aralarından en güzelleri ki bunlarda geçen senekiler kadar güzel değiller şunlar bence;

Portugal. The Man – Purple Yellow Red and Blue
    Miles Kane – Don’t Forget Who You Are(Çok güzel bir şarkı oyuna yakışır)
    Karol Conka – Boa Noite
    John Newman – Love Me Again
    Foals – My Number (Trophy Wife Remix)
    David Dallas – Runnin
    Crystal Fighters – Love Natural

Kaldı ki bence bu liste asıl liste değil youtube'da duyurulmuş olan şarkılar var hepsi gerçekten fifa soundtracki dedirten şarkılar.
    Örneğin bu şarkı Kitty Hawk
    http://www.youtube.com/watch?v=ALrFbnUIxMw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otakutr -- 13 Eylül 2013; 12:31:22 >

• 32 parçadan 14'ü hoşuma gitti.320 kbps ektim dinliyoru :D.Favorim ise bu The Royal Concept - On Our Way
  • Alive en iyisi
  • Illya Kuryaki & The Valderramas Funky Futurista

bu şarkı hoşuma gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.