Şimdi Ara

FIFA 14 Gamepad Control sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun senelerdir Pes oynayan biri olarak bu sene ilk kez FIFA'ya geçtim ancak gamepad kontrollerimle ilgili çözemediğim bir sorun var.

Öncelikle oyunda controller settingsdeki arapası vb. ayarlar gamepaddeki yerlerine göre normal gözüküyor ancak oyun başladığında bu ayarların gözüktüğü gibi olmadığı anlaşılıyor.

Mesela arapası tuşuna bastığımda pas atıyor. Aynı şekilde menüdeki confirm tuşu da arapası olmuş durumda. Ancak bunu controller menüsünden düzeltmeye kalktığımda tuş doğru yerdeymiş gibi gözüküyor. Ayarlarla oynamaya çalıştığımda da yaptığım değişiklikler kaydedilmiyor.

Bunu 2 ayrı marka kol ve 2 ayrı bilgisayarda denedim. Hepsinde aynı sorun var.

Çözümü bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. İyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

Uzun senelerdir Pes oynayan biri olarak bu sene ilk kez FIFA'ya geçtim ancak gamepad kontrollerimle ilgili çözemediğim bir sorun var.

Öncelikle oyunda controller settingsdeki arapası vb. ayarlar gamepaddeki yerlerine göre normal gözüküyor ancak oyun başladığında bu ayarların gözüktüğü gibi olmadığı anlaşılıyor.

Mesela arapası tuşuna bastığımda pas atıyor. Aynı şekilde menüdeki confirm tuşu da arapası olmuş durumda. Ancak bunu controller menüsünden düzeltmeye kalktığımda tuş doğru yerdeymiş gibi gözüküyor. Ayarlarla oynamaya çalıştığımda da yaptığım değişiklikler kaydedilmiyor.

Bunu 2 ayrı marka kol ve 2 ayrı bilgisayarda denedim. Hepsinde aynı sorun var.

Çözümü bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. İyi oyunlar.

öncelikle pes i bırakman çok iyi olmuş . (BEN FIFACIYIM -Bellidir herhalde)

''x360ce'' bu programla kolu istediğin gibi ayarlayabilirsin.

• İndir bunu belgelerim- FIFA 14 klasorunun içine at.

http://s3.dosya.tc/server10/cRr0Zx/FIFAGamepad.rar.html

Dosyayı atmadan önce şunları yap.

1. Windows 7 / Vista Kullanıcıları : Başlat/ Çalıştır’a girip ‘regedit’ yazın ve enter’layın. Karşınıza çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM ‘e gelin ve gamepad’inizin ismini bulup çift tıklatın. Burada karşınıza çıkan yazıyı (muhtemelen GENERIC USB) Saitek P990 Pad ile değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 26 Eylül 2013; 19:28:39 >
  • Arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için. Paradox61TR'nin yoluyla oyunu oynayabileceğim tuş düzenine getirebildim.
  • 1. Windows 7 / Vista Kullanıcıları : Başlat/ Çalıştır’a girip ‘regedit’ yazın ve enter’layın. Karşınıza çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM ‘e gelin ve gamepad’inizin ismini bulup çift tıklatın. Burada karşınıza çıkan yazıyı (muhtemelen GENERIC USB) Saitek P990 Pad ile değiştirin.

Arkadaşım ben xp kullanıyorum bir de ona göre bir ayar yollarmısın ?
  • Noseyparker kullanıcısına yanıt
    çözüm nedir yazar mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 20 fps problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.