Şimdi Ara

Fifa 13'ün fiyatı ne kadar olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene Fifa 12 kaç tlden satılmıştı?Belki ona göre yorum yapabiliriz

• 55tl civarı olur sadece "KEY" yanlız.Kutulusunu bilmiyorum...
  • ps3 te 129 liraydı ilk çıktığı gün almıştım
  • Hindistan üzerinden akarız herhalde
  • Psnde 130 tl idi galba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 07,08,10,11,12 yi orjinal aldım.bir tek 09'u almadım.FIFA 12'yi çıktığı ilk gün aldım zaten bir hafta rötarlı geldi Türkiye'ye aral game'nin yaptığı salaklıklar nedeniyle...Geçen sene 89.99 TL 'ydi ilk çıktığı gün.Yine o civarlarda olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

fifa 07,08,10,11,12 yi orjinal aldım.bir tek 09'u almadım.FIFA 12'yi çıktığı ilk gün aldım zaten bir hafta rötarlı geldi Türkiye'ye aral game'nin yaptığı salaklıklar nedeniyle...Geçen sene 89.99 TL 'ydi ilk çıktığı gün.Yine o civarlarda olacaktır

Pc icin mi? Ps3 pahaliydi cunku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

fifa 07,08,10,11,12 yi orjinal aldım.bir tek 09'u almadım.FIFA 12'yi çıktığı ilk gün aldım zaten bir hafta rötarlı geldi Türkiye'ye aral game'nin yaptığı salaklıklar nedeniyle...Geçen sene 89.99 TL 'ydi ilk çıktığı gün.Yine o civarlarda olacaktır

Pc icin mi? Ps3 pahaliydi cunku

evet,dediğim fiyat pc için geçerli
  • Çıkmadan 5 gün felan önce gg üzerinden Standart Edition CD KEYLER 35 40 TL ye alabilirsin.. Ultimate Editionlar CD KEYLER ise 55 - 60 TL arası birşey olacak..
    Ultimate Team Oynamayacaksan Ultimate Edition Almanın bir anlamı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 31 Temmuz 2012; 22:22:31 >
  • Key almam sanırım.Oyunun kutulusunun hali başka oluyor
  • Her türlü alınır Fifa 13, vereceğin paraya değecek tek oyundur. Kaç olursa olsun alırım ;)
  • key alırız 35 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRkannYLDZ

Çıkmadan 5 gün felan önce gg üzerinden Standart Edition CD KEYLER 35 40 TL ye alabilirsin.. Ultimate Editionlar CD KEYLER ise 55 - 60 TL arası birşey olacak..

hacı gg üzerinden nerden hangi site o tam mesaj atabilirmisin link atamıyorsan siteye..birde ut oynuycam ilk defa alıcam baya hoşuma gitti ut si bi kac stream izledim standart ile ultimate version arasında ne fark var acaba?

edit= gg gittigidiyor sanırım sıfır keymi satıyor peki orası . öyle değilse nerden alabiliriz key fiyatı uygun olurmu kutuluya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 3 Ağustos 2012; 9:28:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

Çıkmadan 5 gün felan önce gg üzerinden Standart Edition CD KEYLER 35 40 TL ye alabilirsin.. Ultimate Editionlar CD KEYLER ise 55 - 60 TL arası birşey olacak..

hacı gg üzerinden nerden hangi site o tam mesaj atabilirmisin link atamıyorsan siteye..birde ut oynuycam ilk defa alıcam baya hoşuma gitti ut si bi kac stream izledim standart ile ultimate version arasında ne fark var acaba?

edit= gg gittigidiyor sanırım sıfır keymi satıyor peki orası . öyle değilse nerden alabiliriz key fiyatı uygun olurmu kutuluya göre

şuan daha satışa çıkmadı kardeş.. oyun çıkış tarihinden 1 hafta önce satışa sunulur.

• cd key alırız ya,kutuluya paramız yetmese de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

şuan daha satışa çıkmadı kardeş.. oyun çıkış tarihinden 1 hafta önce satışa sunulur.

çıkmadıgını biliyorum ama sordugum şey mesela fifa 12 cıktıgında kutulu ve key fiyatı neydi neyse netten araştırayım

edit= ona göre fifa 13'e para ayırıcamda... bide keyi direk ea nın sitesinden mi alıyoruz
    ,son soru= eskiden cd takardık orjinal olması icin simdi nasıl olucak o key alınca girebilecekmiyiz oyuna veya nereye yazıcaz keyi battle.net gibimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 3 Ağustos 2012; 17:25:56 >

• quote:

bide keyi direk ea nın sitesinden mi alıyoruz
    ,son soru= eskiden cd takardık orjinal olması icin simdi nasıl olucak o key alınca girebilecekmiyiz oyuna veya nereye yazıcaz keyi battle.net gibimi

istediğin yerden key alabilirsin genelde gittigidiyoru takip et . o anlatır sana zaten ORİGİN diye bir program var oraya girip keyi etkinleştiriyorsun ve originüzerinden indiriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufukykc

quote:

bide keyi direk ea nın sitesinden mi alıyoruz

istediğin yerden key alabilirsin genelde gittigidiyoru takip et . o anlatır sana zaten ORİGİN diye bir program var oraya girip keyi etkinleştiriyorsun ve originüzerinden indiriyorsun.

hesab acıp hesabımamı ekliycem
  • 80 liraya çıkar kutulu aral bandrollü.
  • ultimate team ne demek oluyo ?

normal standart edition alsam şu 12 deki head to head gibi oyunları oynayamaz mıyım fifa 13 te ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.